ailem sevdiğimle evlenmeme izin vermiyor

Canim aglama ya, dua et. Tek cocuk musun sen?

sağolun.. her yolu denedim inanın onuda söyledim bi ayaklarına kapanmadığım kaldı canıma kıyarım da dedim öyle deyince annem ağlamaya başlıyor benim ne çilem vardı bunları bana yaşatıyorsun diye feryat figan ağlıyor o zaman kendimden geçiyorum ona bişey olacak diye korkmaya başlıyorum o kadar çaresiz durumdayım ki ailemi tanıyamıyorum resmen

nasıl bir inatmış o zaman onların sizin yanına gelmesini söyleyin yada eğer sevgiliniz kabul ederse onlarla birlikte yaşamayı teklif edin. son çare zaman sonra kendi evinize cikmayi denersiniz

ben mi yanlış yapıyorum.. ben mi haksızım hayatımı sevdiğim insanla kurmak yanlış bir şeymiş gbi davranıyorlar bana. bi süre sonra kendimde hata aramaya başladım.. kötü bi evlat mıyım bunları istediğim için.

Sen uyuyamıyorsan ben de uyuyamıyorum de niye bu kadar zorluk çıkarıyorlar anlamıyorum bi tanışmak bu kadar mı zor.illa ailenin bulduğuyla evleneceksin o zaman mutlu olurlar hani bir video vardı o geldi aklıma karadenizli yaseminin doğru koca nasıl bulunur diye.öyle aşıkım seviyorum demeyeceksin kocanın zenginiyle evleneceksin diye :)) ben sorunun uzaklık olduğuna inanmıyorum ya ailesinin durumunu beğenmemişlerdir ya da çocuğun durumunu.ama sen ne sevdiğinden vazgeç ne de aileni karşına al çünkü ilerde ikisi için de pişman olabilirsin biraz daha sabret ama annenlere vazgeçmediğini de söyle sen bekledikçe vazgeçtin sanabilirler.

Bende daha adamı görmeden hayır ben istemiyorum evlenmeyeceksin diyen anne babanın beyin yapısını merak ediyorum nasıl saçma bir duruştur bu...kendileri severek evlenmediklerinden mütevellit hal nedir bilmiyorlar daha doğrusu salağa yatmak işlerine geliyor..allah akıl fikir versin.

ne ailemden ne de sevdiğimden vazgeçmeyi düşünmüyorum bu kadar karşı çıkmalarının nedeni beni kaybetmek istemediklerinden sanırım gidicem bir daha da gelmicem sanıyorlar ben hep sizin kıznız olucam dedim.. ben bi ara bu konuyu açmadım orda hata yaptım sanırım vazgeçtiğimi düşündüler ama bundan sonra sık sık gündeme getiricem..

bir ptpdjgjsüreli diye erkek arkadaşınızı ikna edin bence bu kadar zorluk varken oda daha çok uzmesin sizi ailem alışınca başka eve çıkarız deyin kabul etsin bir zahmet
erkek arkadaşım böyle bişeyi kabul etmez

bende ailemin bu kadar bencil bir duruş sergileyeceğini düşünmezdim. bu tepkileri lafları duydukça şaşkınlığım daha da artıyor. aklıma gelmeyen şeyleri yaşatıyorlar bana.. küsüp sırtta çevirmiyor konu açlıyor ağlıyor olmaz diyor bir saat geçiyor hiç beişey olmamış gibi davranıyor bana

Bak benim 35 yasindaki arkadasim, evlenirsem diye bir cumleye baslamis, annesi aninda panik. Kim, ne zaman, nerede?
Hayir aday bile yok, ama kadin bombayi patlatiyor, sen evlenirsen bana kim bakacak diye. Dusunmuyor bu yasa gelmis hala yalniz diye.

Insanlar cok bencil olabiliyor maalesef. Evlatlarimiz bize emanettir. Onlari hayata hazirlamakla yukumluyuz sadece, bizim istedigimiz hayatlari dayatmaya hakkimiz yok .

Cok gencsin daha, bu kadar kendini yipratma. Dua et ve zaman ver. Baktin olmuyor, sen cocugu iyi taniyor, guveniyorsan bir sekilde evlenirsin zaten.

çok haklısınız bazen aileler evlatlarını koruyup kollamak isterken üzdüklerinin farkına varamıyorlar şuan geleceğimi göremiyorum bu belirsizlik beni çok yoruyor

Evlendik sonunda. Annem kendi geldi özür diledi benden. Hayattan koptum. Ölü gibiydim artık :)

Evlendik sonunda. Annem kendi geldi özür diledi benden. Hayattan koptum. Ölü gibiydim artık :)
sizin adınıza çok sevindim çok şey yaşamışsınızdır eminim ama mutlu son olmuş sizin için hep mutlu olursunuz inşallah :) rabbim bana da sevdiğimle evlendiğim günleri gösterir inşallah

tüm yorumları okudum o kadar çaresizsiniz ki verecek akıl bulamıyorum Allah yardımcınız olsun üzüldüm

biliyorum bu konudan bu ülkede tek muzdarip olan ben değilim belki daha kötülerini yaşayanlar vardır. tek uzağa gelin gidecek evlatta ben değilim.. kendimi hep cesaretlendirmeye çalışıyorum ama sanki yaşam enerjim haklarım elimden alınmış gibi hissediyorum elim kolum bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…