Aileden para saklamak? Sizce hata mı ediyorum?

Birikim yap canım bak paran çoğaldıkça çoğaltmak isteyeceksin çok zevkli aynı zamanda cüzdanında para olmasa da umurunda olmuyo çünkü ne olursa olsun kendini güvende hissediyosun, para biriktirmek candır.

2600 tl maaş alıyorsun ve kenera koya koya 1000 tl mi koydun. Ayda en az 1000 tl koyup kimseye de param var demezdim kime ne benim paramdan :)

Bence bi pembe yalan söyle. Bi arkadaşım zor durumdaymış ona kredi cektim ev kirasını ödeyemeyecegim de. Eve 500 tl yardım et yeter. Kalan parayı biriktir. Bak yarın öbür gün evlenirsin eminim bunlar seni rezil eder erkek tarafına

kötü gün parasi biriktiriyorsunuz benim gibi bende primlerimi soylemeyip biriktirirdim ama elimden alan oldugu icin degil soyleyince illaki verilecek bir yeri cikiyo o paranin ayrica herseyi soylemek zorunda deilsiniz sonucta bayansiniz ve paraniz olmali 3 5 kurusta olsa onlar normal davransaydi gizlemek zorunda kalmazdiniz bence

Devam et canım yarın öbür gün ihtiyacın olur anladığım kadarıyla evlensen herşey sana kalacak en azından çeyiz yaparsın istediğin biley olursa alırsın hiçbirşey gözünde kalmaz

Bence iyi bile yapıyorsun daha fazla biriktirmeye bak dedikleri gibi evlenirken keşke dememiş olursun

ellerindekiyle yetinmeyi öğrensinler fazlasıyla maaşları var zaten. birikime devam et.her ay 1000 lira çok rahat atarsın. annenler bilmesin bilirlerse kurtulamazsın.

Ohooo birine kredi çektim dicem hemi? Benim aileme? Tefe koyarlar elin adamina guven mi olur.ne kredisi salaksin bilmem ne kafamin etini yerler. Elin adamina guvenmi olur derler sanki kendi ailene çok güven oluyormuş gibi.

Devam et canım yarın öbür gün ihtiyacın olur anladığım kadarıyla evlensen herşey sana kalacak en azından çeyiz yaparsın istediğin biley olursa alırsın hiçbirşey gözünde kalmaz

Aynen bi de ceyizlik bisiler almaya baslicam. 24 yasna geldim ceyiz namina bi igne yok kenarda. Biraz ceyizlik alır borç yaparsam fazla fazla soylerim onu da bahane ederim

Kesınlıkle. Kendi maaşın varken kalkıp birinden istemek ya da evin bütün masrafini ona yıkmak kadar sacmalik yok. Bundan sonra sürekli duygu sömürüsü yapicam. Bir de parami yatirm olacak seylere harciycam. Ehliyet kursuna yazilicam mesela sonra kredi cekip araba alırım. Ceyizlik biseyler alirsam onun taksitlerine gidyor derim. En azindan kenarda biseylerim olur. 24 yasina geldim. Ceyiz namina bi igne de yok kenarda.

Düşmanımdan çekmedim ailemden cektigim kadar

Düşmanımdan çekmedim ailemden cektigim kadar
Ya annene diyorsun abim onu kulkaniyor diye ama sen de kullaniliyorsun be gülüm. Burada bir sürü akıl veriliyor hepsine bi bahane var. İyi tamam kullandır kendini. Ben olsam o abiye iyi bir ayar çekerim. Erkekliginden vur onu evi erkek evirir çevirir sen ne biçim erkeksin kız kardeşinden gelecek paraya muhtaçsın demen gerekir ama sen diyemezsin. Sende o potansiyeli görmedim. Size iyi kullanılmaklar.

ceyizliklerin icin para biriktir daha mantikli ogretmenmissim sark gorevin olacak belki orada evleniceksin ve yerlesik bir yere kadar muhtemelen ev dizmeyeceksin ve aldigin herseyin modasi gececek gozun gorecek yenileri ceyiz icin en mantiklisi para biriktirmek bence anneniz abinize bukadar yardim ederken sizin icinde aylik 3 5 kurus geriye atabilir bence

abiniz varmi ?

Valla 3unuzde gayet guzel maaslar aliyorsunuz.
Ivir zivira harcamayin bence ev kredisine girin.
Bu kadar maasla kirada gezmeniz cok sacma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…