Nasil yani? Ayni ilde misiniz? Kac km uzakta yasiyor olacaksiniz ailenizden?ben bir ilçede yaşıyorum o da mersinde yaşıyor işide orda ailesi ile oturuyor bir mağazanın müdürlüğünü yapıyor ikimizde özel sektörde çalışıyoruz tayin alma durumu var ama ailem onu da kabullenmiyor onuda teklif ettim yakına gelirse verirmisiniz diye hayır diyorlar kapı duvar gibiler inatlarını kıramıyorum. erkek arkadaşım gelip konuşmayı düşünüyor ona da kötü davranmalarndan korkuyorum
evet hiç kolay değil çok sağolun.. gerçekten acı çekiyorum bu kadar üzüldüğüm bi an olmamıştır. ailemle karşı karşıya gelmek allah kimseye yaşatmasın çok kötü bir durum. aynı şekilde söyledim hemen evlenmek değil niyetim bir tanışın ondan sonra karar verin diye ama onu bile istemiyorlar gözümün önünde olucaksın diyor annem gözünün önünde olurum ama mutsuz olurum bunu kabul ediyor musun dediğimde de cevap vermiyorSana gelen kısmetler içinde meslek olarak daha iyi gördükleri ve ya zengin olan varsa ondan istemiyorlardır bir de haber gönderen çok diyorsun bizim kızımıza daha neler çıkar diyorlardır ailelere bir şey beğendirmek mümkün değil sen ne kadar ikimiz de üniversite mezunuyuZ da desen bence annenler uzaklığı bahane ediyorlar bir aile öncelikle kızının mutlu olup olamayacağını düşünse çocuğu tanımaya çalışsa ondan sonra şu şu nedenlerden sana uygun değil diyip mantıklı açıklama yapsalar belki kişinin de aklına yatacak ama böyle kesinlikle istemiyoruz diyip konuyu kapattıklarını sanmak kıza acı çektirmekten başka bir şey değil. Benim size tavsiyem ben hemen evleneyim demiyorum bir gelsin tanışın diye dil döküp ikna etmen.kolay değil ne yardan ne aileden vazgeçmek.allah yardımcın olsun
ayrıntıları 1 sayfada yazıyor . sevgilisi bir mağaza müdürü ünv. okumuş.Adamın mesleği ne? Siz nerede yaşıyorsunuz adam nerede yaşıyor? Adam ailesiyle aynı ilde mi yaşıyor? Nereden tanışıyorsunuz? O ile gittiğinizde tayin isteyip orada çalışabilecek misiniz?
Mesela büyük şehirde yaşıyorsunuz küçük bir ilçeye gitmenize aileniz razı gelmeyebilir çok normal. Siz elinizden geleni yapmışsınız. Erkek arkadaşınız durumları zorlasın biraz. Sizin oturmuş bir işiniz varsa ve yaşadığınız yer güzel bir yerse o sizin yanınıza gelmeye çalışsA?
Ayrıntıları bilmiyorum vermemişsiniz. Aileniz neden bu kadar sert çıktı anlamaya çalıştım sadece.
ben bir ilçede yaşıyorum o da mersinde yaşıyor işide orda ailesi ile oturuyor bir mağazanın müdürlüğünü yapıyor ikimizde özel sektörde çalışıyoruz tayin alma durumu var ama ailem onu da kabullenmiyor onuda teklif ettim yakına gelirse verirmisiniz diye hayır diyorlar kapı duvar gibiler inatlarını kıramıyorum. erkek arkadaşım gelip konuşmayı düşünüyor ona da kötü davranmalarndan korkuyorum
yok aynı ilde değiliz ben tekirdağın bi ilçesinde oturuyorum tabi düzgün anlatamadım size kusura bakmayın. evet kabuyl ediyorum uzak bende çok düşündüm ama vazgeçemiyorum sevdiğimden 3 günlük dünya yarın öbür gün ne yaşayacağımız belli değil.Nasil yani? Ayni ilde misiniz? Kac km uzakta yasiyor olacaksiniz ailenizden?
Tanimdan etmeden hayir demeleri bencillik. 25 yasinda bir insansin sonucta, 17 sinde ne istedigini bilmeyen bir cocuk degil ki.
Bundan sonraki taliplerinin annenin dibinde yasamak isteyecegi ne malum....hey ya Rabbim, ne cahil ebeveynler var.
benimde tek umudum bu.. insafa gelirler inşallah.. erkek arkadaşımıda tanısalar aslında önyargılarında biraz kurtulmuş olucaklar.Yemeden içmeden kesil, konuşma, Gülme depresyon Havası ver. Madem sana bu kadar düşkünler belki insafa gelirler. Bir insana tanımadan etmeden karşı gelmek bana Saçma geliyor.
yakın agelse de olmaz demesinin nedeni ailesi uzaktaymış beni bi kere aldıktan sonra onlardan koparırmış uzaklaşırmışız yine de ... mantıklı cevaplar almamak beni öldürüyorO zaman sorun uzaklik degil baska bisey gormuslerdir kesinlikle. Yoksa neden uzakligi bahane edip yakin olmasina da yok desinler?
