- 22 Mart 2023
- 3.370
- 1.793
- 53
- 30
Eşit koyulukta olduktan sonra tekrar silikleşmeye başlayacak. O zaman anlayabilirsin ama her gün aynı saatlerde yapmalısın sıvı alımına dikkat etmelisin bi de sabah ilk idrarla yapılmyacakçatladığını nasıl anlayacağım.. her gün yapıcam dimi
Cok sagolasın ama felaket kasiklarim ağrıyor bugün bir şey yapamayacağım sanırım. Hiç böyle olmazdı saatlerdir küçük tuv. tutmuşum gibi agri varCanım sen garanti olsun 3 gün üst üste ilişki olsun. Çatladıktan yani silikleştikten sonra dölleniyor o anı tutturmak önemli zaten
O zaman çatlamış canım bence kesinlikle değerlendirCok sagolasın ama felaket kasiklarim ağrıyor bugün bir şey yapamayacağım sanırım. Hiç böyle olmazdı saatlerdir küçük tuv. tutmuşum gibi agri var
Allahım sen yardım etO zaman çatlamış canım bence kesinlikle değerlendir
Prolaktin hormonuna baktırdın mi yakınlarda süt hormonu yüksekliğinden kaynakli sütün geliyor olabilir bi hormon testi yaptr istersenKızlar bişey sorcam bu kaç gündür göğüs ucu hassasiyetin vardı bugünde baktım baya bı şiş biraz sıktım süt gibi aktı normalmi hamilelik belirtisi mi acaba
çok teşekkür ederim söylediğin gibi yapıcamEşit koyulukta olduktan sonra tekrar silikleşmeye başlayacak. O zaman anlayabilirsin ama her gün aynı saatlerde yapmalısın sıvı alımına dikkat etmelisin bi de sabah ilk idrarla yapılmyacak
Aynen kuzum bende çok mutlu oldum gerçektenAhh çok sevindim canım benimçok şükür bak her şey yolundaymış düzenli sağlıklı bir beslenme ile mis
10 ağustos pik canım büyük ihtimal sen pikten hemen önce ve pikten hemen sonra yaptın testi. Sabahtan akşama kadar bile çatlayabilir sen rahat ol olmuş pikCandy7777 geçen gün (10 aguştosta) testi attigimda böyle demistin ama git gide siliklesti sizce daha pik olmadı mı? Oldu çatladı mı?
Bir anlaşamadım şu testle
Çok haklısın valla canım bizim hazır olmamız yetmiyor. Asıl onların hazır olması lazım. Madem bu ay boş geçmek zorunda sende önümüzdeki aya hazırlık yap tevekkül bizden taktir AllahtanSlm kızlar nasılsınizCandy7777 ben bu ay bos gectim kafam acayip rahattı. Adetime 1 gün kaldı sizlerde ne var ne yok dişim apse yaptığı için ve eşimle ayrı kalacağımız için sanırım bu ay da olmayacak antibiyotik kullanmam gerekiyor. Artık gerçekten saldım hazır olmak yetmiyor. Hayırlı zaman da kolaylıkla ve sağlıkla gelsin diyorum artık ne zaman isterse
Benimki 19unda. Femarada 12. Gün falan iğne vurulmuştum. Bundada öyle olur muhtemelen diye düşünüyorum pazartesi veya Salı iğneyi verir
Canım bence tatillerde orada burada sıcakta hiç pik mik nik uğraşmaBiraz daha bilgi vermek istiyorum ilk defa bu yolculukta olduğum için
Yaklaşık 2.5 yıl kadar doğum kontrol hapı kullandım ve ocak ayında bıraktım nisan ayına kadar kendimiz korunduk
İlk denememiz nisanın sonundaydı.
Benim reglim ilaç kullanımından önce hep düzenliydi
E ilaç kullanırken zaten onunla beraber düzenli devam etti.
Bıraktığımda ocak şubat ayında gününde oldum
Ama martta10 gün gecikti
Hatta kendimiz korunsak da şüphelendim ama sonra regl oldum.
Nisan mayıs haziran yine gününde oldum ve gebelik oluşmadı
Temmuz ayında ovulasyon aldım pik olmadı bir türlü yaklaşık 20. Günde bıraktım ve 10 gün yine geciktim.
