Aileden para saklamak? Sizce hata mı ediyorum?

Onlara vermiyorum direkt ama harciyorum sonucta eve kira vs . Surekli yalan soylemek zorunda kalıyorum maasim 2600 net ek derslerle 3000 e yaklasiyor ama 2000 dedim maaşa yoksa hepsi gidecek
bazen bu haytta yalan soylenek lazim..
yoksa ailen senin donuna kadr alirlar haberin olsun akilli ol biraz..

Abim.baska sehirde oturuyor arada geliyor buraya onun bize bi hayri zaten yok araba aldi kredi ödüyordiye annem kiymaz oglusuna
benim annemde aynisi ya...
niye kiz cocuguna acimiyorlar anlsmadim gitti.
annem ogluna kiyamaz ..
oglu evlenecek diye maasini direk ogluna harciyor ..
bende depelenip durayim ..
evin taksifi su elekttik dogalgaz ..
bende oleyim kurtulsunlar iste..
bu kadr anlayissiz acimasiz aikem oldugu icin utaniyorum gercekten...

Herseyi bana yıktılar derken kirayi falan sen mi oduyosun benim gibi

Normalde ev kirasini annem ödüyordu. Ben faturalari ödüyorum ev sahibi 15inde verin kirayi demis 15inde maasi ben alıyorum annem 1 inde aliyor bana kaldi oyuzden daha dogrsu bana atma firsati buldu. Yakiti da o odeyecek 360 lira.
bence ev kirasini annenle paylas derim..
annen ne kadr paragoz ya..

Aynennn ya aynen cok iyi anlıyorum bu turkiyedeki erkek cocuk meraki nolcak acaba. Ilerde yaslanincs Biz kızlarina kalacak gozlesin bakar oğlu el kizi bi gelsin ogulllari yuzlerine bakmaz

Aynennn ya aynen cok iyi anlıyorum bu turkiyedeki erkek cocuk meraki nolcak acaba. Ilerde yaslanincs Biz kızlarina kalacak gozlesin bakar oğlu el kizi bi gelsin ogulllari yuzlerine bakmaz
afedersin oglanlara kiymet veriuorlar sonra gelinler agixlarin s.c ..
bunu hakediyorlar..
anneme zerre kadr acimiyorum var ya..
ona supriz olsun diye kupesinin birini kaybetmis onu alacaktim..
vazgectim bana bu yaptiklarindan dolayi ..
ustelik ben merdiven yikayarak para kazaniyorum..
onlara hakkimi helal etmiuorum..
gerci yuzlerini bile gormek istemiyorum....

Bence bir borca gir. Mesela araba al. Onun için kredi çek, onu ödüyorum bana para kalmıyor de. Yarın öbür gün evlilik gibi bir şey olursa en azından kenarda arabam var dersin.
o arabayi da elinden alirlar merak etme..

En iyisi boşver aslinda ailen bile plsa değerni bilmiyosa cekip gitceksin ben bi evlenym yuzlerine bakmicam. Hatta belki tepem atar bi gun ceker giderim keserim alakayi o bile olabilir hakki var bende diye tutuyorum kendimi ama bi yerden sonra tutamicam diye korkuyorum

Cnm şimdi siz anneniz olmasada bir ev tutacak ev kirası elektrik şu doğalgaz gıda masrafını tek başınıza yapacaktiniz ! !

Şimdi kirayi siz oduyorsunuz doğalgazı anneniz mutfak alışverişini de ayda 2 kez
1 inde anneniz 15 inde siz yapın arada lazım olursa alırsın

Dipnot.en güzel birikim maaşı alınca biriktirilecek miktar bankaya atılır gerisiyle gecinilmeye çalışılır

Evlat 70 yaşına da girse bir annenin gözünde çocuktur !
Çalışıyor annesi çamaşırini yıkar odasını temizler ne olacak ki ^dereye götürüp citilemiyor ya^
Bakın sizde annenizin parasını yiyormusunuz ? (SİZ yiyorsaniz oda yer eve para vermek zorunda değil)

Benden tavsiye anakiz arasına girmeyin...

1000 tl mi 10.000 tl mi diye 3 kere baktım ,Aldığınız maaşa gore 1000 tl nedirki,
Ev kirası,elekrik,şu sendey miş,onlar ne ödüyor acaba?

Ben olsam vermem maşallah iyi veriyorsunuz,zira ben çalışınca bana yetmez maaşım

Acık acık şöyle vermiyorum onu aldım bunu aldım de,biriktir parani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…