Ayy geçmiş gitmiş olsunn2 yumurtan varmış şimdi okudum ay hadi inşallah ya. Ay ben bir ara hem rahim muayenesi hemde ordan çıktıktab sonra göğüs muayenesi oluyordumbak aklıma geldi yine daral geldi ahahhahaha
valla işimiz zor regl iken muayene olmak ayrı zor sonraki süreçte sürekli kontrol için muayene olmak zor. Eşime şey diyorum artık utanmamda kalmadı ahahhahahahahahhahahaAyy geçmiş gitmiş olsunn
Ayy geçen sene loğusaydım bi de ben bu zamanlar, ayağımda varis çorapları fln sürekli çıkıp duruyordum oraya... Bak hormonlar unutturmuş gerçekten off ne günlerdi...
Aynen öyle valla yaa neyse ben hazırlanayım da yetişirm umarımvalla işimiz zor regl iken muayene olmak ayrı zor sonraki süreçte sürekli kontrol için muayene olmak zor. Eşime şey diyorum artık utanmamda kalmadı ahahhahahahahahhahaha
Tamam kuzum haber ver bizedeAynen öyle valla yaa neyse ben hazırlanayım da yetişirm umarım
Gitmeme gerek kalmadıTamam kuzum haber ver bizede
Haydaa regl mi oldunGitmeme gerek kalmadı
Olan e-nabız randevusuna oldu, ondan da ceza yedik iyi mi
Yok neyse ki daha giderken değilHaydaa regl mi olduntam şuanda randevuya giderken mi gerçekten bazen yumurtalıklarımız bizimle dalga geçiyor diye düşünüyorum
Bugün için üşeniyordun ama asıl soyun giyin bundan sonra başlıyor ahahhahahaYok neyse ki daha giderken değiltam hazırlanacaktım bi baktım olmuştum, artık yarın tüp bebek takiplerine başlıyorum mecbur soyun, ultrason, giyin olucak şu sıcakta bugün test vermeye diye yola çıkıp giderken olsaydım oturur ağlardım olan enabız randevusuna oldu o da işime yaramıyo zaten
Ben test yapamıyorum ya o yüzden hazır değilİyiyim iyiyim haftasonu yoğun geçti biraz o yüzden bakamadım buraya bende merak ettim Naptı kızlar diye. Desene başladı heyecanlı bekleyiştestlerini hazırladın mı
Günaydın kuzum. Haydi hayırlı haberlerle gel bizeBen şuan sıra bekliyorum ultrason için
İnşallah hiç bir sıkıntı yoktur herşey yolundadır canımGünaydın kuzum. Haydi hayırlı haberlerle gel bize
Nasıl niye yapamıyorsunBen test yapamıyorum ya o yüzden hazır değil
En son kim bilir toplu test aldım. Daha iki tane kaldıNasıl niye yapamıyorsun
Bizim ki gibi gecikincede ortada bir sonuç olmuyor ama hahahahah. Ne güzel bende Şuan yap deseler gider yaparım o derece bağımlısıyım ahahhahahahEn son kim bilir toplu test aldım. Daha iki tane kaldıo heyecanla teste koşma durumlarım bitmiş bende şöyle bat sizin ki gibi gecikticek de öyle test yaparım herhalde
En son kasımda 1 hafta adetim gecikti diye yapmıştım bide mayısta ilk ovitrelle kullandığımda
Görünür görünür, eğer varsa ve geciktiysen sabah öğlen akşam öğlenden sonra, uyku arasında da yapsan görünür, hadi inşallahKızlar ilk idrar olmasa da 6 gün gecikmeyle testte pozitifse görünür değil mi
Ay inşallahBugün için üşeniyordun ama asıl soyun giyin bundan sonra başlıyor ahahhahahaşaka bir yana hayırlısı olsun inşallah. İnşallah olumlu geçer tedavin bize güzel haber verirsin
Görünür canımKızlar ilk idrar olmasa da 6 gün gecikmeyle testte pozitifse görünür değil mi
Demek istediğim baya bi gecikmeye girince yaparım testi ancaBizim ki gibi gecikincede ortada bir sonuç olmuyor ama hahahahah. Ne güzel bende Şuan yap deseler gider yaparım o derece bağımlısıyım ahahhahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?