ailem sevdiğimle evlenmeme izin vermiyor

Senin adina çok sevindim mutluluklar :)
umarim ailemde bunun farkina varir benden kopmak zor geldigi icin bana bunlari yapiyorlar oyle ailemle aramda çok sorun olan bi evlatya değilim umarim bu inatlarini kirabilirim

Yorumların hepsini okuyamadım belki öneren olmuştur bilemiyorum. Bence anne ve babanızın güvendiği onlara nazı geçen bi tanıdığınıza durumu anlatin bide o konussun. Belki etkili olur.
Artik birilerini araci edicem buyuklerimizden akil danismaya calisiyoruz erkek arkadaşimda oyle ama cok yakinlarim teyzemler filan ailemin yaninda onlarda aileni dinle diyor onlardan yardim isteyemiyorum

sevgilin çok sevıyorsa o fedakarlık etsın senın sehrıne
O da kendi yaşadiģi sehri birakmak istemiyor burada daha mutlu oluruzcevrem genis yabancilik cekmeyiz diyor haklı da taninan biri cevresinde
inanin ne dusunsem bilemiyorum sanki her yol kapalı

Konuyu hortlatmak olucam ama ne oldu sonuç? !aradan baya zamanda geçmiş. Insaallah hayirlisi olmustur

Vlh benim tecrubelerim derki
Hic kimse icin aileni ne karsina al nede onlari kir
Hic kimse degmiyor bunu zamanla anlarsin

annenın aklında sana yakıstırdığı bırı var bence. degılse kım evladını uzak dıye yollamazkı sevdıgıne.

Amaniiin benim annem babam da tam tersi yeter ki huzurunuz olsun. Yurtdışına dahi izin veriyorlar. bazi aileler ne yazik ki öyleler.. cocuklarinin büyüdüğünü ve yeni bir hayat kuracagini tam olarak kavrayamiyorlar.
böyle durumlarda ayni sehre evlenseniz dahi evliliginizde müdahele hakki görüyorlar kendilerinde.
Bence sevdiginiz insanla bir sekilde organize olun ailesi gelsin ailenizle tanismaya.. biraz emir vaki ile cozersiniz. Bir de anne bababnizin hatirlarindan gecemyecekleri bile ile ortakli yapsaniz kesin cozum alirsiniz.
Annemler itiraz etmesinler diye kayinvalidem il tanismaya geldiginde annemincok swvdigi iki insanla gelmisti. Şükür sorunsuz oldu. Allaj kolaylik versin. Karakterine guveniyorsaniz sonuma kadar yanimda durun sevdiginizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…