- 21 Mayıs 2014
- 1.292
- 598
Cnm tam yazilan yorumlari okumadim ama acaba evden para eksilicek , gidicek diyemi bu kadar sert tepki gosteriyolareğer kaçarsam peşime düşmeyeceklerini söylediler bende onları yüz üstü bırakmak istemiyorum bu zamana kadar onları üzen bi evlat olmadığıma inanıyorum mesleğimi de elime aldım. güzel dille anlattım ama hep aynı tepkiyi aldım ailemden eğer çekip gidersem biliyorum annem kahrından hasta olur bunada dayanamıyorum nasıl davranıcağımı şaşırdım mantıklı düşünemez oldum
Sevdiğimden vazgeçmeyi ďüşünmüyorum ne olursa olsun o da yanimda zaten yanimda olduģunu bilince aileme karşi daha dik durabiliyorumÇalışan bir kadınmışsınız ailenize muhtaç değilsiniz, küçük çocuk da değilsiniz ki. İsteseler de istemeselerde getirin sevgilinizi konuşturun, tanıştırın. Aileniz ya size birini ayarlamak istiyor ya da sizden kopmak istemiyorlar. Mecbur konuşacaksınız başka çaresi yok. Ya da sevdiğinizi sırf aileniz görüşmeden, tanımadan etmeden kabul etmiyor diye bırakıp belki de çok güzel bir evlilik ve geleceği bırakmış olacaksınız. Bence karşılarında durun, sevdiğinizi bırakmayın.
Artık her yolu denicem zaten evde ruh gibi geziyorum.varlığım yokluğum bir onlar bişey demeden ben konuşmuyorum onlarlababana ilerde baska biriyle evlenip mutsuz olursam bu sizin sucunuz de biraz duygu somurusu yap evde surekli agla
Sanmıyorum canım ailemin durumu çok şükür iyi bu sebeple karşı olacaklarını sanmiyorum. Inada bindirdiler işi o kadar uzağa gidince başima bisey gelirse nasıl geliceklermis her seferinde bana bunu söylüyorlarCnm tam yazilan yorumlari okumadim ama acaba evden para eksilicek , gidicek diyemi bu kadar sert tepki gosteriyolar
demin paylastim onu de babana bir de evde surekli agla aglamak gelmese icinden bile agla birde hic disari cikma bunalim havadi yarat evde isten geldiginde somurt depresyonda gibi davran eninde sonunda belki yola gelirler SAKIN KACMAYI DÜSÜNMEevet hiç kolay değil çok sağolun.. gerçekten acı çekiyorum bu kadar üzüldüğüm bi an olmamıştır. ailemle karşı karşıya gelmek allah kimseye yaşatmasın çok kötü bir durum. aynı şekilde söyledim hemen evlenmek değil niyetim bir tanışın ondan sonra karar verin diye ama onu bile istemiyorlar gözümün önünde olucaksın diyor annem gözünün önünde olurum ama mutsuz olurum bunu kabul ediyor musun dediğimde de cevap vermiyor
Okudum yazdiğınızı elimden geleni yapıcam duygu sömürüsüne başvurucam artik mutsuzluğumu pek önemseyeceklerini sanmıyorum ama ben sonuna kadar savaşıcamdemin paylastim onu de babana bir de evde surekli agla aglamak gelmese icinden bile agla birde hic disari cikma bunalim havadi yarat evde isten geldiginde somurt depresyonda gibi davran eninde sonunda belki yola gelirler SAKIN KACMAYI DÜSÜNME
Valla ailenin mantigini pek anlayamadim biraz daha baski yap bence yada haberleri olmadan sevgilini davet et gelsin konussun ailenle cunku gelicegini soylediginiz taktirde eve gelmemesi icin turlu bahaneler uydurrlarSanmıyorum canım ailemin durumu çok şükür iyi bu sebeple karşı olacaklarını sanmiyorum. Inada bindirdiler işi o kadar uzağa gidince başima bisey gelirse nasıl geliceklermis her seferinde bana bunu söylüyorlar
evet zaten tanışmayı bile istemiyorlar şuanValla ailenin mantigini pek anlayamadim biraz daha baski yap bence yada haberleri olmadan sevgilini davet et gelsin konussun ailenle cunku gelicegini soylediginiz taktirde eve gelmemesi icin turlu bahaneler uydurrlar
evet bende onların rızasını alarak evlenmek istiyorum.. onları yüz üstü bırakıp gidersem mutlu olamam aklım hep onlarda olurİnsan sevmediği yemeği bile yemiyor. .
