ailem sevdiğim kişiyle evliliğime karşı çıkıyor

kesinlikle.. okumakla adamlık aynı terazide tartılmamalı bile.

İlk sayfayı okumuştum sadece.. şimdi gördüm,bu düşünceleri çok cahilce. Kınadım açıkcası
her aile evlilik meselesini duyunca illaki bir kulp takıyor ben bunu anladım hiç bi insan dört dörtlük olmaz ki.çok büyük bi sorun yoksa aileyi ikna yoluna gidip evlenmek mantıklısı.ayrılmak çok büyük bi radikal karar olur.diğer bulduğuna da bulurlar bi kulp avukat hanım :) sen sevdiğinden eminsen yola devam..

sadece annemin eltisi olsa neyse... dır dır dır . annem 9 kardeş babam 7 her iki tarafta müdahale ediyor. kulağımı tıkadım duymuyorum artık

ya kesinlikle sadece ailenle muhattap ol çok büyük ihtimal diğer insanlar fitne sokmak için laf ediyorlar kıskanıyorlardır. ne biçim insanlar va ya anlamak mümkün değil... sen biraz daha sabret erkek arkadaşını asla üzme belli sana ve ilişkinize çok sahip çıkan bir insan bu devirde bölesini bulmak gerçekten zor. içini temiz tut.

sadece annemin eltisi olsa neyse... dır dır dır . annem 9 kardeş babam 7 her iki tarafta müdahale ediyor. kulağımı tıkadım duymuyorum artık
Anaaaammm bir köy kadar varlar işin zor allah yardımcın olsun

Arkadaşlar bir de şu açıdan düşünüyorum:
ben kendi tercihim olan biriyle evlendiğim zaman ileride mutsuz da olsam bunun faturasını kendime keseceğim ve kendimle uzun süre küs kalmayacağım hayata kaldığım yerden devam edeceğim. Ancak ailemin sözünü dinler ve daha farklı bir karar alırsam bu sefer kendi mutsuzluğumun sebebi olarak ailemi göreceğim. Aynı zamanda kendi tercih ettiğim kişiyle yaşadığım problemler belki aramızda hiç sorun olmayacakken, başka biriyle evliliğimde aynı problemler hayatı çekilmezde kılabilir benim açımdan.

Valla bence evlilikte en önemli şey eşinin ailesi. Senin ailen de bu sebepten ötürü istemiyorsa bir bildikleri olabilir. Ayrıca bence evlilik için acele etme ben 23 Yaşında geçen yıl evlendim keşke biraz daha bekleseymişim hayatın tadını çıkar gez toz paranı kazan harca :))

yani şöyle : ablası eşinden ayrılmış, annesi çok dedikoducuymuş ama babası efendi adammış diyor annem.
annenin de annesinden pek aşağı kalır yanı yok gibi ablasının evlenip ayrılmasına mana bularak dedikodu yapmasından da belli olduğu üzere.

aynı mevzu bende de var maalesef..
hiçbir sebep yokken ailem istemiyor diretiyor sürekli olumsuz yorumlar yapıyor.
ben de artık inada bindi olay evleneceğim.
sonu ne olacak bilemiyorum belki onlar haklı çıkacak ama
tek kızdığım nokta madem sen çok seviyorsun bu insanı bir ömür keşke demektense evlen
mutsuz olursan biz arkandayız diyemiyorlar.

Kesinlikle canım, zaten insan orada tereddüt ediyor mahçup oluyor. Karşı tarafa karşı ailem istemedi ama oğlunuz pek bi matah bişeydi onlara rağmen evlendim gbi bir izlenim oluyor. Bende en çok bu durumdan rahatsızım

Zor arkadaşım.
Ben de üniversite mezunuyum. Nişanlım ortaokul mezunu. Taşı sıksa suyu çıkarır, zaten benden fazla kazanıyor.
Ailem istemedi benim de. Tek avantajım annemle babamın ayrı olması, annemin de karşı çıkmamasıydı.
Ben bu şartlarda bile zorlandım.
Sen ne yaparsın, nasıl yaparsın bilmiyorum.
Allah kolaylık versin.

Aynı evde yaşadığın insana nasıl rest çekeceksin ki...

nereye kadar olmaz diyecekler ki.ortada öyle çok kötü bi durum yok bence canım.işi gücü var iki tarafın duygular da net.

nereye kadar olmaz diyecekler ki.ortada öyle çok kötü bi durum yok bence canım.işi gücü var iki tarafın duygular da net.
Bende sonuna kadar direneceğim... Sevgi hakikaten kolay bulunan birşey değil. Bunun için direneceğim sonuçta yüz kızartıcı bir suçu mu var ; hırsız mı katil mi? O da insan neticede ve duygularıma değer vermeleri gerekiyor aksi halde hem onlar hem ben üzüleceğim

sen ev kızı olsaydın ozaman nasıl hoşlarına giderdi değil mi çocuk?

İşsiz güçsüz değilmiş ki yahu! Sorumluluk sahibi çalışkan adam, evini bile almış.
Bu aileler de bir tuhaf..

Evlilik zaten zor, onu yürüten, tahammülü güçlendiren şeyse aşk.
Aşkından eminsen sahip çık, diren derim.

Mutluluğunu gördüklerinde, eşin ailene karşı saygısını koruduğunda doğruyu göreceklerdir, seveceklerdir diye umuyorum.

Aileniz ne kadarda yalnış düşünüyor. Nice yüksek mevkiilerdeki insanlar eşlerine şiddet uyguluyor. İnsanlık seviyesi eğitim seviyesiyle ölçülmez... Kaldı ki sevgillinizin işi varmış, saygılı ayrıca sizide seviyor. Umarım aileniz ikna olur.

inşallah canım tek duam...

Aşkına, adamına sahip çık, sonuçta sen onunla bir ömür geçirmek istiyorsun, ailen değil, zamanla alışırlar, canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…