- 18 Şubat 2016
- 378
- 127
- 23
- 31
- Konu Sahibi teacherr23
Bence hemen ehliyete yazılın ve ehliyet fiyatını yüksek söyleyin burda kurslar bu kadarmış mecbur ödeyeceğim diyin ehliyet kursuna gider gelirken masraf ettim harcamalarım oldu diyin yine atın kenara . Sonra özel direksiyon dersi alacağım diyin atın kenara . sonra da araba almak istyorum direk krediye girmek zorlayacak biraz para biriktirmem lazım Bi 5 ay biriktirip üstüne kredi çekicem diyin sonra da kredi çekip araba alın onu ödüyorum dersiniz . Bu arada aldığınız kıyafetlerin fiyatlarını yüksek söyleyin oradan da arttırın. Bu ne müsriflik ülkemizde asgari ücret belli 1300 tl ile ev geçindireler var. Ben çocuklarının zorluk içinde yaşanmasını istemiyorum para biriktiremiyorum en azından araba alır kredi borcu öderim diyin .mesela özel hastaneye doktora gidicem diyin tahliller yüksek tuttu diyin .
Aylık 1000 tl kenara atın yarının ne getireceği belli olmaz .allah kolaylık versin .
Dediginiz gibi geleceği bilemem hayat ne gosterir. Yarın ne olcak yanimda olcaklarmi bakalım. Neler yasyor insanlar bi basina ayakta kalmak zorunda kaliyorlar. Başımane gelcek bilemem. Basimin caresine bakmam lazim. Bu hastane işi uygun olur. Sağlık işi ses de edemezler. Derim ozelde bi doktor buldum duzenli ona gidicem iyiymis diye 400-500 oraya gitti diyerek atarim kenara sık sık