Şükür kuzum yaaOh sukur valla ya... Kendi sonuclarim gibi sevindim.
Eh Candycim demekki neymis senin kafayi rahatlatman lazimmis. Bak herseyin ne guzel, tertemiz
Bunu doktoruma bende sorucam perşembe kontrole gittiğimde. Çünkü böyle bir sorunum varsa önden çözümü olsunEvet canım şükür genel olarak yolunda herşey ufak pürüzler hep olacak hayatımızda inşallah onlarıda atlatıcaz.geçen hafta bana bir liste verdi şunlara kanda baktır diye hormonlar falan vardı pıhtılaşma testide varmış içinde. Ama şöyle tam detaylı değil genel bakılıyor kabaca pıhtılaşma var mı varsa ne düzeyde onu gösteren bir test
Evet canım şükür genel olarak yolunda herşey ufak pürüzler hep olacak hayatımızda inşallah onlarıda atlatıcaz.geçen hafta bana bir liste verdi şunlara kanda baktır diye hormonlar falan vardı pıhtılaşma testide varmış içinde. Ama şöyle tam detaylı değil genel bakılıyor kabaca pıhtılaşma var mı varsa ne düzeyde onu gösteren bir test Doktorunuz kan tahlili istediyse PLT degerine bakabilirsiniz, referans degerleri icindeyse icinizi ferah tutunBunu doktoruma bende sorucam perşembe kontrole gittiğimde. Çünkü böyle bir sorunum varsa önden çözümü olsun
Aynen kuzum pıhtılaşma şakaya gelmez bende şimdiye kadar hep pıhtılaşmam yok diye geziyordumBunu doktoruma bende sorucam perşembe kontrole gittiğimde. Çünkü böyle bir sorunum varsa önden çözümü olsun
Öncelikle çok sevindim hiçbir sağlık sorununuzun olmamasınaAynen kuzum pıhtılaşma şakaya gelmez bende şimdiye kadar hep pıhtılaşmam yok diye geziyordum
Hadi gözün aydın gayet güzelmiş sonuçların. Takviyeler vermesi ve tedbir amaçlı düşük doz ilaç vermesi iyi olmuş bence. Güzel beslen avokado incir falan ye büyür yumurtan inşallahKızlar doktordan geldim. Şükür hormonlarım güzel çıktı. İnsülin biraz yüksek çıkmış ona ilaç verdi. Bide tiroidim yokmuş ama yinede eutirox en düşük doz verdi iki ay kullan dedi. İnositol omega-3 dvit multivitamin bide adetlerimin düzenli olması için duphaston verdir. Aaa bide hafif pıhtılaşmam varmış 100mg coraspirin de verdi. Ultrasonla da baktı sağda iki tane yumurta varmış adetin 6.günü biri 07mm biri 05mm biraz küçük pcos var ama çok kötü değil takviyeler ve diyetle çok güzel gebe kalabilirsin aman aman bir problemin yok dedi. İçim rahatladı valla kızlar çok büyük problemlere hazırlamıştım kendimi hele 17 gün gecikme olunca dedim kesin kist falan var ama yokmuş Allahtan. Adetin 12.günü tekrar kontrole gidicem inşallah büyür yumurtalarım.
ArasaNillGerek A ayb00 @goldBride @Kahhve @mutlutablo ParlayanGece @Beyond the sky
Ben kendim arastirdim o deger pihtilasmayla ilgili oluyor, gerek gorse doktorunuz mutlaka verirdi bence. Benim de referans deger araligim 142-424 sonucum 307G Gulbahcesii96 referans değeri 100-400 arasında 283 çıkmış
Aynen kuzum pıhtılaşma şakaya gelmez bende şimdiye kadar hep pıhtılaşmam yok diye geziyordum
PLT nin pıhtılaşma ile ilgili olduğunu bilmiyordum kuzum teşekkür ederimÖncelikle çok sevindim hiçbir sağlık sorununuzun olmamasınaAllah tez vakitte saglikli evlat nasip etsin
Kan tahlilinde PLT degerinden mi gordu acaba doktorunuz
Evet 23 sonrası çatlaması zor diye biliyorum. Ufak bir korkum var ama umutluyumda aynı zamandaTabi çok fazla büyüdü mü de çatlayamayıp kiste dönüyormuş demi. 16 mm den küçük olmucak 20 21 den de büyük okmucak sanırım
Çok teşekkür ederim canımÖncelikle çok sevindim hiçbir sağlık sorununuzun olmamasınaAllah tez vakitte saglikli evlat nasip etsin
Kan tahlilinde PLT degerinden mi gordu acaba doktorunuz
Ben kan tahlilim cikinca her degere google dan bakan insan tipi oldugum icin oyle ogrendimPLT nin pıhtılaşma ile ilgili olduğunu bilmiyordum kuzum teşekkür ederim
Sizin kaç çıkmis acaba plt referans degerinin disinda miÇok teşekkür ederim canımİnşallah hepimize nasip etsin evet canım ona bakılmış bide trombositler
Bakalım inşallah büyür haftaya kontrolde görürüzHadi gözün aydın gayet güzelmiş sonuçların. Takviyeler vermesi ve tedbir amaçlı düşük doz ilaç vermesi iyi olmuş bence. Güzel beslen avokado incir falan ye büyür yumurtan inşallah
Ahahahaaa bu benBen kan tahlilim cikinca her degere google dan bakan insan tipi oldugum icin oyle ogrendim
Canım referan aralığı 100-300 benim 376 çıkmışSizin kaç çıkmis acaba plt referans degerinin disinda mi
Doğuma 72 ile girmiştim bi bucuk sene sonra falandı 78 olmuştum yani vereceğime daha da kilo almıştım. Açlığa dayanamıyodum, yediğimde uykum geliyodu. İnsülin direnci artmış benim. Hem onla kilo da verdim ayrıca çörek otu yağı kapsülü de alıyorum hala şuan ocean'ın şimdi 64-65 kiloda kaldım ama öyle şeker çikolata krizlerim olmuyoSağol canım inşallahaaa çok güzel aklımda olsun ilaç içmektense doğal olanı tercih ederim
Demek ki o yuzden doktorunuz ilac baslatmis, sifa olur insallahCanım referan aralığı 100-300 benim 376 çıkmış
İnşallah şifa olur bize güzel haberler verirsin kuzucumEvet 23 sonrası çatlaması zor diye biliyorum. Ufak bir korkum var ama umutluyumda aynı zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?