- 22 Mart 2023
- 3.370
- 1.793
- 53
- 30
Aaa attın mı ben hiç görmedim ya etiketlemedin sanırım öyle olunca gözden kaçabiliyo. Ovü döneminde değilsin galiba LH düşük biraz. Ama diğerleri gayet iyi. Sonuçları göstermeye gidince Dr a da sor bakalım ne diyecekKızlar testime bakar mısınızgündüz attim diye hatırlıyorum ama kimse yorum yapmamış . Anlayan varsa beni bi yesillendrsin Candy7777 @ParlayanGece ArasaNillGerek
Amiiin amiiiiinnn inşallahİnşaAllah hepimiz güzel haberi alsak
Iyi olmaya calisiyorum canim bir hafta once geldim valizlerden dolayi zorlandim sanirim kasiklarim ve belim cok agriyor prenses moduna gectim yatip dinleniyorumKızlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Bu aralar baya sessiz buralar
Aynen öyle de işte sıkıntı şu fayanslı evde hiç duymamıştım daha önce alışamadım o konuda buraya 3 sene oldu taşınalı terlik adeti edinemedim daha ama kışın hep patik olur ayağımda. Yaşlılarımız efsane ya çoğu doktordan daha doğru şeyler biliyorlar en azından bana denk gelen doktorlara göre böyle yani bu durumBana da terliksiz gezme diyor herkes.. yaşlıların da her dediği oluyor uymak lazım. Terliksiz gezme fayans sa hele. Valla ben bütün gün klima altında donuyorum eve gelince ısınıyorumbizde almıyoruz hasta ediyor diye
Git kuzum git. Artık testle mesele takip et ya da gideceğin ay korun hani düşük riski olmasın varsa eğerAfyona gitmiştim bende o zaman çocuk düşünüyordum bir daha gideyim en iyisi
Merhabalar oo hemşehri sayılırız derler ya bi doğduğun yer bi doyduğun yer memleketindir diyeMerhabadenizli de mısınız. Geçici olarak bende burdayım
Ahhh pandemi girdiğinden beri evdeyim bana da rahat batıyor da ondan böyle delleniyorum haklısın sen deAslında çalışmak da yaşlandırıyor emin ol
Düşünmüyorken yazacaktım, telefon çevirmişGit kuzum git. Artık testle mesele takip et ya da gideceğin ay korun hani düşük riski olmasın varsa eğer
Yaa memnun kaldıysan bana özelden yazar mısın şimdi burda reklam olmasın ceza yemeyelimDüşünmüyorken yazacaktım, telefon çevirmişkışa doğru hamile kalmazsam gideceğim İnşaAllah çok memnun kalmıştık oradan
Tükürükleyince noluyo kızzzzzKızlar ovulasyon testine tükürdüm
Benim doktorum da iyi çok şükür ama doktorun şöyle şöyle olunca gel diyor gitmiyorum 2 kere gittim arada aylar var en son mart ya da nisan da gittim hala gidecem her ay bu ay olacak bi dahaki ay gideyim diyorumAynen öyle de işte sıkıntı şu fayanslı evde hiç duymamıştım daha önce alışamadım o konuda buraya 3 sene oldu taşınalı terlik adeti edinemedim daha ama kışın hep patik olur ayağımda. Yaşlılarımız efsane ya çoğu doktordan daha doğru şeyler biliyorlar en azından bana denk gelen doktorlara göre böyle yani bu durum
Hahahah kız o doktora yapılır mı bu madem iyi ve bilgili. Ben öyle Dr bulcam kapısında yatarım ayolBenim doktorum da iyi çok şükür ama doktorun şöyle şöyle olunca gel diyor gitmiyorum 2 kere gittim arada aylar var en son mart ya da nisan da gittim hala gidecem her ay bu ay olacak bi dahaki ay gideyim diyorum
İşten dolayı özel sağlık sigortam var en iyi hastane olunca mecbur ilgileniyor benim de doktor fobim varHahahah kız o doktora yapılır mı bu madem iyi ve bilgili. Ben öyle Dr bulcam kapısında yatarım ayol
İnternete ilk ovulasyon testi nedir diye yazdığımda tükürük de yazıyordu. Ben de bi deneyim dedim ilk t kırmızı oldu anındaTükürükleyince noluyo kızzzzz
Konulardan birinde bir arkadas yazmisti anneannesi evlenince bir sure cocugu olmamis doktora gitmisler doktor; adet sonrasi duzenli birliktelik yasayin ve belini sicak tut demis dediklerini yapmis sira sira cocuklari olmus nasip tabi ama beli de sicak tutmak gerekiyor sanirim. Ben hic atlet giymezdim yas ilerledikce(40) belimin usudugunu fark ediyorum hasta olunca hemen atlet giyiyorumBak işte o kötü ayaklardan üşütmek kadar kötü bir şey yok. Bana da eskiden bekarken falan hep derdi babaannem falan soğuk yere oturma soğuk yere basma ama çocuğun olmaz diye bende amaaann ne olacak diyordum belkide bir bildikleri varrdır
Allah seni napmasınİşten dolayı özel sağlık sigortam var en iyi hastane olunca mecbur ilgileniyor benim de doktor fobim var
Benim ananemin düşüğü olmuş ondan sonra gebe kalamadım aynı bizim buradaki muhabbetler yani. Ankaradayım dedem Dr a götürmüş, Dr demiş ki sende bişi yok beline yakı yaktır adet bitimi o sökülene kadar kendi sen cıkarma her gün de ilişki olsun. Ben hem kupa yaptırdım anneme, üstüne de yakı yaptık ama ki bende 4 fıtık var senede 3 -5 dönem yakı yapıştırtırım çünkü tutuluyorum. Ama bişeyi eksik yaptım naptıysam yine olmadı en son kayınvalidemin vefatında üzüntüden kaslarım katıldı belim tutuldu o zaman yakı yaptırdım ağrım kesilene kadar o yakı atmadı kendini biliyomusun tam 17 gün belimde kaldı ama tabi cenazemizden dolayı ilişki olmadıKonulardan birinde bir arkadas yazmisti anneannesi evlenince bir sure cocugu olmamis doktora gitmisler doktor; adet sonrasi duzenli birliktelik yasayin ve belini sicak tut demis dediklerini yapmis sira sira cocuklari olmus nasip tabi ama beli de sicak tutmak gerekiyor sanirim. Ben hic atlet giymezdim yas ilerledikce(40) belimin usudugunu fark ediyorum hasta olunca hemen atlet giyiyorumayagida usutmemek lazim
Hahahaİnternete ilk ovulasyon testi nedir diye yazdığımda tükürük de yazıyordu. Ben de bi deneyim dedim ilk t kırmızı oldu anında
Kız şimdi bi daha arattım bulamıyorumHahahapiksin yaniii şuan iyiymiş valla şaka bi yana yeni öğreniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?