bende mersinde yaşıyorum o doğma büyüme mersinlyim insanı iyidir memleketimin ailen tanımadan bu tepkiyi veriyorsa çek git sevdiğin insana. zamanla kabullenmek zorundalar çocuk degilsin. kendi kararlarimnı almalısın. iyi ve kötüyü ayırt edebilecek yaştasin bence.ben bir ilçede yaşıyorum o da mersinde yaşıyor işide orda ailesi ile oturuyor bir mağazanın müdürlüğünü yapıyor ikimizde özel sektörde çalışıyoruz tayin alma durumu var ama ailem onu da kabullenmiyor onuda teklif ettim yakına gelirse verirmisiniz diye hayır diyorlar kapı duvar gibiler inatlarını kıramıyorum. erkek arkadaşım gelip konuşmayı düşünüyor ona da kötü davranmalarndan korkuyorum
ailesini de tanıyorum gerçekten çok sıcakkanlı insanlar ailemin bi evet demesini bekliyorlar tanışmak için. o insanları da üzmek kırmak istemiyorum. sonuna kadar savaşıcam rızalarını almak için son çare çekip gitmekbende mersinde yaşıyorum o doğma büyüme mersinlyim insanı iyidir memleketimin ailen tanımadan bu tepkiyi veriyorsa çek git sevdiğin insana. zamanla kabullenmek zorundalar çocuk degilsin. kendi kararlarimnı almalısın. iyi ve kötüyü ayırt edebilecek yaştasin bence.
acikcasi hic inandirici degil. Cogu kiz annesi diger tarafin uzak olmasini ister, kv gorumce elti vs. evliliklerinin icine karismalarindan korkarlar.yakın agelse de olmaz demesinin nedeni ailesi uzaktaymış beni bi kere aldıktan sonra onlardan koparırmış uzaklaşırmışız yine de ... mantıklı cevaplar almamak beni öldürüyor
vazgeçmem için her yolu deniyorlar. saçmada olsa bahane üretiyor. o kadar çok ağladım ki karşısında tatlı dille anlattım yok kıramıyorum inatlarınıacikcasi hic inandirici degil. Cogu kiz annesi diger tarafin uzak olmasini ister, kv gorumce elti vs. evliliklerinin icine karismalarindan korkarlar.
Canim sacmalik ya, hayatin ne gosterecegi belli mi olur? Siz de bir bireysiniz, kendi hayatiniz olacak. Ne kadar ailenizin eteginde yasamayi garanti edebilirsiniz. Bak bana mesela, evli degilim, ama is yuzunden ayri eve cikmak zorunda kaldim. Ben de max 15 gunde bir goruyorum annemi.yok aynı ilde değiliz ben tekirdağın bi ilçesinde oturuyorum tabi düzgün anlatamadım size kusura bakmayın. evet kabuyl ediyorum uzak bende çok düşündüm ama vazgeçemiyorum sevdiğimden 3 günlük dünya yarın öbür gün ne yaşayacağımız belli değil.
allah hakkında hayirlisinı versin canım ailene onların rızası olmadan evlenmek istemediğni söyle asla onlardan kopmayacağinı gerekirse hergün yanlarına gideceğini falan söyle. seni seviyorlarsa mutlu olmana izin vermelerini söyle son çare hiç ikna olmazlarsa eğer izniniz olmazsa intihar edeceğinizı söyleyin (!!!yalandan!!!)ailesini de tanıyorum gerçekten çok sıcakkanlı insanlar ailemin bi evet demesini bekliyorlar tanışmak için. o insanları da üzmek kırmak istemiyorum. sonuna kadar savaşıcam rızalarını almak için son çare çekip gitmek
ayrıntıları 1 sayfada yazıyor . sevgilisi bir mağaza müdürü ünv. okumuş.
inşallah.. çok üstlerine gitmemeye çalışıyorum.. birde tek olarak babamla konuşmayı denicem. erkek arkadaşıma her şeyi anlatmıyorum ama anlıyor durumlardan o da sağolsun teselli etmeye çalışıyor ikna edicez sabredicez gerekirse beklicez razı gelene kadar diye dua edip sabretmekten başka yolum yok şuanCanim sacmalik ya, hayatin ne gosterecegi belli mi olur? Siz de bir bireysiniz, kendi hayatiniz olacak. Ne kadar ailenizin eteginde yasamayi garanti edebilirsiniz. Bak bana mesela, evli degilim, ama is yuzunden ayri eve cikmak zorunda kaldim. Ben de max 15 gunde bir goruyorum annemi.
Sen simdilik inatlasma... Biraz zamana yay, dua et. Kalpleri yumusar insallah.
Bu arada cocuga da cok belli etme olanlari. O da ailene kinlenmesin.
Okudum evet. Valla ben evlenirken çok beterlerini yaşadım. Ama noldu sonunda elleri mahkum kabullendiler. Israrcı olacak konu sahibi kendinden ve sevdiğinden emin olduğunu göstermesi lazım bir şekilde.
Ben çok acılı bir yıl geçirdim. Şu an 57 kiloyum. O dönemde 45i gördüm :) annem şu an deli gibi pişmanlar. Ben daha da pişmanım çünkü vazgeçtim zorlamadım. Üzüntüden kendimi bitirdim sadece :)
sevdiğiniz kişiyle mi evlendiniz anlayamadım da ondan soruyorum.. herkesin bir derdi oluyor işte aileyle karşı karşıya gelmek gerçekten çok zor dert sahibi oldum bende. ben kararlıyım sevdiğimden vazgeçmicem çünkü mantıklı bi neden yok vazgeçmem için.Okudum evet. Valla ben evlenirken çok beterlerini yaşadım. Ama noldu sonunda elleri mahkum kabullendiler. Israrcı olacak konu sahibi kendinden ve sevdiğinden emin olduğunu göstermesi lazım bir şekilde.
Ben çok acılı bir yıl geçirdim. Şu an 57 kiloyum. O dönemde 45i gördüm :) annem şu an deli gibi pişmanlar. Ben daha da pişmanım çünkü vazgeçtim zorlamadım. Üzüntüden kendimi bitirdim sadece :)