ailem sevdiğimle evlenmeme izin vermiyor

Cnm tam yazilan yorumlari okumadim ama acaba evden para eksilicek , gidicek diyemi bu kadar sert tepki gosteriyolar

Sevdiğimden vazgeçmeyi ďüşünmüyorum ne olursa olsun o da yanimda zaten yanimda olduģunu bilince aileme karşi daha dik durabiliyorum

babana ilerde baska biriyle evlenip mutsuz olursam bu sizin sucunuz de biraz duygu somurusu yap evde surekli agla
Artık her yolu denicem zaten evde ruh gibi geziyorum.varlığım yokluğum bir onlar bişey demeden ben konuşmuyorum onlarla

Cnm tam yazilan yorumlari okumadim ama acaba evden para eksilicek , gidicek diyemi bu kadar sert tepki gosteriyolar
Sanmıyorum canım ailemin durumu çok şükür iyi bu sebeple karşı olacaklarını sanmiyorum. Inada bindirdiler işi o kadar uzağa gidince başima bisey gelirse nasıl geliceklermis her seferinde bana bunu söylüyorlar

demin paylastim onu de babana bir de evde surekli agla aglamak gelmese icinden bile agla birde hic disari cikma bunalim havadi yarat evde isten geldiginde somurt depresyonda gibi davran eninde sonunda belki yola gelirler SAKIN KACMAYI DÜSÜNME

demin paylastim onu de babana bir de evde surekli agla aglamak gelmese icinden bile agla birde hic disari cikma bunalim havadi yarat evde isten geldiginde somurt depresyonda gibi davran eninde sonunda belki yola gelirler SAKIN KACMAYI DÜSÜNME
Okudum yazdiğınızı elimden geleni yapıcam duygu sömürüsüne başvurucam artik mutsuzluğumu pek önemseyeceklerini sanmıyorum ama ben sonuna kadar savaşıcam

Valla ailenin mantigini pek anlayamadim biraz daha baski yap bence yada haberleri olmadan sevgilini davet et gelsin konussun ailenle cunku gelicegini soylediginiz taktirde eve gelmemesi icin turlu bahaneler uydurrlar

İnsan sevmediği yemeği bile yemiyor. .
ailenize bunu anlatmaya çalışın..
boşanıp dönmek de var ..
sevdiğinle evlenmek senin hakkın..
Ama ailenin onayını alarak. .

Valla ailenin mantigini pek anlayamadim biraz daha baski yap bence yada haberleri olmadan sevgilini davet et gelsin konussun ailenle cunku gelicegini soylediginiz taktirde eve gelmemesi icin turlu bahaneler uydurrlar
evet zaten tanışmayı bile istemiyorlar şuan emrivaki yapıp öyle tanıştırıcam bir de o konuşsun belki yumuşarlar hala umut var içimde

İnsan sevmediği yemeği bile yemiyor. .
ailenize bunu anlatmaya çalışın..
boşanıp dönmek de var ..
sevdiğinle evlenmek senin hakkın..
Ama ailenin onayını alarak. .
evet bende onların rızasını alarak evlenmek istiyorum.. onları yüz üstü bırakıp gidersem mutlu olamam aklım hep onlarda olur

Bence kendini daha cok hirpala. Napalim bunu yapmaya onlar mecbur birakti seni. Sinir krizleri falan gecir. Yemek yeme pek. İyice kendinden gec. Baska turlu iflah olmazlar

Bence kendini daha cok hirpala. Napalim bunu yapmaya onlar mecbur birakti seni. Sinir krizleri falan gecir. Yemek yeme pek. İyice kendinden gec. Baska turlu iflah olmazlar
Bugun zaten sinir krizi gecirdim annem ne yapacağini şasirdi ama yine de beni görmezden geliyorlar herkes kendi havasinda hiç bisey olmamis gibi

Cnm bnde aynı senin gibiydim ailem tanımak bile istemedi kaçtım esimi çok seviyorum bi de kızım var ama ailem konusmuyo bnmle bi yanım eksik

Cnm bnde aynı senin gibiydim ailem tanımak bile istemedi kaçtım esimi çok seviyorum bi de kızım var ama ailem konusmuyo bnmle bi yanım eksik
Allah bağışlasın :) aileler bizi bu durumlara sürüklüyor mecbur bırakıyorlar.. insallah en kısa zamanda ailenizle barışırsiniz aileniz barismak icin girisimde bulundu mu sizinle

annenden buyuk dayın teyzen kımın varsa konus bence
araya gırsın annenle konussun
en azından tanıs kızı enı sonu verıceksın kader kısmet belkı aıleyı seversın
burdan bırıne verıp kızını mutsuz edecegıne omur boyu vıcdan azabı cekıcegıne kız mutlu olsun sende ol desın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…