Kızlar bişey sorcam bu kaç gündür göğüs ucu hassasiyetin vardı bugünde baktım baya bı şiş biraz sıktım süt gibi aktı normalmi hamilelik belirtisi mi a
Yaa kuzum bilemedim ya daha kullanıyormuş yalnış yönlendirmekte istememBir haftadir kullaniyor, 10 gunluk
Niye olmasın ya tam zamanı işteEeeee 6-7 saat olmuş çatlamadan sonra. Olmadı mı yani yine peeeyyyy
Bence de soğansız. Menemen soğanlı mı olurmuşBir menemenli olarak soğansız
Yok ben vermicem haftaya pazartesi randevu var zaten o zaman veririm gelmezse eğer emin değilim daha henüzAynen öylede benim protein c eksikligim var o yüzden tedirginim biraz da .ptesi kan testi vericem sen vericekmisin
Canım bir bakıyorum var bir bakıyorum yok. İki gün daha bekle öyle yapOvülasyonun üstünden 10 gün geçti, var gibi mi ben mi öyle görmek istiyorum
Daha erken ama adet gunum gelmedi dahaUmut vermek istemem ama olabilir, gebelik ile eş zamanlı prolaktin yani süt hormonu da salgılanmaya başlar, test verdiniz mi?
Ne zaman gelicek tama olarak?Daha erken ama adet gunum gelmedi daha
Mide bilantisi ve tiksinti genelde 6-7.haftadan sonra basliyor diyorlar simdiden olmaz zaten. Test yaptiniz miKızlar benim regle 5 gün kala falan göğüs hassasiyetim geçti garip bir şekilde 5 gün geciktim şimdi başladı hassasiyet ve arada regl ağrısı oluyor geçen ay geciktiğim için gecikcek galiba hasta olcam diye bekliyorum ama bilemedim şimdi göğüslerimin ucu sizlayinca tam anlayamadım ama midem falan bulanmadi tiksinti olmadı o yüzden emin de olamıyorumya
Yok yapmadım daha innovita sipariş vermiştim olmayacak bu ay da diye ama o gelirse onun testinden yapiyim bariMide bilantisi ve tiksinti genelde 6-7.haftadan sonra basliyor diyorlar simdiden olmaz zaten. Test yaptiniz mi
Yaaa canım çok sevindim test mi yaptın kan mı verdin anlatsana biraz neler yaptın. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Bence muhakkak test yapmalısınKızlar benim regle 5 gün kala falan göğüs hassasiyetim geçti garip bir şekilde 5 gün geciktim şimdi başladı hassasiyet ve arada regl ağrısı oluyor geçen ay geciktiğim için gecikcek galiba hasta olcam diye bekliyorum ama bilemedim şimdi göğüslerimin ucu sizlayinca tam anlayamadım ama midem falan bulanmadi tiksinti olmadı o yüzden emin de olamıyorumya
Cok tesekkur ederim canimYaaa canım çok sevindim test mi yaptın kan mı verdin anlatsana biraz neler yaptın. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Herşeyin hayırlısı umarım Rabbim kalbindeki duanı yasatsin sana ve buradaki tüm arkadaşlarımızaYok ben vermicem haftaya pazartesi randevu var zaten o zaman veririm gelmezse eğer emin değilim daha henüz
Yaptın mı bugün test peki canım koyulaşmış mı diyeHerşeyin hayırlısı umarım Rabbim kalbindeki duanı yasatsin sana ve buradaki tüm arkadaşlarımızaben yarın sabah sağlık ocağında vericem kan tahlilini ne çıkacak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?