ailem sevdiğim kişiyle evliliğime karşı çıkıyor

Birde sunu eklemeliyim sevgi olursa saygi olusmayabiliyo ama saygi olunca illa sevgi doguyo..iste esimle mutlulugu yakalamamizin tek kaynagi bu..tabiki gonul isterki sevenler kavussun ama engel olan aile ise bence gozardi edilmemeli..ya rizalar alinmali yada hic olmamali..

Aynı durumdayım bende ailemin istemediği biriyle 3 yıldır görüşüyorum cok istiyorum cok seviyorum.ailemle defalarca konuştum ağladım sızladım ,yemedim içmedim.kavga ettim başka sehirdeyim.bir ara irtibatı tamamen kestim.hiçbir işe yaramadı bir arpa boyu yol alamadım.
Neler denedim olmadı böyle sürüp gidiyor,canım cok yanıyor anlatamam.

Artık benim canım cok sıkılmaya basladı dayanamıyorum artık.Eskisi gibi değilim a dostlar..pskolojim hiç iyi değil.Babamın üstüme yürümeleri,hakaret ve tehditleri beni bitirdi.bir kez bile tanışmadılar üstelk.benimde tek sebebi dedelerinin alevi olması .yani düşünün kendi bile değil taaa dedeleri..

Bugünlerde iyce tükendim ,siz nasıl ayakta duruyorsunuz.Güya calışıyorum ama cok kötüyüm moralman..hayat umudum enerjim bitti bitti bitti tükendim bende...

Arkadaslar bizi bugunlere getiren anne babalarimizin bu en onemli konuda rizalarini almamiz lazim..bende anneyim ve annemi yeni yeni anliyorum..kizim bir yasinda ve simdiden gelecegi icin hayaller kuruyorum..sevdiginiz kisiyle aileniz arasinda kalmanz cok uzucu ama ne olursa olsun anne ve babamizi karsimiza almaya degmez..

Aynı durumdayım bende ailemin istemediği biriyle 3 yıldır görüşüyorum cok istiyorum cok seviyorum.ailemle defalarca konuştum ağladım sızladım ,yemedim içmedim.kavga ettim başka sehirdeyim.bir ara irtibatı tamamen kestim.hiçbir işe yaramadı bir arpa boyu yol alamadım.
Neler denedim olmadı böyle sürüp gidiyor,canım cok yanıyor anlatamam.

Artık benim canım cok sıkılmaya basladı dayanamıyorum artık.Eskisi gibi değilim a dostlar..pskolojim hiç iyi değil.Babamın üstüme yürümeleri,hakaret ve tehditleri beni bitirdi.bir kez bile tanışmadılar üstelk.benimde tek sebebi dedelerinin alevi olması .yani düşünün kendi bile değil taaa dedeleri..

Bugünlerde iyce tükendim ,siz nasıl ayakta duruyorsunuz.Güya calışıyorum ama cok kötüyüm moralman..hayat umudum enerjim bitti bitti bitti tükendim bende...
ben baya dayanamıyorum artık.psikolojim bitik.ne olur sonu bilmiyorum

Başında öyle bir anlatıyorsun ki sanki ailen görüştüğün kişi ön lisans mezunu diye karşı çıkıyor diye anlaşılıyor, ailesini de tanıyorlarmış kötü insanlar demek ki karşı çıkıyorlar , ailenin yanıldığı nadir olmuştur özellikle anneler hisseder yani bence ailenin sözünü çiğneme pişman olma riskin yüksek.
bende o aileden adam cikmaz sozune takildim yanlis anlama canim ama insan bazi seylerin kiymetini tecrubelerle anliyor. onceden insanin gozu kor oluyor askin gozu kor derler ya aynen oyle. bazi seyler yasaninca anliyor insan her seyi

bende o aileden adam cikmaz sozune takildim yanlis anlama canim ama insan bazi seylerin kiymetini tecrubelerle anliyor. onceden insanin gozu kor oluyor askin gozu kor derler ya aynen oyle. bazi seyler yasaninca anliyor insan her seyi
Son cumlenize katiliyorum hatta tum soylediklerinize..tecrube cok daha onemli ve aile bulunmaz birdaha bir araya getirilemez...

bir diğer karşı çıkmaları da Ailesini tanıdıkları için, o aileden adam çıkmaz vs. gbi tutumlar.
O aileden bir adet adam çıkmış onu da ben almışım de ailene . iradeni özgürce kullanabilmen adına gözün çıkana dek okuyorsun ama en başta senin ailen seni yatırım yaptıkları bir şirket olarak görüyor sana bir meta gözüyle bakıyorlar onlara insan olduğunu hatırlat :KK66:

yanliz soyle bir sey var benim bir arkadasim var o birini sevmisti bu cocuk lise mezunuydu arkadasim lisans mezunu. cocuk cok efendi idi bunlar baya anlasmislardi neyse babasi ilk once verdi bunu hatta sen benim ogluma favan benziyon demis. cocugun aileside baya iyi bir aile her neyse adam sonra vaz geciyo. kizi zorla baska birisine vermeye kalkiyor. kiz sonra kacti. adam kizinin dugunune falan gitmedi oglanin ailesi kizin her seyini yapti en guzel gelinligi almislar. yani annem dugune falan gitti ordan biliyorum. sonradan hatirladim 5 sene anlasmislardi

Peki ya vazgecmek onu denediniz mi..
Vazgecip ayrılmak mı mantıklı ..artık hergün tükenmekten bıktım.
denedim.iki üç gün iyiydim.sonra baya hırcınlaştım aileme karşı.hani ben mutsuzum ama sizin yüzünüzden gibi bir sinir oldum.yakın bir ablamı ailesi ayırdı.çocuk kürt ve çok kardeş diye.kız gitti mantık evliliği yaptı bir yıla kalmadan boşandı.ailesine suan çok kırgın.bana da o demişti sevdiğim adamla evlenip ayrılsam kendi hayatım derdim ama bu bennim seçtiğim hayat değil diye.nasıl olur bilmiyorum ama ayrılmak da çözüm değil gibi

Hayattan öğrendiğim en acı tecrübe hiç bir erkek için annemi babamı karşıma almama değmez oldu.Aynını bende yaşadım karşıma aldım ailemi sonra annem haklı çıktı..Demem o ki aşkın gözü kördür senin göremediğin bir şeyi annen baban görüyordur belkide..Mutlaka rızalarını al..Ne candan vazgeç ne canandan...Çok yıpratıcı bir süreç..Allah yardımcın olsun...

X