- 15 Mayıs 2024
- 26
- 39
- 3
Merhaba hayırlı olsun
Yok yok olmaz allahın izniyle. Önceki cevabınızı okudum da ilk gebeliğinzde 6 gün gecikmeyle öğrenip Dr a daha geç gitmişsiniz. Hiç bişey olmaz Allahın izniyle dediğim gibiÇok teşekkür ederimKan vermek için en yakın pazartesiye randevu alabildim bir sorun olur mu acaba ya
Hee orası önemli değil zaten regl sonrası öteki reglin öncesi oluyo. Amaç tıkanıklığı açmak. Sonrasında da ayağı beli sıcak tutmak önemliYok hani regl öncesi mi sonrası mı falan diye dedim
Merhaba benim de testim laboquickti. Ama yukarda da yazmıştım ben erken yumurtluyorum ve adet aralığım az. Bu testimi yumurtlamanın 15. Günü yaptım yani. Umudunuzu yitirmeyin siz yine sabah yapın adet olmazsanız.Merhaba hayırlı olsunbenimde bat 14 Ağustos henüz adet olmadım evde son bir adet laboquick test vardı dün yaptığımda negatif çıkmıştı sizin yaptığınız testin markası nedir öğrenebilir miyim
Evet evet onda da test alamamıştık köyde olduğumuz içinYok yok olmaz allahın izniyle. Önceki cevabınızı okudum da ilk gebeliğinzde 6 gün gecikmeyle öğrenip Dr a daha geç gitmişsiniz. Hiç bişey olmaz Allahın izniyle dediğim gibi
Rica ederim ne demekEvet evet onda da test alamamıştık köyde olduğumuz içintamamdır teşekkür ederim
Hee orası önemli değil zaten regl sonrası öteki reglin öncesi oluyo. Amaç tıkanıklığı açmak. Sonrasında da ayağı beli sıcak tutmak önemli
Ya işte tedaviye ona buna ara vereceksin. Ve test yapıp da gideceksin en garantisi korunmak geç döllenme olur adet olursun vs ama yerleşme kanamasıdır bilemeyiz yani. Yoksa dediğin doğru sıcak su düşüğe sebep olur. En iyisi ya korunmak ya da teste göre gitmekSıcak su düşüğe de neden oluyor çünkü tutunmaya engel diye biliyorum regl öncesi gebelik olmadığından emin olunca gidilse hem rahat sökülür regk diye düşündüm şu an
Başınız sağolsun, allah sabırlar versin, yattığı yer güzel olsunKızlar anaannem vefat etti cüz okuyabilen var mıdır cüz dağıtıyoruz
Selam Candycimw, ben pek giremedim hastamız var hastaneye gidip geliyoruz hep o yüzden aktif olamadım. Bi de moralim bozuk biraz o yüzden çektim kendimi, arada bakıyorum ama akıp gidiyo konuşmalarKızlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Bu aralar baya sessiz buralar
Kız yaşlanınca anlarsın derken kaç ki yaşınValla kız gidince de klimanın vurmadığımız koltuğa oturuyorumyaşlanınca anlarsın ne demek istediğimi hahahha
Ahalskdjdjkd buzhanenizi ısıtın mıben klimanın altında yatmazsam asıl heryerim tutuluyor
ay cok sevindim masallah ,nazarlardan saklasin rabbim.
Çok teşekkür ederim aminay cok sevindim masallah ,nazarlardan saklasin rabbim.
Hem Alamanyadan hem Türkiyeden emekliyim bacım benKız yaşlanınca anlarsın derken kaç ki yaşın
Allah razı olsun canım cümle ölmüşlerimizin inşallahBaşınız sağolsun, allah sabırlar versin, yattığı yer güzel olsun
ahahhaashshsjd alemsin yaaHem Alamanyadan hem Türkiyeden emekliyim bacım ben
Şaka şaka bebeğim biyolojik yaş 30 ama hissettiğim 50-55 civarı
Ben adet oldumKızlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Bu aralar baya sessiz buralar
Niye evlenmezdin kız senin oğlan evlenir evlenmez mi olduAhahha mutlu olacağına edinmiş çocuk olmasa ben evlenmezdim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?