Prolaktin yüksekliğinden olmuyor mu o bahsettiğiniz şey.
Kızlar bizim süt hormonu olarak bildiğimiz prolaktin hormonu hipofiz bezinde salgılanan gebelik sırasında salgılanmaya başlayan bir hormondur normal bir vücutta gebelik başladığında süt bezleri kendini süt vericem diye hazırlar ve lohusalık diye adlandırılan dönemde de emzirme olduğu için devam eder. Ayrıca yımırtalama döneminde de acaba birliktelik olur da ya döllenirsem diye bir tık pik yapar yani kendimi tetikte tutar gibi düşünebiliriz. Aslında bu bir tümördür ama vücutta olması gereken bir tümördür yani. Bunun harici dönemlerde eğer ki göğüslerde bi hassasiyet, ele gelen birşey, süt gelmesi, dolgunluk vb vb varsa bir uzmana gitmekte fayda var...Benımde göğsümden bir kaç aydır böyle ara ara sıktılca krem gibi süt gibi bişey geliyor sol göğsümden ya gebeliğe mi hazırlıyor vücut kendını diye düsünmek istiyorum bende olabılırmı acaba
Adeti ya da hamileliği buzluğa bağlamak değil de kendimi rahat almak diyelimHahhahaj adeti buzluğa bağlaman efsoydutahmini bat ne zamandı
Bilmiyorum ki göğüs ucu hassasiyeti de çok bende anlamadimBenımde göğsümden bir kaç aydır böyle ara ara sıktılca krem gibi süt gibi bişey geliyor sol göğsümden ya gebeliğe mi hazırlıyor vücut kendını diye düsünmek istiyorum bende olabılırmı acaba
O kadar saldım ki sat batı unutmuş vaziyetteyim@bademlicikolata @Lorelailai @cookiep @morciveert @sifa1986 @iremhm @sonsuzlugunyanks @yagmursonmz @kimyonkokusu @espressoc @neysh @efnan213 @Dileekkg @UzayKeki @LLmelekvaveylakin @ArasaNillGerek @alyanil @bluecam @kisgunesim1101 @elifffffE @nedesembilemedim33 @esmanurrrr @merisuu @ogretmennnhaniiimm1 @merve0001 @miracler @Burcinouz @hayatbeninedenyoruyosun @gaydiragubbakcemile @Momyteam @Bilgee1 @beezuus @MehmetinAnnesii @esraden @Denizz41 @ertyul @yasemincimmm @minerva94 @brckm @ruyaruzgar08 @Gzde3594 @kanguruf
Herkesi etiketleyene kadar canım çıktı. Kızlar gününüz geçmiş, tabloyu aktif tutalım lütfen güzel haberi olan yok mu? Ya da sat bat güncelleyecek olan. Ses verinnn ️ ️ ️
Ama bu ay geçti artık eylüle kaldımn@bademlicikolata @Lorelailai @cookiep @morciveert @sifa1986 @iremhm @sonsuzlugunyanks @yagmursonmz @kimyonkokusu @espressoc @neysh @efnan213 @Dileekkg @UzayKeki @LLmelekvaveylakin @ArasaNillGerek @alyanil @bluecam @kisgunesim1101 @elifffffE @nedesembilemedim33 @esmanurrrr @merisuu @ogretmennnhaniiimm1 @merve0001 @miracler @Burcinouz @hayatbeninedenyoruyosun @gaydiragubbakcemile @Momyteam @Bilgee1 @beezuus @MehmetinAnnesii @esraden @Denizz41 @ertyul @yasemincimmm @minerva94 @brckm @ruyaruzgar08 @Gzde3594 @kanguruf
Herkesi etiketleyene kadar canım çıktı. Kızlar gününüz geçmiş, tabloyu aktif tutalım lütfen güzel haberi olan yok mu? Ya da sat bat güncelleyecek olan. Ses verinnn ️ ️ ️
Daha çok var hesaplamalarima göre 23 veya 24 undeNe zaman gelicek tama olarak?
Yumurtlama zamanında isen o yüzden olabilirDaha çok var hesaplamalarima göre 23 veya 24 unde
Bakalım artık hayırlısı kafayı yedik gebeliktenYumurtlama zamanında isen o yüzden olabilir
Benim de tek taraflı ağrım, dolgunluk hissim oldu otururken bile zorlanıyordum bazen 1 haftadır. Biraz baktım buralara yaşayan çok olmuş. Ben de tutmadı görünüşe göre inşallah sen de tutarİnşallahama yerlesmede tek taraflı mi hissedilir ki ağrı
İnşallah hepimizde tutarBenim de tek taraflı ağrım, dolgunluk hissim oldu otururken bile zorlanıyordum bazen 1 haftadır. Biraz baktım buralara yaşayan çok olmuş. Ben de tutmadı görünüşe göre inşallah sen de tutar
Calla yumurtlama döneminde oluyor bazen ama ağrı hassasitet hiçbişey yok valla belkide allah nasip etsin gebelik olduğunda göğüs hassasiyeti olcak demekki çogu kişi böyle anlıyor gebeliğini insan ondan takıyo bu göğüslerin durumunuKızlar bizim süt hormonu olarak bildiğimiz prolaktin hormonu hipofiz bezinde salgılanan gebelik sırasında salgılanmaya başlayan bir hormondur normal bir vücutta gebelik başladığında süt bezleri kendini süt vericem diye hazırlar ve lohusalık diye adlandırılan dönemde de emzirme olduğu için devam eder. Ayrıca yımırtalama döneminde de acaba birliktelik olur da ya döllenirsem diye bir tık pik yapar yani kendimi tetikte tutar gibi düşünebiliriz. Aslında bu bir tümördür ama vücutta olması gereken bir tümördür yani. Bunun harici dönemlerde eğer ki göğüslerde bi hassasiyet, ele gelen birşey, süt gelmesi, dolgunluk vb vb varsa bir uzmana gitmekte fayda var...
Zamanında sınavlar için ezberlediğim cümlelerin günlük hayatta karşıma çıkmasıben
Ertesi gün test yaptım ikinci çizgi yok denecek kadar azaldı. İlk defa ovulasyon testi kullanıyorum neden böyle oldu. Yumurtlamayacqgim demek mi ya da olgunlaşmadi miDeğil daha ama yakın
Yok regl oldumİnşallah hepimizde tutartest mi yaptın tutmadi diye tahmin mi söylüyorsun
Anladım peki tam gününde mi oldunYok regl oldum
O belirtir her şey olabilir tek başına bi belirti değil maalesef, en mantıklısı regli zamanını bekleyip test yapmak ..kızlar selamlar, reglime 12 gün var ben hsg filmi çektirdim tüplerim kapalıydı açıldı günlerimi değerlendirdim son 4 gündür baş ağrısı ve uyku hali var ama baş ağrısı çok şiddetli sizce bu ağrı gebelik belirtisi olabilir mi erken mi?
Hadi hayırlısı bakalım güzel haberini bekliyoruzben dayanamadim hastaneye gittim kan verdimbakalım sonuç ne olucak
4-5 gün önce oldum canım. Yarına değiştirdim randevuyu. Ağrılarımın sebebine bakalım ne diyecek doktor çünkü baya çektim kist falan değildir umarımAnladım peki tam gününde mi oldun
Değildir inşallah4-5 gün önce oldum canım. Yarına değiştirdim randevuyu. Ağrılarımın sebebine bakalım ne diyecek doktor çünkü baya çektim kist falan değildir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?