ailem sevdiğimle evlenmeme izin vermiyor

Sanirim annen icin omur boyu mutlu olacagin birinden cok omur boyu ailenle ayni sehirde olacagin biriyle evlenmen onemli

Ben olsam ailemin karsisinda guclu durmaya calismazdim. Aglardim, yemek yemezdim. İsi birakirdim. Disari cikmazdim. Odama kitlerdim kendimi. Ne kadar kotu oldugumu gorsunler. Cok sevdigimi gorsunler diyr. Uzak mesafe iliskisi yurutmek zordur. Bes yil boyunca hic ayrilmadan yuruttuyseniz sayet bu adam seni el ustunde tutar bence. O adamla evlen onu kaybetme. Dile kolay bes sene uzaktan. Belli ki bu adam seni cok seviyo. Sonuna kadar diren

zaten hep durup dururken ağlıyorum psikolojim alt üst durumda bi işe gidip geliyorum dışarı çıkmıyorum kimseyle konuşmuyorum beni sevdiğine inanmasam bu kadar güvenmesem zaten aileme rest çekip bu kadar direnemezdim.. sağolun destekleriniz için. sevdiğim insanı kaybetmek istemiyorum direnicem sonuna kadar.

Benim erkek arkadaşım da uzakta memleketi. Annem hep "ayy buralardan bulamadın ben seni özlerim" diyor. Ben de "anne burda yaşayacaz zaten" deyince susuyor

Çok zor durum gerçekten. Yazdın mı bilmiyorum ama sevdiğinin senin şehrine gelme ihtimali yok mu ?

Çok zor durum gerçekten. Yazdın mı bilmiyorum ama sevdiğinin senin şehrine gelme ihtimali yok mu ?
gelme ihtimali var ama ailem inat edip böyle davrandığı için oda gelmem diyor hoş zaten anneme yakına gelse beni verir misin dediğimde de vermem diyor ailesi uzakta olduğu için beni aldıktan sonra beni alıp oraya götürürmüş her şey evlenene kadar sonra değişir diyor. ne yapacağımı şaşırdım

Hay allah ya senden ayrı kalma düşüncesine katlanamıyor demek ki Anneni ikna etmeye çalış o zaman. Ağla, zırla, yalvar, acı çektiğini görürse belki yumuşar inadı kırılır.

evet farklı bir ile gelin vermek istemiyorlar. tanışın ondan sonra karar verin diyorum onuda kabul etmiyorlar. annem ağladıkça ben daha çok üzülüyorum
Sen neden üzülüyosun aglarsa aglasin. Onlar icin kolaydi tabi 5 senelik aski bi cirpida kenara atmak. Eger oyle bisey yaparsaniz kolay kolay birdaha boyle sevebilecekmisiniz ???? Cocukta degilsiniz sizin kararlariniza saygi duymamalari hicte hos degil. Ben benim kararima saygi duymayan ailemi kenara attim.

hayır biliyorum bir daha böyle emek veremem bir ilişkiye, sevemem yani zaten aklımın ucundan bi an geçmiyor onu bırakmak bu yüzden.. bana söyledikleri sebep mantıklı geçerli bi sebep değil kabul edemem zaten.
sizin ailenizde mi izin vermiyordu evlenmenize

Evet cok konustum hatta ablam konustu enistem konustu bizimkilerle. Biz kimseyle tanismak istemiyoruz dediler. Benim esimde uzakta var 5 saat. Bekle Allah bekle nuh dediler peygamber demediler. Sonunda benimkisi yanina arkadasini alip bizim sehre geldiler zile bastilar :) sonra babamla konustular babam parcalicakti beni. Sonra babam dediki ben kizi vermiyorum yiyosa al götür. Askim tuttu elimden babamin surat rengi degisti gidis o gidis. Simdi kizimiz yolda

sizin adınıza çok sevindim çok şey yaşamışsınızdır eminim ama mutlu son olmuş sizin için hep mutlu olursunuz inşallah :) rabbim bana da sevdiğimle evlendiğim günleri gösterir inşallah

İnşallah siz de halledersiniz problemleri. Anneyle adam akıllı konuşmaktan başka yolu yok

sizde çok şey yaşamızsınız şuan benimkiler de nuh diyor peygamber demiyor benim erkek arkadaşımda gelmeyi düşünüyor bakalım biz nelerle karşılaşıcaz Allah kucağınıza almayı nasip etsin tek nefeste dünyaya gelir inşallah :) ailenizle görüşüyor musunuz ?

sanırım öyle daha konuyu açtığım gibi ağlamaya başlıyor onu öyle görünce ben daha kötü oluyorum
hiç kötü olma...anneler kendi dediklerini yaptırmanın en etkili yolunu böyle bulmuşlar..hiç bir evlat dayanamaz anne gözyaşına...uzak şehre gelin gitsen ne olacak sanki..yurt dışına gelin veren aileler çok hemde güle oynaya..yeterki çocuğum mutlu olsun derler..

çok saçma
ben ilk atandım otobüsle ailemden tam 24 saat uzak mesafeye
21 yaşındaydım
hayat bu iş nerdeyse eş nerdeyse oraya gidersiniz
annene şunu sorar mısın
diyelim sen tamam dedin evlenmedin ayrıldın
allah korusun da annen baban vefat etti
sen o şehirde yapayalnız kalmayacak mısın?
annen bu kadar mı bencilmiş?

Cok tesekkur ederim amin insallah. Bizimkiler gorusmek istiyor ama caktirmiyolar cunku daha kimse bilmiyor kactigimi onlarin niyeti millete ne dicez millet ogrenmeden bari gelip elimizi opselerde rezil olmasak. Ama biz evlendik rezil etmedikte kimseyi. Kayinvalidem gecenlerde face den yazmis ablama. Ama ben konusmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…