- 4 Mart 2023
- 60
- 30
- 8
- 25
Ohoooo çok bile beklemişsin kiYani neredeyse hiç gecikmem olmazdı ondan şaşırdım ben de balım. Battan dört beş gün önce negatifti yarın tekrar yapacağım bakalım
Ay kız senin yerine başkasını etiketlemişim ahahahhaha dedim bu kız niye bana cevap vermiyor
Kan pıhtılaşması testi yapmanızı öneririmHerkese merhaba
Bu topikin ilk hamilesiydimbana çok hayırlı gelmisti ama maalesef bebeğimin kalbinin durmasi sebebiyle 3 gün önce düşük planlandı ve bugün taburcu oldum. Daha önce düşük yapmadığım için sonraki süreçlerle ilgili hiçbir bilgim yok. Neye dikkat etmeli ne yapmalıyım pek bilmiyorum. 2-3 ay sonrasına düşünebiliriz sanırım en erken. Hayrolsun. Şimdi acım çok taze ama geçecek sanırım. Herkesin bebişine kavuşacağı günler inşallah çok yakındır. İyi günler dilerim
Genç anne olmanın avantajını yaşıyorsun valla helal olsunHayatım benim 18 ve 16 yaşında iki kızım var bu kadar aradan sonra olursa inşallah tüpleri baglatacam o yüzden tekne kazintisi e benim yaşımda 38 yeter bu kadar
Valla meraklandım bende iyi misin yavrum
Merhaba canim basin sagolsun cok uzuldum gecen sene Ekim ayinda ayni durumu ben de yasadim ne desek bos, kelimeler yetersiz kaliyor nasip degilmis, diyebiliyoruz sadece… Herkesin sureci ayni gelismiyor.Tekrar denemek icin rahminin toparlanmasi gerekiyor sure konusunu doktoruna sorabilirsin ayrica doktoruna danisip vitamin takviyesi alabilirsin.Herkese merhaba
Bu topikin ilk hamilesiydimbana çok hayırlı gelmisti ama maalesef bebeğimin kalbinin durmasi sebebiyle 3 gün önce düşük planlandı ve bugün taburcu oldum. Daha önce düşük yapmadığım için sonraki süreçlerle ilgili hiçbir bilgim yok. Neye dikkat etmeli ne yapmalıyım pek bilmiyorum. 2-3 ay sonrasına düşünebiliriz sanırım en erken. Hayrolsun. Şimdi acım çok taze ama geçecek sanırım. Herkesin bebişine kavuşacağı günler inşallah çok yakındır. İyi günler dilerim
Başınız sağolsun.Çok üzüldüm gerçekten, çünkü aynı durumu bende yaşadımDevlet hastanesi. Evet araştırılacakmis bazen hiçbir sonuç da cikmayabiliyor dediler
Kuzum nasıl olsun adrt bitti eğlenceler başladıAy kız senin yerine başkasını etiketlemişim ahahahhaha dedim bu kız niye bana cevap vermiyorCandy7777
Çok şükür canım şimdi bidaha bı topigim olursa çok mutlu olacamGenç anne olmanın avantajını yaşıyorsun valla helal olsun
Evet şekerim bi durgunluk vardı buralarda dün
14 gün pik olmuş zaten canım ?Kızlar 14. Gün pik olmuş görünüyor tam koyulasacakken neden silik oldu, bir de 14. Günden sonra silik olana kadar devam edip silik de ne kadar beklemek lazım
İyiyim iyiyim haftasonu yoğun geçti biraz o yüzden bakamadım buraya bende merak ettim Naptı kızlar diye. Desene başladı heyecanlı bekleyişValla meraklandım bende iyi misin yavrum
Napalım aynı değişiklik yok ovü bitti. Bi dolu bi boş devam etsem mi diye düşünüyorum bu ayda erken gelirse bat 19u adet günüm. Erken değilde normal eski halinde gelirse 23-24 ü görürürüm
bizimde aynıKuzum nasıl olsun adrt bitti eğlenceler başladı
Anaaa kız kan verdin mii ? Kaç gün oldu gecikeliEvet şekerim bi durgunluk vardı buralarda dün
Valla aynı bea, ben hala regli olmayı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?