İnşallah dediğin gibi alışırlar, bide ben ailenin ilk kızıyım yani babam biraz duygusal bakıyor olaya "yuvamızdan uçup gideceksin yani vs." Annem ise duygusallıktan öte kırıcı laflar sarfediyor. Babam'a zaten içinde bulunduğun durumu anlatan bi mektup yazmıştım çünkü konuşamıyorduk ve tepkiliydi bana karşı. Bende yazdım al baba oku dedim ağlayarak okudu mektubu hıçkıra hıçkıra ağladı ve o günden sonra babam tek kelime etmedi görüşmeyeceksin yada istemiyorum gibi tek bi cümle etmedi. Ama annem babamı zaman zaman dolduruşa getiryor bazen babam benimle konuşmuyor bazen de çok iyi oluyor aramız fakat annemle hep bi uyuşmazlık varAşkına, adamına sahip çık, sonuçta sen onunla bir ömür geçirmek istiyorsun, ailen değil, zamanla alışırlar, canım
Benim annemde nuh diyor peygamber demiyordu olmaz.olmaz olmaz diyordu ne acılar çektim. Bi gun annemle yemeğe ciktigimizda erkek arkadasim geldi masaya oturdu konuşmaya basladilar ve sonra bi baktım şaka bile yapiyorlar.Annem şimdi beni nasıl kandirdin der şaka yollu.Sende böyle yap.haydi inşallah tanıştıracağım bu yaz.
ben direniyorum ortada kötü bi sebep yok sonuçta sokaktan serserinin tekini çıkarmadım karışılarına.herşeye bi kulp takarlar el ne der diye düşünürler hiç biri umurumda olmaz açıkçasıBende sonuna kadar direneceğim... Sevgi hakikaten kolay bulunan birşey değil. Bunun için direneceğim sonuçta yüz kızartıcı bir suçu mu var ; hırsız mı katil mi? O da insan neticede ve duygularıma değer vermeleri gerekiyor aksi halde hem onlar hem ben üzüleceğim
Rabbim hakkımda hayırlı ise bana nasip etsin...Lavinli benimde durumum seninle ayniydi..ama ailem kazandi ben degil..sizlandim agladm uzuldm zamaninda ama su an hic pisman dgilim..ailemin istedigi kisiyle evlendim ve cok sukur coklardan cok mutluyum..dogru insani cok sukur Allah karsima cikarmis diyorum..sende herzaman hayirlisini iste Allahtan..eger su an beraber oldugun insan hakkinda hayirlisi ise umarim enrlleri asarsiniz ve mutlu olursunuz Allahyan..eger
Hayat bu kadar güzelken ve çok kısayken; insanların bu tür konular için birbirlerine gönül koymaları çok üzücü. Ben her şekilde ailem ile konuşarak birşeyleri aşacağıma inanıyorum. umarım herkes için hayırlısı olur...ne kadar çok çeken varmış ailelerden... ben de 29 yaşındayım ama durum aynı, benim de abim istemiyor 1,5 senedir kavga kıyamet nuh diyor peygamber demiyor. üstelik tehdit de var gidersen olacaklara karışmam türünde.. gideceğim o ayrı... Allah hepimize kolaylık versin resmen ailemizle, sevgimizle sınanıyoruz...
aslında bir kademe üstte olacak ki erkegin egosuyla aynı çizgiye ulaşsın.aynı fikirdeyim canım. toplum olarak maalesef hep kızlarımızın kocalarından bi kademe gerisinde olmasını istiyoruz. bu zihniyetlerin değişmesi lazım.
Amin lavinlii..ben dort yildr evliyim ve esimle mucize gibiyiz bide kizimiz oldu ve donup geriye baktgmda bazi seyler icin iyiki olmamis dedigim bile oluyor..o yizden hayirlisini dilemek ve sabretmek en iyisi..bazende annelerimize kiziyo olabiliriz ama hicbir anne cocugunun kotulugunu istemez emin olabilrsnRabbim hakkımda hayırlı ise bana nasip etsin...
sizinki çok güzel sonuçlanmış Allah mutluluğunuzu daim etsin ama ben bu aileler çocuklarının kötülüğünü istemez olayına katılmıyorum. en azından benim olayım buna bir örnek. sadece evde abim (abi demeye dilim varmıyo ama..) kavga çıkarmasın diye 1.5 senedir bana sen haklısın demelerine rağmen en ufak bir girişimde bulunmayan anne-baba 2 abla var.. benim kötülüğümü düşünmekten öte nedir bu? tek dertleri aman kavga olmasın. istememek için tek neden söyleyin diyorum erkek arkadaşımın ne kendisine ne eğitimine ne işine gücüne ne de ailesine laf edemiyorlar. evdeki abi bozuntusunun ego tatmini...Siz şanslılardansınız diyelim:) ağzınızın tadı hiç bozulmasınAmin lavinlii..ben dort yildr evliyim ve esimle mucize gibiyiz bide kizimiz oldu ve donup geriye baktgmda bazi seyler icin iyiki olmamis dedigim bile oluyor..o yizden hayirlisini dilemek ve sabretmek en iyisi..bazende annelerimize kiziyo olabiliriz ama hicbir anne cocugunun kotulugunu istemez emin olabilrsn
Tsk ederm..sizdeki biraz erkek ne derse odur kizkarde konusamaz hesabina girmis..umarim sizinde sonunuz iyi olur ve dogru kisiyle bi omur mutlu olursunz..aslinda soylemek istedigim su illa olsun diye ugrasmak yerine hayirliysa olsun dgilse uzaklassin demek gerek..ve ben hep su sozle ayakta durdumm..benim istedigimi Allah istemiyorsa kpnu kapanmistir..sizinki çok güzel sonuçlanmış Allah mutluluğunuzu daim etsin ama ben bu aileler çocuklarının kötülüğünü istemez olayına katılmıyorum. en azından benim olayım buna bir örnek. sadece evde abim (abi demeye dilim varmıyo ama..) kavga çıkarmasın diye 1.5 senedir bana sen haklısın demelerine rağmen en ufak bir girişimde bulunmayan anne-baba 2 abla var.. benim kötülüğümü düşünmekten öte nedir bu? tek dertleri aman kavga olmasın. istememek için tek neden söyleyin diyorum erkek arkadaşımın ne kendisine ne eğitimine ne işine gücüne ne de ailesine laf edemiyorlar. evdeki abi bozuntusunun ego tatmini...Siz şanslılardansınız diyelim:) ağzınızın tadı hiç bozulmasın