ailem sevdiğimle evlenmeme izin vermiyor

merve_14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
82
9
34
merhaba arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz çok kötüyüm 25 yaşındayım bankacıyım. 5 yıllık bir ilişkim var. bu beş yıl içinde hiç ayrılmadık uzaktan sürdürdük ilişkimizi.. konuyu aileme açtım ne annem ne babam bu ilişkiyi istemediklerini söylediler. nedenini sorduğumdaysa uzaklık olduğunu belirttiler başka hiç bir sebep yok. tanışmak dahi istemiyorlar. sırf uzaklık nedeniyle ne sevdiğim insandan ayrılmak istiyorum ne de ailemi yüz üstü bırakmak istiyorum anneme bu konuyu her açtığımda feryat figan ağlayıp beni öldür daha iyi ben istemiyorum o kadar diyor beni dinlemiyor bile o kadar çaresizim ki ne yapacağımı şaşırdım sevdiğim kişide sabredicez ben seni beklicem diyor ama onun içinde çok üzülüyorum artık kendimi düşünmekten geçmiş durumdayım psikolojim bozuldu annem başkasını bul evlen diyor açık açık bana yardımcı olur musunuz artık mantıklı düşünemiyorum

canım uzaklık derken seni farklı ile gelin vermek mi istemıyorlar. eğer öyleyse haksızlar sen hayatının eşini buldun belki de çok mutlu olucaksın ailen fedakar olmalı çok benciller

evet farklı bir ile gelin vermek istemiyorlar. tanışın ondan sonra karar verin diyorum onuda kabul etmiyorlar. annem ağladıkça ben daha çok üzülüyorum

Ne sacma bisey sirf uzakta diye evlenme olurmu? Simdi yn komsunun ogluyla evlenip 3yil sonra yurt disina tasinsan saba ayrilmi dicekler o nebicim yaklasim ya
Eminmisin sen sadece uzak oldugundan istemediklerini
Onlarin sana daha uygun gormus oldugu birisi vardir belki
Belkide baska bisey
Bana pek normal gelmedi

etraftan duyuyorum benim için haber gönderen varmış hepsini geri çevirip anneme de istemediğimi söylüyorum akıllarında başka bişey olmadığını da söylüyorlar gözünün önünde olcakmışım başka sebep yok . sevgilim bi mağazanın müdürlüğünü yapıyor ikimzde üniversite mezunuyuz

Ne diyebilirizki annenizle babaniz coktan kararlarini vermisler onlari bu kararlarindan geri dondurmekte oldukca zor birde dedigim dedik insanlarsa

annemden bu tepkiyi bekliyordum çünkü çok düşkün ama babam anlayışlıdır hiç bu tepkiyi beklemzdim ondan sevdiğim insanıda kaybetmek istemiyorum biliyorum mutsuz olucam çok kötüyüm

Adamın mesleği ne? Siz nerede yaşıyorsunuz adam nerede yaşıyor? Adam ailesiyle aynı ilde mi yaşıyor? Nereden tanışıyorsunuz? O ile gittiğinizde tayin isteyip orada çalışabilecek misiniz?

Mesela büyük şehirde yaşıyorsunuz küçük bir ilçeye gitmenize aileniz razı gelmeyebilir çok normal. Siz elinizden geleni yapmışsınız. Erkek arkadaşınız durumları zorlasın biraz. Sizin oturmuş bir işiniz varsa ve yaşadığınız yer güzel bir yerse o sizin yanınıza gelmeye çalışsA?

Ayrıntıları bilmiyorum vermemişsiniz. Aileniz neden bu kadar sert çıktı anlamaya çalıştım sadece.

Valla kusura bakmasınlar da bu kadar saçma bir bahaneden ötürü istemiyorlarsa resti çekerdim ben aileme. Evet ailenin rızasıyla evlenmek çok güzel bir şey ve her zaman anne-babanın bir erkekten çok daha önemli olduğunu düşünüyorum ama bu kadarı da -kusura bakmayın- şımarıklık yani.

ben bir ilçede yaşıyorum o da mersinde yaşıyor işide orda ailesi ile oturuyor bir mağazanın müdürlüğünü yapıyor ikimizde özel sektörde çalışıyoruz tayin alma durumu var ama ailem onu da kabullenmiyor onuda teklif ettim yakına gelirse verirmisiniz diye hayır diyorlar kapı duvar gibiler inatlarını kıramıyorum. erkek arkadaşım gelip konuşmayı düşünüyor ona da kötü davranmalarndan korkuyorum

bende aileme resti çektim annem bizi unut öyle git diyor daha tanımadan bu kadar karşı çıkmaları beni kahretti ne yapacağımı şaşırdım sizi silip giderim silip git diyorlar bizi de unut dedi annem

bende aileme resti çektim annem bizi unut öyle git diyor daha tanımadan bu kadar karşı çıkmaları beni kahretti ne yapacağımı şaşırdım sizi silip giderim silip git diyorlar bizi de unut dedi annem
Ailenizi tanırsınız. Restlerini görüp çekip gitseniz, olaylar yatışınca barışabilir misiniz? Elbette ebeveyn-evlat ilişkiniz zedelenir ama sonra toparlayabilir misiniz tekrar?

Mersin gibi biyere gelin gitsen daha ne
Cok guzel biyer
Peh senin ailene gicik oldum acikcasi
Insan bisey duyar damattan yana oley dicem ama tayin isteyp yakin yeri bile istemiyolar ne istiyolarmis
Tursunu kurup evde oturmanimi anlamadim

eğer kaçarsam peşime düşmeyeceklerini söylediler bende onları yüz üstü bırakmak istemiyorum bu zamana kadar onları üzen bi evlat olmadığıma inanıyorum mesleğimi de elime aldım. güzel dille anlattım ama hep aynı tepkiyi aldım ailemden eğer çekip gidersem biliyorum annem kahrından hasta olur bunada dayanamıyorum nasıl davranıcağımı şaşırdım mantıklı düşünemez oldum

Mersin gibi biyere gelin gitsen daha ne
Cok guzel biyer
Peh senin ailene gicik oldum acikcasi
Insan bisey duyar damattan yana oley dicem ama tayin isteyp yakin yeri bile istemiyolar ne istiyolarmis
Tursunu kurup evde oturmanimi anlamadim
başkasıyla evlnemeyeceğimi de söyledim evlenme kal evde dedi annem

Sana gelen kısmetler içinde meslek olarak daha iyi gördükleri ve ya zengin olan varsa ondan istemiyorlardır bir de haber gönderen çok diyorsun bizim kızımıza daha neler çıkar diyorlardır ailelere bir şey beğendirmek mümkün değil sen ne kadar ikimiz de üniversite mezunuyuZ da desen bence annenler uzaklığı bahane ediyorlar bir aile öncelikle kızının mutlu olup olamayacağını düşünse çocuğu tanımaya çalışsa ondan sonra şu şu nedenlerden sana uygun değil diyip mantıklı açıklama yapsalar belki kişinin de aklına yatacak ama böyle kesinlikle istemiyoruz diyip konuyu kapattıklarını sanmak kıza acı çektirmekten başka bir şey değil. Benim size tavsiyem ben hemen evleneyim demiyorum bir gelsin tanışın diye dil döküp ikna etmen.kolay değil ne yardan ne aileden vazgeçmek.allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…