Ailesi yüzünden boşanıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallahi kardes sen daha basta olcaklara zemin hazirlamissin ki. Ben insanlara ikinci sans belli durumlarda taninabilir gorusundeyim evet ama daha unvdeyken bile bagimli birine tum maddi manevi herseyini vermek ilerde olacaklara kucak acmak bence.

Neyse zorla da olsa kurtulup temiz bir hayata baslamana sevindim. Bu ruh hastalari seni de beni de deli eder cidden.

Ben tamamen anormal biri olduğumu yeni yeni fark edip düzeltiyorum kendimi

Güncellemeyi okudum sonlara doğru dayanamayıp
Ah be canım taa en başından yapman gereken buymuş zaten.Adam taaa en başından beri resmen bağırıyomuş zaten benden bir halt olmaz diye.
Biz kadınlar neden böylelerini bulup adam etmeye çalışırız bilmem.
Umarım bundan sonraki hayatında mutlu olursun.
Bundan sonra hayatına giren insan için asla ilk ilişkinde yaptıklarını yapma.İlk evliliğinde resmen kadında erkekte sen olmuşsun.Bırak bundan sonra hayatına giren adam yapsın yapması gerekenleri,sen değil.

Ya güncellemenizi okuyunca o kadar rahatladım ki.. Son satırlara gelirken allah karşısına daha iyisini çıkartsın inşallah ya diye düşünürken güzel allahım çıkarmış bu sefer mutlu bi yuva nasip etmiş bile. Daim olsun mutluluğunuz

Evliliğimin 6.ayından bildiriyorum. Eğer fedakar bir gelin olur birşeyler almak yerine verirsen asla sevilmez, horlanır, aşağılanırsın keza bende aynı şeyleri yaşıyorum. "Eşimi seviyorum" tutunduğumuz tek temel kelime bu ama sevgi yetiyor mu, yeter mi bilmiyorum. Toplumun temel yargılarından nefret ediyorum "boşanan kadın" imajı hep irrite edici, hor görülmeye layık maalesef. Boşanmak çözüm mü bilmiyorum. Atlatmana ve mutlu olmana çok sevindim bundan sonra yüzün daima gülsün, çok sevil güzel kadın

Bir insan kendine nasıl bu kadar haksızlık eder şoktayım, umarım bundan sonra kendinize sahip çıkarsınız

Çok doğru bir söz var 3 kuruş etmeyecek adamlara 5 kuruşluk değer veriyoruz aradaki 2 kuruşla bizi harcıyorlar.
Cuk oturmuş bu söz hikayenize.
Mutlu olmanıza sevindim ama yaşadıklarınızdan ders almayı sakın unutmayın ve kimseye karşı bu kadar verici olmayın..

Broo neler yaşamışsın Son paragrafı görmesem sövecektim o gereksize.
Bende nişan atma öykümü yazsam kimse inanmaz
Umarım her şey gönlünce olsun. Kimseye bir daha bu kadar musama gösterip, kendinden ödün verme.

Guncellemene cok mutlu oldum. Son davarbukucu olmussun en sonunda. Mutluluk yanindan hiiic ayrilmasin

ay bana okurken daral geldi, eski eşinin bıyıklarını yolmak istedim resmen. Cinnet geldi

Neyse ki kurtulmuş ve tekrar evlenmişsin. Çokça mutluluklar

Taa ne zaman paylasilmis bitirdikten sonra farkettim :)) ask gozunu kor etmis. Karşı taraf sana ne saygı ne sevgi göstermiş. Gençliğim gitti yazmissiniz o kisimda cok kizdim neyseki en güzel yaşlarınızda boşamışsınız gereksiz adamı ve kurtulmuşsunuz !!!! Çok bile çekmişsiniz

HARCAYAMADI hahah. Hala anası annemi falan tacizliyor arada, Louder keşke gelinim olsa yine falan diyormuş. Geliniyken eziyetlerden eziyet beğendiriyordu
Dünürcüğüm bence yine de tüm yaratıcılığınla sövebilirsin sjdkflf
Guncellemene cok mutlu oldum. Son davarbukucu olmussun en sonunda. Mutluluk yanindan hiiic ayrilmasin

ay bana okurken daral geldi, eski eşinin bıyıklarını yolmak istedim resmen. Cinnet geldi

