babam ezelden beri böyle.. Bencil ...Siz kirada otururkende mi böyle tavır sergiliyordu aileniz size karşı ?
Yoksa evlerine taşındıktan sonra mı başladı sorunlar?
Bu detayı atlamışsınız
sanırım öyle... Bizim sonumuz parlak gözükmüyor....Eşiniz rahata alışmış biraz zor çıkar gibi..
Aynen öyle dedim... İyi sen bilirsin ver mahkemeye o zaman diyor... Sanırım sona yaklaştık...Miras gelecek, işim de var seni niye besliyorum o zaman diyin bi sinir anında
O zaman keşke inat uğruna taşınmasaydınız ailenizin yanınababam ezelden beri böyle.. Bencil ...
Ahh bilsem ... Gelirmiydim hiç.. Bir hatanın bedeli 14 senelik esaret oldu. Öde öde bitmiyor. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak oldu benimki.
O zaman keşke inat uğruna taşınmasaydınız ailenizin yanına
Madem huylarını biliyordunuz
Eşinize gelirsek
Bizim buralarda bir laf vardır da
Terbiyem müsaade etmiyor söylemeye
Çok itici eşiniz var
Ben olsam soğurum...
Ne yapın edin o evden taşının ruh sağlığınız için
Sırf toplum boşandı demesin diye.... Çekilir mi bilmiyor artık....Böyle sümsük erkeklerden gerçekten nefret ediyorum.Ne demek miras gelecek onla ev al. Nasil bi gurursuzluk. 14 sene beleş oturduğu evin taş çatlasın 1 senelik kirası kadardır masraf. Bide ikinizde çalisiyormuşsunuz kirasiz dertsiz tasasız bi ev alaydiniz bari bunca sene.Yani pess diyorum başka da bişey demiyorum.
Artık devir değişmiş...Sen ev al o otursun .ne güzel valla..erkeklere bak sen...
Çok itici, gurursuz, açgözlü bir eşiniz var.
/
Allah razı olsun.... Gerçekten kim olursa olsun ... Aileye yakın olmayacakmış....Okadar iyi anliyorumki sizi.ilk oturdugum evde 1 sene oturduktan sonra ailemin karsi apartmanina tasinmistik.5 sene oturduk.oksursek duyuluyodu.
Mahremiyet kalmiyo.yattigin saat kalktigin satt bile konusulur eminim.
Be de esimi sıkıstirirdim tasinalim diye yanasmazdi.
Ama biz kiraciydik tabi.baska bi kiralik eve gidebilirdik ama yinede tasinmak isine gelmiyodu esimin.
Artik taşma noktamda Rabbim bi firsat cikardi kars8miza tasindik ordan.
Allah senide kurtarsin insallah.kim olursa olsun ailen bile olsa evlendiktan sonra uzaklasacaksin biraz kural 1.
Aynen öyle dedim... İyi sen bilirsin ver mahkemeye o zaman diyor... Sanırım sona yaklaştık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?