- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.893
- 448
- Konu Sahibi teacherr23
-
ben şoktayim resmen aylik 500 liraya geciniyorum diyosunuz helal olsun ben kendimide paralasam yapamiyorum banada anlatin su isin yordaminiTansiyonum çıktı arkadaşım.
benim eşim 3500 alıyor
ev aldık borcu 1,5seneye bitiyor
arsa aldık o bitti
Suan 40bin liralık araba bakıyoruz ya.
yıyoruzda geziyoruzda tatilde yapıyoruz
ama ben cok tutumluyum
maaştan hop haftalık pazarımı 50 aylık 200
200 kuru gıdama 100 özel harcamalarıma alırım.
eşimde borcları öder ve içinden özel harcamakarına 100tl ayırır kalanı hoop birikime
üstelik evin tüm eşyalarını taksitle bitırdim
ve cocukların odasını düzenliyicem en son ve ben bu maasla bunlar yaptım
8binlirayla neler yapardm
hayret ediyorum böyle insankara kardeşim dünya ya köşede para lazım
biriktir kardeşim hemde en az 1500 koy kenara
Var abim. Ama böyle bir durumda kalmadım hiç. Bu söylediğim ağır laf en son söylenecek şey. Daha öncesinde uygulanacak taktikler var. Abi borcum var diye diye belli ki aileden para kaçırıyor. Biz de diyoruz ki madem öyle sen de kaçır. Ama konu sahibinin buna cesareti yok. Sorarlar bilmem ne diyor. Ama abiye o kadar paranın sadece kıyafete mi gittiği sorulmuyor. Neden çünkü adam işini biliyor. E böyle olunca evde huzursuzluk çıkar ve sonunda da yukarda bahsettiğim cümle kurulur malesef.abiniz varmi ?
sizde haklisiniz ama ben yinede kiyamazdim heralde soyleyemezdim boyle biseyiVar abim. Ama böyle bir durumda kalmadım hiç. Bu söylediğim ağır laf en din söylenecek şey. Daha öncesinde uygulanacak taktikler var. Abi borcum var diye diye belli ki aileden para kaçırıyor. Biz de diyoruz ki madem öyle sen de kaçır. Ama konu sahibinin buna cesareti yok. Sorarlar bilmem ne diyor. Ama abiye o kadar paranın sadece kıyafete mi gittiği sorulmuyor. Neden çünkü adam işini biliyor. E böyle olunca evde huzursuzluk çıkar ve sonunda da yukarda bahsettiğim cümle kurulur malesef.
Dedigim gibi aslında bu kadar kırıcı olmaya gerek yok gayet de evden en az 1500 kaçırabilir kız. Ya şımarık kız rolü bile yapsa olur yani. Abisi 3bin para alırken kız kardeşinden para isterken hic vicdanı sizlamiyor amasizde haklisiniz ama ben yinede kiyamazdim heralde soyleyemezdim boyle biseyi
kimse dur yaoma dememis demekki eve giren her parayi kendi hakki saniyo aynen aslinda cok rahat 1300 1500 atabilir geriye yilda 18.000 civari para eder 2 senede ceyiz parasini fazla fazla toplarDedigim gibi aslında bu kadar kırıcı olmaya gerek yok gayet de evden en az 1500 kaçırabilir kız. Ya şımarık kız rolü bile yapsa olur yani. Abisi 3bin para alırken kız kardeşinden para isterken hic vicdanı sizlamiyor ama
Ben de 10.000 filan koydunuz sandım..
Bence bir senede az bile biriktirmişsiniz.
Ya annene diyorsun abim onu kulkaniyor diye ama sen de kullaniliyorsun be gülüm. Burada bir sürü akıl veriliyor hepsine bi bahane var. İyi tamam kullandır kendini. Ben olsam o abiye iyi bir ayar çekerim. Erkekliginden vur onu evi erkek evirir çevirir sen ne biçim erkeksin kız kardeşinden gelecek paraya muhtaçsın demen gerekir ama sen diyemezsin. Sende o potansiyeli görmedim. Size iyi kullanılmaklar.
ceyizliklerin icin para biriktir daha mantikli ogretmenmissim sark gorevin olacak belki orada evleniceksin ve yerlesik bir yere kadar muhtemelen ev dizmeyeceksin ve aldigin herseyin modasi gececek gozun gorecek yenileri ceyiz icin en mantiklisi para biriktirmek bence anneniz abinize bukadar yardim ederken sizin icinde aylik 3 5 kurus geriye atabilir bence
eger devlette ogretmensen atamani iste daha kucuk ve onlardan uzak bi yere kendi yaginda kavrul
Normalde ev kirasini annem ödüyordu. Ben faturalari ödüyorum ev sahibi 15inde verin kirayi demis 15inde maasi ben alıyorum annem 1 inde aliyor bana kaldi oyuzden daha dogrsu bana atma firsati buldu. Yakiti da o odeyecek 360 lira.
abiniz varmi ?
O zaman annenize soyleyin ,ayin 1 inde o size kira tutarini versin,yakiti siz odeyin ,ya da en guzeli kira yakit yari yariya bolup odeyin
Valla 3unuzde gayet guzel maaslar aliyorsunuz.
Ivir zivira harcamayin bence ev kredisine girin.
Bu kadar maasla kirada gezmeniz cok sacma.
Valla 3unuzde gayet guzel maaslar aliyorsunuz.
Ivir zivira harcamayin bence ev kredisine girin.
Bu kadar maasla kirada gezmeniz cok sacma.
Tansiyonum çıktı arkadaşım.
benim eşim 3500 alıyor
ev aldık borcu 1,5seneye bitiyor
arsa aldık o bitti
Suan 40bin liralık araba bakıyoruz ya.
yıyoruzda geziyoruzda tatilde yapıyoruz
ama ben cok tutumluyum
maaştan hop haftalık pazarımı 50 aylık 200
200 kuru gıdama 100 özel harcamalarıma alırım.
eşimde borcları öder ve içinden özel harcamakarına 100tl ayırır kalanı hoop birikime
üstelik evin tüm eşyalarını taksitle bitırdim
ve cocukların odasını düzenliyicem en son ve ben bu maasla bunlar yaptım
8binlirayla neler yapardm
hayret ediyorum böyle insankara kardeşim dünya ya köşede para lazım
biriktir kardeşim hemde en az 1500 koy kenara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?