- 15 Temmuz 2014
- 1.199
- 963
evet malesef annem için bu önemli bende bunu anladımSanirim annen icin omur boyu mutlu olacagin birinden cok omur boyu ailenle ayni sehirde olacagin biriyle evlenmen onemli
zaten hep durup dururken ağlıyorum psikolojim alt üst durumda bi işe gidip geliyorum dışarı çıkmıyorum kimseyle konuşmuyorumBen olsam ailemin karsisinda guclu durmaya calismazdim. Aglardim, yemek yemezdim. İsi birakirdim. Disari cikmazdim. Odama kitlerdim kendimi. Ne kadar kotu oldugumu gorsunler. Cok sevdigimi gorsunler diyr. Uzak mesafe iliskisi yurutmek zordur. Bes yil boyunca hic ayrilmadan yuruttuyseniz sayet bu adam seni el ustunde tutar bence. O adamla evlen onu kaybetme. Dile kolay bes sene uzaktan. Belli ki bu adam seni cok seviyo. Sonuna kadar diren
gelme ihtimali var ama ailem inat edip böyle davrandığı için oda gelmem diyor hoş zaten anneme yakına gelse beni verir misin dediğimde de vermem diyor ailesi uzakta olduğu için beni aldıktan sonra beni alıp oraya götürürmüş her şey evlenene kadar sonra değişir diyor.Çok zor durum gerçekten. Yazdın mı bilmiyorum ama sevdiğinin senin şehrine gelme ihtimali yok mu ?
gelme ihtimali var ama ailem inat edip böyle davrandığı için oda gelmem diyor hoş zaten anneme yakına gelse beni verir misin dediğimde de vermem diyor ailesi uzakta olduğu için beni aldıktan sonra beni alıp oraya götürürmüş her şey evlenene kadar sonra değişir diyor.ne yapacağımı şaşırdım
Sen neden üzülüyosun aglarsa aglasin. Onlar icin kolaydi tabi 5 senelik aski bi cirpida kenara atmak. Eger oyle bisey yaparsaniz kolay kolay birdaha boyle sevebilecekmisiniz ???? Cocukta degilsiniz sizin kararlariniza saygi duymamalari hicte hos degil. Ben benim kararima saygi duymayan ailemi kenara attim.evet farklı bir ile gelin vermek istemiyorlar. tanışın ondan sonra karar verin diyorum onuda kabul etmiyorlar. annem ağladıkça ben daha çok üzülüyorum
öyle yapıcam başka çarem kalmadıHay allah ya senden ayrı kalma düşüncesine katlanamıyor demek kiAnneni ikna etmeye çalış o zaman. Ağla, zırla, yalvar, acı çektiğini görürse belki yumuşar inadı kırılır.
hayır biliyorum bir daha böyle emek veremem bir ilişkiye, sevemem yaniSen neden üzülüyosun aglarsa aglasin. Onlar icin kolaydi tabi 5 senelik aski bi cirpida kenara atmak. Eger oyle bisey yaparsaniz kolay kolay birdaha boyle sevebilecekmisiniz ???? Cocukta degilsiniz sizin kararlariniza saygi duymamalari hicte hos degil. Ben benim kararima saygi duymayan ailemi kenara attim.
Evet cok konustum hatta ablam konustu enistem konustu bizimkilerle. Biz kimseyle tanismak istemiyoruz dediler. Benim esimde uzakta var 5 saat. Bekle Allah bekle nuh dediler peygamber demediler. Sonunda benimkisi yanina arkadasini alip bizim sehre geldiler zile bastilar :) sonra babamla konustular babam parcalicakti beni. Sonra babam dediki ben kizi vermiyorum yiyosa al götür. Askim tuttu elimden babamin surat rengi degisti gidis o gidis. Simdi kizimiz yoldahayır biliyorum bir daha böyle emek veremem bir ilişkiye, sevemem yanizaten aklımın ucundan bi an geçmiyor onu bırakmak bu yüzden.. bana söyledikleri sebep mantıklı geçerli bi sebep değil kabul edemem zaten.
sizin ailenizde mi izin vermiyordu evlenmenize
sizin adınıza çok sevindim çok şey yaşamışsınızdır eminim ama mutlu son olmuş sizin için hep mutlu olursunuz inşallah :) rabbim bana da sevdiğimle evlendiğim günleri gösterir inşallah
annelerin silahıdır ağlamak..evet farklı bir ile gelin vermek istemiyorlar. tanışın ondan sonra karar verin diyorum onuda kabul etmiyorlar. annem ağladıkça ben daha çok üzülüyorum
sizde çok şey yaşamızsınız şuan benimkiler de nuh diyor peygamber demiyorEvet cok konustum hatta ablam konustu enistem konustu bizimkilerle. Biz kimseyle tanismak istemiyoruz dediler. Benim esimde uzakta var 5 saat. Bekle Allah bekle nuh dediler peygamber demediler. Sonunda benimkisi yanina arkadasini alip bizim sehre geldiler zile bastilar :) sonra babamla konustular babam parcalicakti beni. Sonra babam dediki ben kizi vermiyorum yiyosa al götür. Askim tuttu elimden babamin surat rengi degisti gidis o gidis. Simdi kizimiz yolda
inşallah ne yapıp edip ikna edicem artıkİnşallah siz de halledersiniz problemleri. Anneyle adam akıllı konuşmaktan başka yolu yok
sanırım öyle daha konuyu açtığım gibi ağlamaya başlıyorannelerin silahıdır ağlamak..
hiç kötü olma...anneler kendi dediklerini yaptırmanın en etkili yolunu böyle bulmuşlar..hiç bir evlat dayanamaz anne gözyaşına...uzak şehre gelin gitsen ne olacak sanki..yurt dışına gelin veren aileler çok hemde güle oynaya..yeterki çocuğum mutlu olsun derler..sanırım öyle daha konuyu açtığım gibi ağlamaya başlıyoronu öyle görünce ben daha kötü oluyorum
Cok tesekkur ederim amin insallah. Bizimkiler gorusmek istiyor ama caktirmiyolar cunku daha kimse bilmiyor kactigimi onlarin niyeti millete ne dicez millet ogrenmeden bari gelip elimizi opselerde rezil olmasak. Ama biz evlendik rezil etmedikte kimseyi. Kayinvalidem gecenlerde face den yazmis ablama. Ama ben konusmuyorumsizde çok şey yaşamızsınız şuan benimkiler de nuh diyor peygamber demiyorbenim erkek arkadaşımda gelmeyi düşünüyor bakalım biz nelerle karşılaşıcaz Allah kucağınıza almayı nasip etsin tek nefeste dünyaya gelir inşallah :) ailenizle görüşüyor musunuz ?