Marttaki gecikmeden sonra da erken olmuştum.
Yine erken olacağımı düşünüyorum bu ay
Bu gecikmeler ve pik görememek beni endişelendirdi.
Ve evet ben de hemen gebe kalacağımı sandım
İlacı bırakırken muayene oldum doktorum gayet her şey yolunda dedi ve beni cesaretlendirdi.
Ama ben artık bu sıcakta susuz kal pik görememe derken endişelendim
Tatile çıkacağız testlerle o süreçte gerçekten zor olacak.
İlginçtir bu ara belirti olmasa da reglime de var meme dokusunda şişlik ve agrı hissediyorum
Uzun oldu amafikriniz varsa yönlendirilmeye açığım
Hepiniz için benzer zorluklar yaşanıyor ama inşallah herkese kolaylıklarla bebekler gelsin
Ohhh maşşallahHaydi Bismillah... BaşlayalımEki Görüntüle 3464792
Dimi kız kim tutar beniOhhh maşşallah
Bu takviyeler ile kim tutar seni CandyciğimHeytt bee!
Takviyeleri al ve unut takma kafayaDimi kız kim tutar benibu kadar şeyi yuttuktan sonrada olmazsa artık benim elimden gelen bir şey yok valla
Aynen doktorumda diyet listesi verdi bunları yapmaya çalış dedi. O listeye odaklanıcam bu halim hiç hoşuma gitmiyor zayıflamam lazım. Eski çıtı pıyı hallerimi özledim sanki ne giysem yakışmıyor gibiyimTakviyeleri al ve unut takma kafayaglutensiz ve sağlıklı beslenmeye tak mesela kafayı, egzersiz yap yürüyüş yap kendinle yarış, hem bedenini gebeliğe hazırlamış olursun ama en başta kendin için yap
Galiba hizlica gecti biraz hissettim fizyolojik degisimlerden10 ağustos pik canım büyük ihtimal sen pikten hemen önce ve pikten hemen sonra yaptın testi. Sabahtan akşama kadar bile çatlayabilir sen rahat ol olmuş pik
Okadar haklısın ki aslında çok stres yapmıyorum bu konuya yeni alıştım diyebilirimCanım bence tatillerde orada burada sıcakta hiç pik mik nik uğraşma
Ne güzel tatile gitmişsin eşinle tadını çıkar, eğlen mis gibi tatilde kafana da bir şey takma, günler aylar çuvala girmedii kii :)
Hazır tatile gitmişsin kafanı boşalt iyice takip etme hiçbir şeyi ama geceleri de boş geçmeBak burada hep onu konuştuk ne kadar rahat bırakırsan o kadar iyi oluyor Hatta döndüğünde de düşünme...
Biraz genişçe olucak amakorunmasız ilişkinin keyfini çıkar
Benim fikrim bu, hatta kendim de olsa ayyyneenn aynı şeyi yapardım o kadar diyorum....
Canim cok sevindim masaallahKızlar doktordan geldim. Şükür hormonlarım güzel çıktı. İnsülin biraz yüksek çıkmış ona ilaç verdi. Bide tiroidim yokmuş ama yinede eutirox en düşük doz verdi iki ay kullan dedi. İnositol omega-3 dvit multivitamin bide adetlerimin düzenli olması için duphaston verdir. Aaa bide hafif pıhtılaşmam varmış 100mg coraspirin de verdi. Ultrasonla da baktı sağda iki tane yumurta varmış adetin 6.günü biri 07mm biri 05mm biraz küçük pcos var ama çok kötü değil takviyeler ve diyetle çok güzel gebe kalabilirsin aman aman bir problemin yok dedi. İçim rahatladı valla kızlar çok büyük problemlere hazırlamıştım kendimi hele 17 gün gecikme olunca dedim kesin kist falan var ama yokmuş Allahtan. Adetin 12.günü tekrar kontrole gidicem inşallah büyür yumurtalarım.
ArasaNillGerek A ayb00 @goldBride Kahhve @mutlutablo @ParlayanGece B Beyond the sky
Ohhh kız bu kadar ilaç ve takviyeye senin yumurtalıklar patlamaya hazır bomba gibi olur heHaydi Bismillah... BaşlayalımEki Görüntüle 3464792
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?