Neyse ki kurtulmuş ve tekrar evlenmişsin. Çokça mutluluklar

Çoook teşekkür ederim güzeller Şükürler olsun iyiyim artık, kabus gibi günlerdi vallahi. Konuya yazıp hatırlattınız mutlu olmamı sağladınız valla. O günlerle şimdiyi karşılaştırıp mutlu oldum durduk yere

Ben konunuzu okumadım. Direk güncellemeye gittim. Sizin adınıza çok çok mutlu oldum. Umut oluyorsunuz böyle güncellemelere bayılıyorum. Herşey gönlünüzce olsun

He okudum ben ya.. Bacı boşamak çözüm değil. Acil terapi. Başa sararsın. Bunla değil ama belki başkasıyla. Sen güven duygusunu ailende tam olarak oturtamamışsın. Baban ile iletişim ve duyguların iyi gibi görünse de bir sıkıntı olduğu açık. Terk edilme korkusu yaşamışsın. Bu sebeple bağımlı bir bağlanma tipin var güven duygunlarında sıkıntı var. Eski eşin bağımlılığı o kadar bile küçükki bunun yanında. Bağımlısın. Ve ayrı zamanda eşin bağımlı olduğu için bağımlıların eşlerinde görülen tipik ve berbat bir bırakamama atağı geçirmişsin. Eşin ise kaçıngan bağlanma tipinde. Ailesi tarafından hor görülmüş ve aslında sürekli red edilen biri. Keza ya o ya biz seçimine yönlendirmeleri de buna gösterge. Uzman birinde terapi almam. Bağlanma karmaşanı çözülmeyerek hayata devam etmen en mantıklısı. Yoksa her seferinde kendini böyle bir ilişkide bulursun.

Atmadığım birşey var evi ter ettiğin eşine niye link gönderiyorsun. Birincisi o artık eşin değil. İkincisi onu zaten ilgilendirmemişsin evliykende!. Ben hala bağımlılığınızı atamadığıınızı sadece boyut değiştirdiğini düşünüyorum. Aynı zamanda narsist ve manipülatif bir adamda, evlilik hayatında a-ya b dedin derken; bunun iki kelimesini bile anlayabileceğini düşünmüyorum. Hayatınız boyunca suçlanmaktan korkmuş bir psikoloji gördüm sizde. Eşinizde bu yönününüzü keşf edip kullanmış, diğer mesaj da dediğim gibi. Terapi almanız şart. Ve bu mesajı eşinize link olarak atmak istemek hala ben suçlu değilim dediğinizi gösteriyor içten içe. Aslında şey gibi intihar edenin ardından intihar ediyorum demesi gibi bir durum. Ama malesef bunu eski eşinize anlatamazsınız, bunu kabullenin önce.

Son düzenleme:
Güncellemenize çok sevindim.
Konuyu bir solukta okudum.Şimdi yeni ve temiz sayfalar açmışsınız konuşmak yersiz belki ama vallahi böylesi az bulunurmuş söylemeden edemicem.Ruh hastaları,nasıl insanlarmış öyle. İnşallah ömür boyu kendi başlarını yesinler, başka kimseyi yakmasınlar.

Size de mutluluklar dilerim.

Konuyu okurken, bence sorun sadece anne babada değildi yetiştirdikleri adamda adam mıydı bilemedim. Böyle annenin madde bağımlısı evladını nedense hor göremedim bir süre sonra okudukça adamın iyileştikten sonraki ANNE-OĞUL ilişkisi anormalin de üstünde bir hastalıktı. Ben adamın geleceğinde 50 li yaşlara gelmiş tek başına çöp evde yaşayan birini görüyorum çünkü annesi hayatını zindan edecek belli. Ama senin adına o kadar sevindim ki yeni evliliğinde mutluluklar dilerim. Hala annene tacizlerinden dolayı diyorum ki umarım kangren aile ile yeni aileni muhattap etmezsin. Mutluluklar...

konunun üzerinden epey geçmiş ilk gördüğümde bukadar uzun ne bu demiştim ama bir solukta da okudum. Öyle seri güzel yazmışsınız ki romanın içinde gibi oluyor insan tabi yaşayana gerçekten yaşanmış olduğunu düşününce çok çok zor durum. Çok sevindim o adamdan kurtulmanıza sadece o değil tüm aile mental problemli belli. Güncellemenize de ayrı bi sevindim değeri bilinen çok çok mutlu evliliği olan bi kadın olarak yaşlanırsınız inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…