ailem sevdiğimle evlenmeme izin vermiyor

inşallah.. çok üstlerine gitmemeye çalışıyorum.. birde tek olarak babamla konuşmayı denicem. erkek arkadaşıma her şeyi anlatmıyorum ama anlıyor durumlardan o da sağolsun teselli etmeye çalışıyor ikna edicez sabredicez gerekirse beklicez razı gelene kadar diye dua edip sabretmekten başka yolum yok şuan :KK43: zaten suan bile ağlıyorum anlatırken mantıklı düşünemeiyorum
Canim aglama ya, dua et. Tek cocuk musun sen?

allah hakkında hayirlisinı versin canım ailene onların rızası olmadan evlenmek istemediğni söyle asla onlardan kopmayacağinı gerekirse hergün yanlarına gideceğini falan söyle. seni seviyorlarsa mutlu olmana izin vermelerini söyle son çare hiç ikna olmazlarsa eğer izniniz olmazsa intihar edeceğinizı söyleyin (!!!yalandan!!!)
sağolun.. her yolu denedim inanın onuda söyledim bi ayaklarına kapanmadığım kaldı canıma kıyarım da dedim öyle deyince annem ağlamaya başlıyor benim ne çilem vardı bunları bana yaşatıyorsun diye feryat figan ağlıyor o zaman kendimden geçiyorum ona bişey olacak diye korkmaya başlıyorum o kadar çaresiz durumdayım ki ailemi tanıyamıyorum resmen :KK43:

nasıl bir inatmış o zaman onların sizin yanına gelmesini söyleyin yada eğer sevgiliniz kabul ederse onlarla birlikte yaşamayı teklif edin. son çare zaman sonra kendi evinize cikmayi denersiniz
sağolun.. her yolu denedim inanın onuda söyledim bi ayaklarına kapanmadığım kaldı canıma kıyarım da dedim öyle deyince annem ağlamaya başlıyor benim ne çilem vardı bunları bana yaşatıyorsun diye feryat figan ağlıyor o zaman kendimden geçiyorum ona bişey olacak diye korkmaya başlıyorum o kadar çaresiz durumdayım ki ailemi tanıyamıyorum resmen :KK43:

ben mi yanlış yapıyorum.. ben mi haksızım hayatımı sevdiğim insanla kurmak yanlış bir şeymiş gbi davranıyorlar bana. bi süre sonra kendimde hata aramaya başladım.. kötü bi evlat mıyım bunları istediğim için.

Sen uyuyamıyorsan ben de uyuyamıyorum de niye bu kadar zorluk çıkarıyorlar anlamıyorum bi tanışmak bu kadar mı zor.illa ailenin bulduğuyla evleneceksin o zaman mutlu olurlar hani bir video vardı o geldi aklıma karadenizli yaseminin doğru koca nasıl bulunur diye.öyle aşıkım seviyorum demeyeceksin kocanın zenginiyle evleneceksin diye :)) ben sorunun uzaklık olduğuna inanmıyorum ya ailesinin durumunu beğenmemişlerdir ya da çocuğun durumunu.ama sen ne sevdiğinden vazgeç ne de aileni karşına al çünkü ilerde ikisi için de pişman olabilirsin biraz daha sabret ama annenlere vazgeçmediğini de söyle sen bekledikçe vazgeçtin sanabilirler.

merhaba arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz çok kötüyüm :KK43: 25 yaşındayım bankacıyım. 5 yıllık bir ilişkim var. bu beş yıl içinde hiç ayrılmadık uzaktan sürdürdük ilişkimizi.. konuyu aileme açtım ne annem ne babam bu ilişkiyi istemediklerini söylediler. nedenini sorduğumdaysa uzaklık olduğunu belirttiler başka hiç bir sebep yok. tanışmak dahi istemiyorlar. sırf uzaklık nedeniyle ne sevdiğim insandan ayrılmak istiyorum ne de ailemi yüz üstü bırakmak istiyorum anneme bu konuyu her açtığımda feryat figan ağlayıp beni öldür daha iyi ben istemiyorum o kadar diyor beni dinlemiyor bile o kadar çaresizim ki ne yapacağımı şaşırdım sevdiğim kişide sabredicez ben seni beklicem diyor ama onun içinde çok üzülüyorum artık kendimi düşünmekten geçmiş durumdayım psikolojim bozuldu annem başkasını bul evlen diyor açık açık:KK43: bana yardımcı olur musunuz artık mantıklı düşünemiyorum :KK43:
Bende daha adamı görmeden hayır ben istemiyorum evlenmeyeceksin diyen anne babanın beyin yapısını merak ediyorum nasıl saçma bir duruştur bu...kendileri severek evlenmediklerinden mütevellit hal nedir bilmiyorlar daha doğrusu salağa yatmak işlerine geliyor..allah akıl fikir versin.

