ailem sevdiğimle evlenmeme izin vermiyor

5 senelik iliskim var. 2 sene ayni okulda okuduk sonra o bitirdi memleketine döndü 3 senedir de uzaktan devam ettiriyoruz.

Ailemin tek evladiyim. Benden önce evlatlarini kaybetmişler. Sulalenin tek degerlisi benim yani. Annem de gondermem baska bi sehire diyordu. Simdi 2 senedir nisanliyim eylule dugunum var istanbula gidiyorum annem de babam da bir gun olsun laf etmediler. Sevgimize saygi duydular. Sonucta benim de bu hayatta kendi duzenim olacak kendi evim olacak bunun bilincindeler uzak yakin farketmiyo önemli olan benim mutlulugum.

Yan apartmandan bulsalar ne olacak arada sevgi ask yoksa nasil yuruyecek.
Mantiksiz dusunuyorlar.
Ayni dedigin gibi insan ölüme bile alısiyor.
Vazgecme.
Senin adina çok sevindim mutluluklar :)
umarim ailemde bunun farkina varir benden kopmak zor geldigi icin bana bunlari yapiyorlar oyle ailemle aramda çok sorun olan bi evlatya değilim umarim bu inatlarini kirabilirim :KK43:

Yorumların hepsini okuyamadım belki öneren olmuştur bilemiyorum. Bence anne ve babanızın güvendiği onlara nazı geçen bi tanıdığınıza durumu anlatin bide o konussun. Belki etkili olur.
Artik birilerini araci edicem buyuklerimizden akil danismaya calisiyoruz erkek arkadaşimda oyle ama cok yakinlarim teyzemler filan ailemin yaninda onlarda aileni dinle diyor onlardan yardim isteyemiyorum :KK43:

Konuyu hortlatmak olucam ama ne oldu sonuç? !aradan baya zamanda geçmiş. Insaallah hayirlisi olmustur

Vlh benim tecrubelerim derki
Hic kimse icin aileni ne karsina al nede onlari kir
Hic kimse degmiyor bunu zamanla anlarsin :KK66:

eğer kaçarsam peşime düşmeyeceklerini söylediler bende onları yüz üstü bırakmak istemiyorum bu zamana kadar onları üzen bi evlat olmadığıma inanıyorum mesleğimi de elime aldım. güzel dille anlattım ama hep aynı tepkiyi aldım ailemden eğer çekip gidersem biliyorum annem kahrından hasta olur bunada dayanamıyorum nasıl davranıcağımı şaşırdım mantıklı düşünemez oldum
annenın aklında sana yakıstırdığı bırı var bence. degılse kım evladını uzak dıye yollamazkı sevdıgıne.

Amaniiin benim annem babam da tam tersi yeter ki huzurunuz olsun. Yurtdışına dahi izin veriyorlar. bazi aileler ne yazik ki öyleler.. cocuklarinin büyüdüğünü ve yeni bir hayat kuracagini tam olarak kavrayamiyorlar.
böyle durumlarda ayni sehre evlenseniz dahi evliliginizde müdahele hakki görüyorlar kendilerinde.
Bence sevdiginiz insanla bir sekilde organize olun ailesi gelsin ailenizle tanismaya.. biraz emir vaki ile cozersiniz. Bir de anne bababnizin hatirlarindan gecemyecekleri bile ile ortakli yapsaniz kesin cozum alirsiniz.
Annemler itiraz etmesinler diye kayinvalidem il tanismaya geldiginde annemincok swvdigi iki insanla gelmisti. Şükür sorunsuz oldu. Allaj kolaylik versin. Karakterine guveniyorsaniz sonuma kadar yanimda durun sevdiginizin

X