• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemin evinden çıkmak istemeyen eşim

garfield

Rab'bim bana yeter...
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
264
23
298
15 yıllık evliyiz. Evlenirken Eşimin evi yoktu. 1 yıl ailesine yakın bir yerde kirada oturduk. Zaten ailesiyle geçinemiyoruz. Sürekli karşıma çıkıyorlar.
Bir ümit çaresizlikten attım kendimi ailemin apartmanına. Annemin alt katında oturuyoruz.
Ama taşındığımızın daha 1. Yılın da hata yaptığımızı anladım. Kendime ait bir hayatım olamadı. Büyüdüğüm mahallede şimdi eşimle oturmak hiç de mantıklı değilmiş.
Kayınvalideme inat uğruna geldim. Başımı belaya soktum. Şimdi de gidemiyorum.
Aileme Kira vermiyoruz. Ama 4 duvarı dışında her şeyi yeniledik. Kapılar, pencereler, mutfak, parke vb... Şimdi de eşim taşınmak istemiyor.
Ama ben çok sıkıldım. Onun bu bedavacılığı ona olan saygımı bitirdi. Madem gidecektik. Niye beni buraya getirdin , niye bu masrafı yaptırdın diyor. Kiraya say 14 senedir kira ödemiyoruz diyorum. Ama rahatını bozmak istemiyor.
Egoist kendini beğenmiş benim hayat tarzı mı asla benimsememiş bir babam var.Ben kapalıyım ama babam bundan hoşlanmıyor. En ufak bir şeye kızsa ev benim satarım, yerim şeklinde tehdit eder.
En son bayramda akrabaların önünde yine hakaretler yağdırdı. Bağırıp çağırıp aşağıladı bizi, annem kardeşim, ben..
Ve artık burda kesinlikle oturamayız dediğim noktada eşim hala çok gevşek.
Biraz daha sabret, bak annanenden miras gelecek bir ev alırsın öyle çıkarız diyor.
Ben ondan yat, kat istemiyorum. Babamın yaptığı bu terbiyesizliğe karşı, onurumla gururumla çıkıp gitmek istiyorum.
Üstelik ikimizde çalışıyoruz. Ama o rahatını bozmak istemiyor. 3 gündür konuşmuyorum.
Miras gelecekmiş .Ev alacakmışım. Öyle çıkacakmış beyefendi. Allah ım Sen yardım et. Deliricem sonunda. Napmam lazım bilmiyorum.

Siz kirada otururkende mi böyle tavır sergiliyordu aileniz size karşı ?

Yoksa evlerine taşındıktan sonra mı başladı sorunlar?

Bu detayı atlamışsınız

babam ezelden beri böyle.. Bencil ...
O zaman keşke inat uğruna taşınmasaydınız ailenizin yanına
Madem huylarını biliyordunuz

Eşinize gelirsek
Bizim buralarda bir laf vardır da
Terbiyem müsaade etmiyor söylemeye

Çok itici eşiniz var
Ben olsam soğurum...
Ne yapın edin o evden taşının ruh sağlığınız için

Böyle sümsük erkeklerden gerçekten nefret ediyorum. :kızgın:Ne demek miras gelecek onla ev al. Nasil bi gurursuzluk. 14 sene beleş oturduğu evin taş çatlasın 1 senelik kirası kadardır masraf. Bide ikinizde çalisiyormuşsunuz kirasiz dertsiz tasasız bi ev alaydiniz bari bunca sene.Yani pess diyorum başka da bişey demiyorum.:işsiz:

O zaman keşke inat uğruna taşınmasaydınız ailenizin yanına
Madem huylarını biliyordunuz

Eşinize gelirsek
Bizim buralarda bir laf vardır da
Terbiyem müsaade etmiyor söylemeye

Çok itici eşiniz var
Ben olsam soğurum...
Ne yapın edin o evden taşının ruh sağlığınız için
Ahh bilsem ... Gelirmiydim hiç.. Bir hatanın bedeli 14 senelik esaret oldu. Öde öde bitmiyor. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak oldu benimki.
Haklısınız...
Saygı bittikten sonra geriye ne kaldı bilmiyorum...

Böyle sümsük erkeklerden gerçekten nefret ediyorum. :kızgın:Ne demek miras gelecek onla ev al. Nasil bi gurursuzluk. 14 sene beleş oturduğu evin taş çatlasın 1 senelik kirası kadardır masraf. Bide ikinizde çalisiyormuşsunuz kirasiz dertsiz tasasız bi ev alaydiniz bari bunca sene.Yani pess diyorum başka da bişey demiyorum.:işsiz:
Sırf toplum boşandı demesin diye.... Çekilir mi bilmiyor artık....
Gözümde sinek kadar değeri yok....

Okadar iyi anliyorumki sizi.ilk oturdugum evde 1 sene oturduktan sonra ailemin karsi apartmanina tasinmistik.5 sene oturduk.oksursek duyuluyodu.
Mahremiyet kalmiyo.yattigin saat kalktigin satt bile konusulur eminim.
Be de esimi sıkıstirirdim tasinalim diye yanasmazdi.
Ama biz kiraciydik tabi.baska bi kiralik eve gidebilirdik ama yinede tasinmak isine gelmiyodu esimin.
Artik taşma noktamda Rabbim bi firsat cikardi kars8miza tasindik ordan.
Allah senide kurtarsin insallah.kim olursa olsun ailen bile olsa evlendiktan sonra uzaklasacaksin biraz kural 1.

Okadar iyi anliyorumki sizi.ilk oturdugum evde 1 sene oturduktan sonra ailemin karsi apartmanina tasinmistik.5 sene oturduk.oksursek duyuluyodu.
Mahremiyet kalmiyo.yattigin saat kalktigin satt bile konusulur eminim.
Be de esimi sıkıstirirdim tasinalim diye yanasmazdi.
Ama biz kiraciydik tabi.baska bi kiralik eve gidebilirdik ama yinede tasinmak isine gelmiyodu esimin.
Artik taşma noktamda Rabbim bi firsat cikardi kars8miza tasindik ordan.
Allah senide kurtarsin insallah.kim olursa olsun ailen bile olsa evlendiktan sonra uzaklasacaksin biraz kural 1.
Allah razı olsun.... Gerçekten kim olursa olsun ... Aileye yakın olmayacakmış....

Adam alışmış rahata ooooohhhhh kira derdi yok bide utanmadan anneannenin mirasi diyor
Kendi alsa ya ev madem ya da 2niz çalışıyorsunuz kiraya çıkın
Babanin yaptıklarından sözlerinden de rahatsiz degil galiba piskin
Ben esini hatalı gördüm
Baban ezelden beri öyleymiş esin cok gevsek ve rahat k bakma. Benim esimde öyle babam simdi ev verse bize kesin oturalim olur hayatim der sırıta sırıta. Zafer kazanmış gibi. Cimri.

Back
X