- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
- Konu Sahibi teacherr23
-
bazen bu haytta yalan soylenek lazim..Onlara vermiyorum direkt ama harciyorum sonucta eve kira vs . Surekli yalan soylemek zorunda kalıyorum maasim 2600 net ek derslerle 3000 e yaklasiyor ama 2000 dedim maaşa yoksa hepsi gidecek
benim annemde aynisi ya...Abim.baska sehirde oturuyor arada geliyor buraya onun bize bi hayri zaten yok araba aldi kredi ödüyordiye annem kiymaz oglusuna
bence o kadr para biriktirmen bile abes..
ben senin gibi maas alsam ..
en az 5 bin lira biriktirmistirirm..
sana tavsiyem bu dunyada ne annenden ne ailenden k8mseden fayda yok ..
bence sen her ay 600 tl kenara at..
onu harcadim buna harcadim de..
ailene de karsi cik para isyerleese..
bence onlarin seni kullanmasina izin verme..
bu hayatta en sevmedigim insan musrif insan..
sevdigim hosima giden bir ayakkabi var mesela o 229 tl ona para biriktirsem diyorum bazen musrif olur diyorum..
ven oyke vara yoga para harcamam.
aileme de vermem..
zaten annemler sagolsun herseyi bana yiktilar..
Allah beni onalara muhtac etmesin insAllah..
bazen bu haytta yalan soylenek lazim..
yoksa ailen senin donuna kadr alirlar haberin olsun akilli ol biraz..
bence ev kirasini annenle paylas derim..Normalde ev kirasini annem ödüyordu. Ben faturalari ödüyorum ev sahibi 15inde verin kirayi demis 15inde maasi ben alıyorum annem 1 inde aliyor bana kaldi oyuzden daha dogrsu bana atma firsati buldu. Yakiti da o odeyecek 360 lira.
Aynennn ya aynen cok iyi anlıyorum bu turkiyedeki erkek cocuk meraki nolcak acaba. Ilerde yaslanincs Biz kızlarina kalacak gozlesin bakar oğlu el kizi bi gelsin ogulllari yuzlerine bakmazbenim annemde aynisi ya...
niye kiz cocuguna acimiyorlar anlsmadim gitti.
annem ogluna kiyamaz ..
oglu evlenecek diye maasini direk ogluna harciyor ..
bende depelenip durayim ..
evin taksifi su elekttik dogalgaz ..
bende oleyim kurtulsunlar iste..
bu kadr anlayissiz acimasiz aikem oldugu icin utaniyorum gercekten...
o kadr paraniz var yazik bir eviniz yok mu???Kesinlikle 1 senede adam akıllı dikkat edilse ev parasının yarısı birikirdi
bence ev kirasini annenle paylas derim..
annen ne kadr paragoz ya..
afedersin oglanlara kiymet veriuorlar sonra gelinler agixlarin s.c ..Aynennn ya aynen cok iyi anlıyorum bu turkiyedeki erkek cocuk meraki nolcak acaba. Ilerde yaslanincs Biz kızlarina kalacak gozlesin bakar oğlu el kizi bi gelsin ogulllari yuzlerine bakmaz
o kadr paraniz var yazik bir eviniz yok mu???
o arabayi da elinden alirlar merak etme..Bence bir borca gir. Mesela araba al. Onun için kredi çek, onu ödüyorum bana para kalmıyor de. Yarın öbür gün evlilik gibi bir şey olursa en azından kenarda arabam var dersin.
afedersin oglanlara kiymet veriuorlar sonra gelinler agixlarin s.c ..
bunu hakediyorlar..
anneme zerre kadr acimiyorum var ya..
ona supriz olsun diye kupesinin birini kaybetmis onu alacaktim..
vazgectim bana bu yaptiklarindan dolayi ..
ustelik ben merdiven yikayarak para kazaniyorum..
onlara hakkimi helal etmiuorum..
gerci yuzlerini bile gormek istemiyorum....
benim oyle gelirim olsa ilk isim gidip bir ev almk olur..Yok bu gidisle de bunlar bu kafayla giderse de zor olur
o arabayi da elinden alirlar merak etme..
rabbimden tek istegim hayirli ahlakli bir es ..Yok o kadar da değil sattiramazlar aldigim seyi
doguda nerdesinizEvleninc tıpış tıpış birakacak ama evlenene kadar beni birakamazmis tek bekar genc kizmisim ne yapacakmisim bi basima dogularda. Hastaligimi da bahane ediyor tek birakmama sebebi olarak
Abim hicbiseye elini sürmüyor. Kredi çekti ya onu soyleyip duruyor. Atantık atanali o gitti atandığı yere ses soluk yok. Gelince burda biraz kendi de harcadı benim parabin 500 lirasini bi gunde harcayinca biseylere de o el attı alışveriş yaparken. Ama genelde uzakta malum pek fazla bize hayri yok ta oralardan bize para yollamiyor elbette. Bugün laf soktum. Kedilerimin mamasini dile getirdi. Çalışıyorum kazanıyorum alıyorum sizden istemiyorum ya dedim imalı bi şekilde. Kendim kazaniyorum kedime mama alirken de sana mi sorucam dedim
valla belki benimle aynı şekilde evde yaşayıp çalışmıyorum diye başıma her şeyi kakmasa belki bu yaptığını iki yüzlüce bulmazdım dikkatimi bile çekmezdi. ama hiçbir masraf yapmadığım halimle "annemlerin parasını yiyorsun" diye başımda artistlenince komik oluyor :) çünkü çalışıyor haliyle benden daha fazla masraf çıkarıyor onlara üstelik ben evde kendi işlerimi kendim hallederim. valla bi insan 35 yaşındayken de donunu annesine yıkatmaya çekinmesi lazım bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?