- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
1 lerden bile çıkan oldu 3 baya yakın muhtemelen daha çok yeni iyi düşünelim iyi olsunCanlarım selaamm
Bat 5 eylül
Bugün sabah beta baktırdım 3,10
Acabaa artar mıı. Çok arada bıraktı beni sayıregl olmaya benzer ağrılarım var 2 gündür. E reglye de kaldı 3 gün. Bu kadar azıcıkken artan oldu mu tanık oldunuz mu hiçç
İçime su serptiniz1 lerden bile çıkan oldu 3 baya yakın muhtemelen daha çok yeni iyi düşünelim iyi olsun
Bu testin markası nedir ? Belki de daha erkendir gecikme olsun bakalımOzlediniz dimiiiiiiiii tatildeydim geldim ve bilin bakalim naptimyarin regli gunum hala bi nane olmadigina gore bugun yarin test yapmayi birakirim
Test yaptınız mı evde ? Bazen hassas testler kandn önce bile çıkarabiliyor herşeyi gördük okuduk buradaİçime su serptinizsağlıkla olsun inşallah
Yok kuzum. Bugünkü betayla günü kapattımTest yaptınız mı evde ? Bazen hassas testler kandn önce bile çıkarabiliyor herşeyi gördük okuduk burada
Doktorlar 14. Gün kan verin diyor normalde. Ben öncekilerde de hep böyle takip ettim 7veya 8. Gün negatife döndüğünde bırakmıştım hep sonra 13-14ünde test yapıyordum. Bu sefer farklı ilerliyor süreç bende bilmiyorumNormalde kaçıncı günde test yapman gerek gebelik olup olmadığını öğrenmek için iğnenin kaçıncı günü olması lazım?
Belkide hiç sıfırlamadan yükselecek
İyi düşünmüşsün bence de henüz erken biraz sabır etmek gerekiyor. Tavsiyem kendine dikkat et gebelik olma ihtimali yüksek tutunsun bebiş annesineYok kuzum. Bugünkü betayla günü kapattımtest aldım evde var (predictor early) ama yapmıycam. 10un altındaki değerleri göstermiyor demiş bazı arkadaşlar. En azından 2 gün geçsin dedim yapmak için. Tabi dayanabilirsem en kötü yarın sabah
İnşallah canım benim. Hayırlısıyla sağlıkla ve kolaylıkla gelsin bebişlerimizİyi düşünmüşsün bence de henüz erken biraz sabır etmek gerekiyor. Tavsiyem kendine dikkat et gebelik olma ihtimali yüksek tutunsun bebiş annesine
Canım selam. Çok ara bir değer. Ben iğnemin ilk ayında 14. Gün 3 çıkmıştı doktorum 2 gün sonra tekrar kan ver yükselme ihtimali var demişti. Eğer gelmezse reglin 2-3 gün sonra kan ver tekrar bence. İnşallah yükseldiğini görürsünCanlarım selaamm
Bat 5 eylül
Bugün sabah beta baktırdım 3,10
Acabaa artar mıı. Çok arada bıraktı beni sayıregl olmaya benzer ağrılarım var 2 gündür. E reglye de kaldı 3 gün. Bu kadar azıcıkken artan oldu mu tanık oldunuz mu hiçç
Mavi cizgi diye bi test eczaneden aldim ama hic yorum bulamadim internetteBu testin markası nedir ? Belki de daha erkendir gecikme olsun bakalım
Ayyyyy nasıl heyecanlı yaaaDoktorlar 14. Gün kan verin diyor normalde. Ben öncekilerde de hep böyle takip ettim 7veya 8. Gün negatife döndüğünde bırakmıştım hep sonra 13-14ünde test yapıyordum. Bu sefer farklı ilerliyor süreç bende bilmiyoruminşallah öyle olur
Haklısın kuzum. Sağlıklı bir gebeliktir inşallah. Bekleyeceğim bu sefer elimden geldiğinceCanım selam. Çok ara bir değer. Ben iğnemin ilk ayında 14. Gün 3 çıkmıştı doktorum 2 gün sonra tekrar kan ver yükselme ihtimali var demişti. Eğer gelmezse reglin 2-3 gün sonra kan ver tekrar bence. İnşallah yükseldiğini görürsün
Yok vallaha bende duymadım ben de artimed zannettimMavi cizgi diye bi test eczaneden aldim ama hic yorum bulamadim internettehic duydunuz mu?
Etiketlerim eğer unutursamda sabah erken saatte yazıyorum gruba geneldeAyyyyy nasıl heyecanlı yaaayarın yapicaksin dimi yine test benide etiketler misin
Valla ne yorum var ne bisey bİlmiyorum nasil bi marka az once bi tane daha yaptim ayni markaYok vallaha bende duymadım ben de artimed zannettim
Aha veliahtimEtiketlerim eğer unutursamda sabah erken saatte yazıyorum gruba geneldeben yaklaşık 10 gündür her gün test yapıyorum deli gibi
Bunda hafif bir çizgi var gibi ? Başında başlıyor gibi sonrası görünmüyor sen daha iyi görürsünValla ne yorum var ne bisey bİlmiyorum nasil bi marka az once bi tane daha yaptim ayni marka
Ultrasonda belli olması için erken ama belki rahim kalınlığına bakar
Gecikme 4-5 güne çıksın da yapayımEn güzeli bir kc gün gecikince. Bide ovulasyon testi pik yaparsa
Regli olcak gibiyim sanmiyorum goz yanilmasidir bu ay enteresan geciyor benim icin deli gibi gogus agrisi yasadim hamilelige yordum ama sanirim yumurtlama zamaninda oldu vucudum degisik tepkiler veriyor bu ay sebebi insallah mevsim gecisidir.cok zorladi cunku fizikenBunda hafif bir çizgi var gibi ? Başında başlıyor gibi sonrası görünmüyor sen daha iyi görürsün
Sahalara geri döndün demekAha veliahtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?