ailenize bunu anlatmaya çalışın..
boşanıp dönmek de var ..
sevdiğinle evlenmek senin hakkın..
Ama ailenin onayını alarak. .
Insallah olur cnm rabbim kalbine gore versinevet zaten tanışmayı bile istemiyorlar şuanemrivaki yapıp öyle tanıştırıcam bir de o konuşsun belki yumuşarlar hala umut var içimde
amin teşekkür ederim..Insallah olur cnm rabbim kalbine gore versin
Bence kendini daha cok hirpala. Napalim bunu yapmaya onlar mecbur birakti seni. Sinir krizleri falan gecir. Yemek yeme pek. İyice kendinden gec. Baska turlu iflah olmazlarzaten hep durup dururken ağlıyorum psikolojim alt üst durumda bi işe gidip geliyorum dışarı çıkmıyorum kimseyle konuşmuyorumbeni sevdiğine inanmasam bu kadar güvenmesem zaten aileme rest çekip bu kadar direnemezdim.. sağolun destekleriniz için. sevdiğim insanı kaybetmek istemiyorum direnicem sonuna kadar.
Bugun zaten sinir krizi gecirdim annem ne yapacağini şasirdiBence kendini daha cok hirpala. Napalim bunu yapmaya onlar mecbur birakti seni. Sinir krizleri falan gecir. Yemek yeme pek. İyice kendinden gec. Baska turlu iflah olmazlar
Allah bağışlasın :) aileler bizi bu durumlara sürüklüyor mecbur bırakıyorlar.. insallah en kısa zamanda ailenizle barışırsiniz aileniz barismak icin girisimde bulundu mu sizinleCnm bnde aynı senin gibiydim ailem tanımak bile istemedi kaçtım esimi çok seviyorum bi de kızım var ama ailem konusmuyo bnmle bi yanım eksik
annenden buyuk dayın teyzen kımın varsa konus bencemerhaba arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz çok kötüyüm25 yaşındayım bankacıyım. 5 yıllık bir ilişkim var. bu beş yıl içinde hiç ayrılmadık uzaktan sürdürdük ilişkimizi.. konuyu aileme açtım ne annem ne babam bu ilişkiyi istemediklerini söylediler. nedenini sorduğumdaysa uzaklık olduğunu belirttiler başka hiç bir sebep yok. tanışmak dahi istemiyorlar. sırf uzaklık nedeniyle ne sevdiğim insandan ayrılmak istiyorum ne de ailemi yüz üstü bırakmak istiyorum anneme bu konuyu her açtığımda feryat figan ağlayıp beni öldür daha iyi ben istemiyorum o kadar diyor beni dinlemiyor bile o kadar çaresizim ki ne yapacağımı şaşırdım sevdiğim kişide sabredicez ben seni beklicem diyor ama onun içinde çok üzülüyorum artık kendimi düşünmekten geçmiş durumdayım psikolojim bozuldu annem başkasını bul evlen diyor açık açık bana yardımcı olur musunuz artık mantıklı düşünemiyorum
Yok cnm bn bulundum ama yok istemiyorlar bniAllah bağışlasın :) aileler bizi bu durumlara sürüklüyor mecbur bırakıyorlar.. insallah en kısa zamanda ailenizle barışırsiniz aileniz barismak icin girisimde bulundu mu sizinle