Ailesi yüzünden boşanıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çook mutlu oldum sizin adınıza, daim olsun. Malumatınız varsa ex eşi de bildirsenize sonra akıbeti ne oldu?
Burda çok soran var benden sonra mutlu mu diye, örnek görelim. Temennim bi daha adını dahi duymamış olmanız tabii.

Boşandıktan 20 dk sonra pişman oldu, aylarca yalvardı yakardı. Denemediği yol kalmadı. Psikiyatristime bile ailece telefon ettiler, kapıma geldi çiçeklerle, annesi ayrı kendisi ayrı uğraştı altın yumurtlayan salak tavuklarını geri almak için.
İntihar etmekle tehdit etti aylarca, vicdanıma oynadı. Evime hediyeler gönderdi aileme ayrı bana ayrı. İçimden hep dedim ki ulan şunların binde birini onca senede yapamaz mıydın?
Yapamazdı çünkü sadece kullanmak için yanımdaydı. Beni bir gram sevdiğine inanmıyorum. O kendinden ve annesinden başka kimseyi sevemez.

Konum yeniden gündeme gelince eski mesajları okuyordum. Bu mesajınızı görmek gülümsetti beni. Defalarca okumuştum tekrar tekrar o zamanlar. Ne güzel bir insansınız

Konunuzu okudum nekadar fedakar,cefakar hep kendinden ödün veren bir insanmışsınız siz eski eşinizi nekadar çok sevmişsiniz çok üzüldüm sizin sevginizin bir yudumunu bile haketmemiş oysa neyseki kurtulup gerçek mutluluğu bulmuşsunuz inşallah karnınızdaki bebişinizle ve eşinizle mutlu huzurlu bir hayat diliyorum o eski eşinize gelince sizden sonra asla onu sizin kadar seven bir eş bulamayacak ölene kadarda sizin yokluğunuzu hissedecek bin pişman tekrar tekrar olacak ama nafile...

Çok sevindim eski eşinizden kurtulduğunuza, yeni güzel evliliğinize.
Ders niteliğinde okumalı herkes. Normal evlilikler böyle değil. Sorunlu ilişkiniz varsa, düzelmiyorsa, mutsuzsaniz kurtulun gitsin. Fazla fedakarlık kesinlikle iyi değil.

Normalde iyilik karşılık beklenmeden yapılır ama bir yere kadar. Sonrasında bekleyin diyorum artık.
Hep sen sen ,görevin oluyor.

Yavrunuzla beraber mutluluklar dilerim

Mutlu sonla biten hikaye. Bayilirimm. Bebisiniz saglikla gelsin, mutlu huzurlu bir omrunuz olsun. Gecmise mazi gelecege niyazi ( bu bir isim tavsiyesi degildir :)

Güncellemenizi okudum ve o kadar sevindim ki. Siz böyle yüklerinizden kurtulmuş, balon gibi yükseliyorsunuz gibi hissettim.

Umarım bundan sonra size değer veren insanlarla çok mutlu bir hayatınız olur.

Başardığınız için ve daha mutlu bir geleceği çekmek için kendinize kocaman sarılın ve kendinizi çok sevin

Çok sevindim ağına düşmemene. Beter olsunlar. Sense çook mutlu ol.

Neyse ki kurtulmuş sun.
O dönem bence seninde piskolojin bozukmus.
Normal piskolojide bir kadın böyle biriyle ilişki kurmaz .
Bağımlı kişilik bozukluğunuz var.
Umarım şu anki evliliğiniz de normal bir adama denk gelmissinizdir.

Helal olsun 19 yaşında evlendim 20 yaşında ayrılık kararı aldım kavga sebebleri farklı olsada mesele ailesi ve kendisinin annesinin eteğinin altından çıkamamış sütten kesilememis gibi davramasiydi çatır çutur boşadım iki yıldır oh be dünya varmış dedim boşanmak için evi terkettiğmde bırak uzulmeyi üzerimden kocaman bir dünya yük kalkmış gibi hissettim kurban psikolojisine girip de çocuk olursa düzelir deyip cahil psikolojisinde olmadığınız için de ayrı tebrik ettim bazen 8 sene dediginiz meseleyi 8 saniye de kendiniz için silmeniz gerekir yaşayın hayatı hala nefes alıyorsunuz hala ayaktasiniz

konuyu şok içinde okudum, eski olduğunu ve güncellemeyi görünce biraz rahatladım.
ama konuda, karşı taraftan çok asıl dikkatimi çeken konu sahibinin asla normal bir psikolojide olmaması oldu.
zaten her yönden ofsayt birini alıp adam edicem diye uğraşman ve bunu sevgi zannetmen apayrı bir psikolojik sorun bence. çevrenizde illa ki vardır, dikkat edin şu ben bunu adam ederim kafasında ilişki yaşayan kadınların hiçbiri sağlıklı değil psikolojik anlamda. çünkü sağlıklı bir insan hadi bi hata yaptı böyle pis bi herife bulaştı, mutlaka yol yakınken kendini çeker o insandan. senin yaptığın şey resmen sevilmek için dilenmek. sen sevilmek için kendinden vazgeçmişsin, yapmadığın şey kalmamış. hepimiz insanız, zaman zaman bize hiç uygun olmayan insanlara denk geliyoruz, bazen gönlümüz de kayabiliyor ama gerçekleri görmemiz çok uzun sürmüyor ve kendimizi çekiyoruz o insandan. herkes hata yapabilir ama önemli olan en az zararla bu hatadan dönmek. zaten ne olduğu belli olan bir adamla senelerce ilişki yaşayıp bir de evlenmek bile bile lades demektir.

Çocuk yaşta zaten psikolojik sorunlar yaşarken böyle birine denk gelince manipülasyona çok açık oluyorsunuz maalesef. Neyse ki atlattım :)

Hepsini okudum burada kadınlar için hep maddi beklenti olabileceğini savundum ama bu o kadar fazla ki bu kadarını karşılıksız kabul eden insanlar bence normal değildirler kadın, erkek farketmeden.

Şu konuyu görünce o kadar korktum ki bosaniyorsunuz sandım birde hamilesiniz ya çok üzüldüm neyse ki eski konulmuş
Allah çocuğunuzla birlikte mutlu mesut güzel bir hayat versin

Louder yeni
Eşinle nasıl tanıştın nasıl gidiyor evliliğin çok sevindim senin adına eski eşinle olan durumları anlattın mı
Selam canım,
Eşimle boşanmayı atlatmak için oynadığım oyunda tanıştım 9 ay sonra evlendik
Çok şükür her şey güzel, kendimi paralamadan ve normal davranarak da sevilebilmek güzel.. sorunlarımı aştım, çok iyi hissediyorum:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…