Ailemin evinden çıkmak istemeyen eşim

Keşke karı koca birikim yapsaydınız 14 yılda iyi kötü ev alırdınız.
Bu arada babanıza 14 yılın kira bedelini ödeyin, eşinize iyi bir ders lazım çünkü.

Eşin kendi ailesiyle görüşüyo mu

Kiraya verilecek parayı napıyor birikim vs yaptınız mı peki
Ayrıca ananenden miras dediği diriyi öldürmüyor değil mi

Keşke karı koca birikim yapsaydınız 14 yılda iyi kötü ev alırdınız.
Bu arada babanıza 14 yılın kira bedelini ödeyin, eşinize iyi bir ders lazım çünkü.
Hiç sanmıyorum ödeyeceğini. Ben eve masraf yaptım deyip duruyor sürekli. .

Olan olmus evi ayarla tasin.. esinde yuzu varsa kalda orda.. baya baya yuzsuz gurursuz bi esin var. cocuklariniz var mi? Varsa yaslari kac?

Adam rahata alışmış. Eve yaptırdığınız masraf 14 senedir kira vermiyorsanız onun altındadır. Eşiniz bahane buluyor. Ayrıca neden sizden bekliyor ev al diye? Belki başka planınız var. Mecbur değilsiniz bunu yapmaya.

14 yıldır hiç mi kenara bir şey koymadınız? Ayda bir cumhuriyet koysaydınız şimdiye 190 cumhuriyetten fazla olurdu eskiden altın ucuzdu çünkü. O da 400bin paraya tekamul ederdi. İki kişi çalışıp kira ödemeyip para da biriktirmemiş olmak tuhaf.
Ev alırdınız kendi paranızla.

Haklısınız. Ben çalışmaya yeni başladım. 3 sene oldu . Eşim de iş değişikliğinden sonra asgari ücretle çalışıyor.

Madem gidecektik. Niye beni buraya getirdin , niye bu masrafı yaptırdın diyor.
Adam hakli
Kiraya say diyorsunuz da,kirayi bankaya yatirip bitiriyorsun,ama evin islerini yapmak,tadilati,ustasinin ivirinin zivirinin gurultusunu nazini cekmekle kira odemek bir degil ki.

Sonucuna katlanıcak olan konu sahibi. Yuva yıkıcı öneriler de bulunmaktansa yapıcı olun derim..
Valla şu yazdığım mesajla yuva yıkılmaz. Yıkıcı bir mesaj yazsaydım emojili falan değil direk bodoslama girerdim olaya.

Ki zaten bütün sonuçlara yine katlanıyor.

Benim gururumu düşünmeyen önce benden gelecek parayı düşünen adamın alnını karışlarım.

Aynen öyle dedim... İyi sen bilirsin ver mahkemeye o zaman diyor... Sanırım sona yaklaştık...
Öyle kolay değil hiç kafanıza takmayın blöf yapıyordur.
Bu adamın sizi bırakacağını sanmıyorum.
Velev ki bıraktı, hayırlısı böyleymiş diyin. Kendinize kafanız rahat bir hayat kurarsınız.

Cok sinir bozucu, resmen icguvey gelmis ve zerre rahatsizlik duymuyor adam... ustelik ikimizde calisiyoruz diyorsunuz birikiminiz vs de olmasi lazim... 15 yil cok uzun bir sure, ona fazla yuz vermissiniz bu sure icinde sanki. Babanizin tavrina ragmen umursamiyorsa cidden allah yardimciniz olsun.

Ama beni bu kadar maddi kullanacak ( miras gelsin ev aliriz) ve babamin tavrina bile susacak kadar yuzsuz biriyle evlilik surduremezdim muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…