Ne sacma bisey sirf uzakta diye evlenme olurmu? Simdi yn komsunun ogluyla evlenip 3yil sonra yurt disina tasinsan saba ayrilmi dicekler o nebicim yaklasim yamerhaba arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz çok kötüyüm25 yaşındayım bankacıyım. 5 yıllık bir ilişkim var. bu beş yıl içinde hiç ayrılmadık uzaktan sürdürdük ilişkimizi.. konuyu aileme açtım ne annem ne babam bu ilişkiyi istemediklerini söylediler. nedenini sorduğumdaysa uzaklık olduğunu belirttiler başka hiç bir sebep yok. tanışmak dahi istemiyorlar. sırf uzaklık nedeniyle ne sevdiğim insandan ayrılmak istiyorum ne de ailemi yüz üstü bırakmak istiyorum anneme bu konuyu her açtığımda feryat figan ağlayıp beni öldür daha iyi ben istemiyorum o kadar diyor beni dinlemiyor bile o kadar çaresizim ki ne yapacağımı şaşırdım sevdiğim kişide sabredicez ben seni beklicem diyor ama onun içinde çok üzülüyorum artık kendimi düşünmekten geçmiş durumdayım psikolojim bozuldu annem başkasını bul evlen diyor açık açık bana yardımcı olur musunuz artık mantıklı düşünemiyorum
Mesleği ne sevgilinizin aileler genellikle buna takılıyor
Ailenizi tanırsınız. Restlerini görüp çekip gitseniz, olaylar yatışınca barışabilir misiniz? Elbette ebeveyn-evlat ilişkiniz zedelenir ama sonra toparlayabilir misiniz tekrar?bende aileme resti çektim annem bizi unut öyle git diyor daha tanımadan bu kadar karşı çıkmaları beni kahretti ne yapacağımı şaşırdım sizi silip giderim silip git diyorlar bizi de unut dedi annem
başkasıyla evlnemeyeceğimi de söyledim evlenme kal evde dedi annemMersin gibi biyere gelin gitsen daha ne
Cok guzel biyer
Peh senin ailene gicik oldum acikcasi
Insan bisey duyar damattan yana oley dicem ama tayin isteyp yakin yeri bile istemiyolar ne istiyolarmis
Tursunu kurup evde oturmanimi anlamadim