Sen uyuyamıyorsan ben de uyuyamıyorum de niye bu kadar zorluk çıkarıyorlar anlamıyorum bi tanışmak bu kadar mı zor.illa ailenin bulduğuyla evleneceksin o zaman mutlu olurlar hani bir video vardı o geldi aklıma karadenizli yaseminin doğru koca nasıl bulunur diye.öyle aşıkım seviyorum demeyeceksin kocanın zenginiyle evleneceksin diye :)) ben sorunun uzaklık olduğuna inanmıyorum ya ailesinin durumunu beğenmemişlerdir ya da çocuğun durumunu.ama sen ne sevdiğinden vazgeç ne de aileni karşına al çünkü ilerde ikisi için de pişman olabilirsin biraz daha sabret ama annenlere vazgeçmediğini de söyle sen bekledikçe vazgeçtin sanabilirler.
ne ailemden ne de sevdiğimden vazgeçmeyi düşünmüyorum bu kadar karşı çıkmalarının nedeni beni kaybetmek istemediklerinden sanırım gidicem bir daha da gelmicem sanıyorlar ben hep sizin kıznız olucam dedim.. ben bi ara bu konuyu açmadım orda hata yaptım sanırım vazgeçtiğimi düşündüler ama bundan sonra sık sık gündeme getiricem..

Bende daha adamı görmeden hayır ben istemiyorum evlenmeyeceksin diyen anne babanın beyin yapısını merak ediyorum nasıl saçma bir duruştur bu...kendileri severek evlenmediklerinden mütevellit hal nedir bilmiyorlar daha doğrusu salağa yatmak işlerine geliyor..allah akıl fikir versin.
bende ailemin bu kadar bencil bir duruş sergileyeceğini düşünmezdim. bu tepkileri lafları duydukça şaşkınlığım daha da artıyor. aklıma gelmeyen şeyleri yaşatıyorlar bana.. küsüp sırtta çevirmiyor konu açlıyor ağlıyor olmaz diyor bir saat geçiyor hiç beişey olmamış gibi davranıyor bana

ben mi yanlış yapıyorum.. ben mi haksızım hayatımı sevdiğim insanla kurmak yanlış bir şeymiş gbi davranıyorlar bana. bi süre sonra kendimde hata aramaya başladım.. kötü bi evlat mıyım bunları istediğim için.
Bak benim 35 yasindaki arkadasim, evlenirsem diye bir cumleye baslamis, annesi aninda panik. Kim, ne zaman, nerede?
Hayir aday bile yok, ama kadin bombayi patlatiyor, sen evlenirsen bana kim bakacak diye. Dusunmuyor bu yasa gelmis hala yalniz diye.

Insanlar cok bencil olabiliyor maalesef. Evlatlarimiz bize emanettir. Onlari hayata hazirlamakla yukumluyuz sadece, bizim istedigimiz hayatlari dayatmaya hakkimiz yok .

Cok gencsin daha, bu kadar kendini yipratma. Dua et ve zaman ver. Baktin olmuyor, sen cocugu iyi taniyor, guveniyorsan bir sekilde evlenirsin zaten.

Bak benim 35 yasindaki arkadasim, evlenirsem diye bir cumleye baslamis, annesi aninda panik. Kim, ne zaman, nerede?
Hayir aday bile yok, ama kadin bombayi patlatiyor, sen evlenirsen bana kim bakacak diye. Dusunmuyor bu yasa gelmis hala yalniz diye.

Insanlar cok bencil olabiliyor maalesef. Evlatlarimiz bize emanettir. Onlari hayata hazirlamakla yukumluyuz sadece, bizim istedigimiz hayatlari dayatmaya hakkimiz yok .

Cok gencsin daha, bu kadar kendini yipratma. Dua et ve zaman ver. Baktin olmuyor, sen cocugu iyi taniyor, guveniyorsan bir sekilde evlenirsin zaten.
çok haklısınız bazen aileler evlatlarını koruyup kollamak isterken üzdüklerinin farkına varamıyorlar:KK43: şuan geleceğimi göremiyorum bu belirsizlik beni çok yoruyor

sevdiğiniz kişiyle mi evlendiniz anlayamadım da ondan soruyorum.. herkesin bir derdi oluyor işte aileyle karşı karşıya gelmek gerçekten çok zor dert sahibi oldum bende. ben kararlıyım sevdiğimden vazgeçmicem çünkü mantıklı bi neden yok vazgeçmem için.

Evlendik sonunda. Annem kendi geldi özür diledi benden. Hayattan koptum. Ölü gibiydim artık :)

tüm yorumları okudum o kadar çaresizsiniz ki verecek akıl bulamıyorum Allah yardımcınız olsun üzüldüm :KK43:

biliyorum bu konudan bu ülkede tek muzdarip olan ben değilim belki daha kötülerini yaşayanlar vardır. tek uzağa gelin gidecek evlatta ben değilim.. kendimi hep cesaretlendirmeye çalışıyorum ama sanki yaşam enerjim haklarım elimden alınmış gibi hissediyorum elim kolum bağlı

X