ailem sevdiğim kişiyle evliliğime karşı çıkıyor

acaba????

bir de annenin eltisi var ortada.eltiler ne zaman eltisinin iyiliğini istiyorsa amaç ortaya fitne atmak

Ben üniversite mezunu bir mühendis ile evliyim ama, şunu anladım ki insanlık farklı birşeymiş ..
Hani okumuş ama adam olamamış misali ..
Etrafta çok iyi öğrenim görmüş, çok iyi meslek sahibi ama kendini eğitememiş, yontulmamış
öyle çok adammış misali etrafa dolaşanı ..
Evet evlilikte eğitim farkı da önemli ama sizin aranızda öyle bir uçurum yok ..
Vicdan sahibi, çalışkan ve seni seven, önemseyen bir adamsa kimseyi dinleme evlen derim ..
Sevgilin de 4 yıllığa tamamlasın eğitimini en azından ailenin de için bir nebze olsun rahatlayabilir belki
bu şekilde ..
İkinizde egosu yüksek olmayan insanlarsanız eğer,
mutlu olmanıza bir engel olacağını sanmıyorum, evliliğinizde.

ya pardon da amcanın eşi annenin eltisi kim oluyor yahuuu senin hayatına karışıyor? çok saçma ya sen onları boşversene annene babana durumu anlat. bu kdr net olmasada benzere yakın bir durum bizdede olmuştu tabi asla evlenemezsiniz demediler ama konuşmuşlardı. şu anki nişanlım hiçbi şekilde arkadaşın gibi şikayet etmedi hak bile verdi saygı duydu aileme. zaman geçti durumlar değişti oturdu ve ailem tanıştığı ilk günden beri nişanlımı oğlulları gibi severler. tanımadan ön yargılı oldukları içinde çaktrmadan pişmanlıklarını dile getirirler. ki senin arkadaşının durumu gayet de iyi biz 4 yıllık üni. mezunuyuz da noldu evimiz yok :):) eğer inanıyorsan ilişkine mutlaka sahip çık sabret kavga etmeden mutlaka orta yol bulunur.

sen tanıyor musun peki bu çocuğun ailesini ailen haklı mı karşı çıkmakta?

yani şöyle : ablası eşinden ayrılmış, annesi çok dedikoducuymuş ama babası efendi adammış diyor annem.

annenin bir kızı var ve karşı tarafın kızı eşinden ayrılmış diye seni vermiyosa,annen çok büyük konusuyor ve kızı oldugunu unutuyor.Ayıptıinsanlar boşanamazlar mı?

Beni anlatmışsınız endimi okumuş gibi oldum bir an aynı sorunun tam da tıpkısını ben yaşadım. Rabbim hayırlıysa o kadar güzel kolaylaştırıyor ki işi.... Allahım hayırlısıysa nasip et hayırsızsa bir sebepten engel et dedim ben, Rabbim yol verdi. 1 Mayıs'da nişanımız var ki ben bile inanamıyorum. Dirayetli ol. Gerçekten doğru kişi olduğuna inanıyorsan yılma tamam siz bilirsiniz deme. Sen ne kadar dirayetli olursan onlar da ne kadar emin olduğunu görürler. Tabiki anne baba kötülüğünü istemez, ailenin hayır dediğinde bi sıkıntı vardır derim hep ama mesele sadece eğitim ise çoooookokkkkkkkkk yanlış bir tutum. Bunu güzellikle anlatın. Allahım yardımcınız olsun . İnşallah hayırlı bir sonuç olur ikiniz ve aileleriniz için.

yani şöyle : ablası eşinden ayrılmış, annesi çok dedikoducuymuş ama babası efendi adammış diyor annem.

Şaka gibi.
Sizin evlenip ayrılmayacağınızin garantisi mi var? Boşanınca noluyor mesela?

Biri benim yanımda başkası hakkında dedikodu yapıyorsa, buna ben müsade ediyorumdur.
Sus demek bu kadar mı zor?

Ailenize kulak verin. Bazen onlar sizin göremediğinizi görüyor.
Siz okumuş yazmış hukuk bitirmiş olabilirsiniz.
Hayat tecrübesi başka birşeydir.

İlk sayfayı okumuştum sadece.. şimdi gördüm,bu düşünceleri çok cahilce. Kınadım açıkcası

Rabbim yolunu açık etsin... umarım çok mutlu bir evliliğin ve yaşamın olur... ve benim içinde dua et :)

sadece annemin eltisi olsa neyse... dır dır dır . annem 9 kardeş babam 7 her iki tarafta müdahale ediyor. kulağımı tıkadım duymuyorum artık

6 sene boyunca doktorasını yapmış bir adamla birlikteydim. Ben de yüksek lisanstayım. Evet çok sevdi ama ondan bayıltana kadar dayaklar yedim, kıskançlıkları dağı taşı delmişti. Psikolojik şiddeti ayrı fiziksel şiddeti ayrıydı.
Şuan başka biriyle nişanlıyım, lise mezunu! Beni mutlu edebilmek için dört dönüyor etrafımda, ne istersem yapıyor. El kaldırmak mı? Sesini dahi yükseltmedi.
Demem o ki, hiç kimseyi bi kalıba koymasın aileniz. Kimseyi eğitim durumlarına göre yargılamasınlar.
Benim nişanlım gözümde ordinaryus şuanda, istediği kadar doktorasını yapmamış olsun. İnsanlığı var onun, o bize yetiyor şükür.

Seviyorsanız kendi hayatınıza bakın, bu yaşa gelmişsiniz artık kimse bu kadar burnunu sokmasın bi zahmet.

Bence bir yolunu bul tanıştır annenle annen beğenirse babanı ikna etmesi kolay olur annemde dünyaları yıkarımda kızımı vermem o kara oğlana diyordu kardeşimin kocası için şimdi kendi çoçuklarından değerli çarşı pazar beraber giderler annem damat kardeşim kendi anasını görmüyor damat annemi gördüğü kadar

haydi inşallah tanıştıracağım bu yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…