Çok teşekkürler CandyCanım akşama pik olur çok çok yaklaşmış. Dün boş geçtiyse bugün mutlaka değerlendir. Aslında spermde sorunu yoksa üst üste 3 günü değerlendir daha iyi
Bir anda pik olup bir anda silinebiliyor. Üç gün üst üste değerlendirmeye çalış bence. Ayyy geçen ay herkes için çok kötüydü bende 16 gün gecikme oldu hiç bu kadar gecikmemişti daha önceÇok teşekkürler Candy
Sperm sorunu hakkında fikrimiz yok bu daha 4. Ay
Bir saat önce yaptım daha koyu değil gece yine deneyeceğim
Sususz kalmaktan yoruldum
Pik yakalarsam süper olacak
Gecen ay 10 gün gecti bu ay da erken olur artık
Evet benim dün T harfi C den daha koyuydu az önce yine test yaptım baya siliklesmis catlama oldu galiba çok şükür kaçırmadan değerlendirdik heyecanlı bekleyiş başladı ama ben şimdi ayın 9 mu baz alacam gebelik testi yapmak içinBir anda pik olup bir anda silinebiliyor. Üç gün üst üste değerlendirmeye çalış bence. Ayyy geçen ay herkes için çok kötüydü bende 16 gün gecikme oldu hiç bu kadar gecikmemişti daha önce
Kuzum dün pik olup bugün silindiyse yarını 1.gün diye saymaya başlıyorsun veee ayın 21-22si cıvarı testte pozitifi görebilirsin. İnşallahEvet benim dün T harfi C den daha koyuydu az önce yine test yaptım baya siliklesmis catlama oldu galiba çok şükür kaçırmadan değerlendirdik heyecanlı bekleyiş başladı ama ben şimdi ayın 9 mu baz alacam gebelik testi yapmak için
Ben bugün siliklesmis görünce gunduzude değerlendirdimKuzum dün pik olup bugün silindiyse yarını 1.gün diye saymaya başlıyorsun veee ayın 21-22si cıvarı testte pozitifi görebilirsin. İnşallahyumurtlaman ayın 10u olmuş oluyor
Sonrasında kafana göre takıl ama araya çokta zaman girmesin 2-3 günde bir kafiBen bugün siliklesmis görünce gunduzude değerlendirdimbu geceyi ve yarinida degerlendirecem inşallah sonrası devam edeyim mi
Ve pozitifi hepimiz görürüz inşallah hepimiz için dua ediyorumKuzum dün pik olup bugün silindiyse yarını 1.gün diye saymaya başlıyorsun veee ayın 21-22si cıvarı testte pozitifi görebilirsin. İnşallahyumurtlaman ayın 10u olmuş oluyor
9unda gece pik olmuş olabilir 10unda daha silik çıktıysa. Bu pik olaylarında 1 saat bile fark ediyorArkadaşlar bende bu ay yumurtlamamı 6 sında oldığunu düsündüm galiba yumurtlama dönemine girdiğim zamandı o cok anlayamadım akıntım fazlalasmasından ve kasık ağrısından anlıyorum normalde ama şöyle bişey oldu ayın 8 inde beşli ovulasyon testi aldım ve yaptım akşam 10 da ayın 9 undada yaptım öğlen gibi 9 unda daha belirgin cıktı sanki ya da bana öyle geldi ayın 10 unda yaptıgımdada daha silik cıktı bunlara göre ekliyorum
Eline saglik canım çok şeker olmuş inşallah giydirmek de nasip olur bebisinize bende kendi çapımda örmeye çalıyorum ama daha çok stres ediyor beni kendimle yarışıyor gibiyim hemen bitsin istiyorumKızlar bire bir stres atmaca bebek yeleği
Hepsi birbirinden güzel olmuş sen bohcasini hazır tut kim bilir ne zaman gelir geldiğinde hazır olsunEline saglik canım çok şeker olmuş inşallah giydirmek de nasip olur bebisinize bende kendi çapımda örmeye çalıyorum ama daha çok stres ediyor beni kendimle yarışıyor gibiyim hemen bitsin istiyorumbenim bebiş gelmeye niyetlenmeyince bende yegenlerime verdim yaptiklarimi
Aynen öylede benim protein c eksikligim var o yüzden tedirginim biraz da .ptesi kan testi vericem sen vericekmisinRabbim nasip etmiş demek ki var bi bildiği
İnşallah biran önce gelsin de daha neler neler yaparım ona arkadaşlarım teyzeleri anneanne babaanne herkes hazırda bekliyo zaten yeter ki gelsin herşeyi el birliğiyle bikac ayda hazır miniğiminHepsi birbirinden güzel olmuş sen bohcasini hazır tut kim bilir ne zaman gelir geldiğinde hazır olsun
Iyi olmana sevindim canim ben de iyiyim cok sukurYaaaa canım benim asıl sen nasılsınben iyiyim aynı kovalamaca. Hoşgeldin hemen ekliyorum
Allah'ın izniyle gelecek sağlıcaklaİnşallah biran önce gelsin de daha neler neler yaparım ona arkadaşlarım teyzeleri anneanne babaanne herkes hazırda bekliyo zaten yeter ki gelsin herşeyi el birliğiyle bikac ayda hazır miniğimin
Merhabalar ben gebeyim@bademlicikolata @Lorelailai @cookiep @morciveert @sifa1986 @iremhm @sonsuzlugunyanks @yagmursonmz @kimyonkokusu @espressoc @neysh E efnan213 @Dileekkg @UzayKeki @LLmelek @vaveylakin @ArasaNillGerek @alyanil @bluecam @kisgunesim1101 @elifffffE @nedesembilemedim33 @esmanurrrr @merisuu @ogretmennnhaniiimm1 @merve0001 @miracler @Burcinouz @hayatbeninedenyoruyosun @gaydiragubbakcemile @Momyteam @Bilgee1 @beezuus @MehmetinAnnesii @esraden @Denizz41 @ertyul @yasemincimmm @minerva94 @brckm @ruyaruzgar08 @Gzde3594 @kanguruf
Herkesi etiketleyene kadar canım çıktı. Kızlar gününüz geçmiş, tabloyu aktif tutalım lütfen güzel haberi olan yok mu? Ya da sat bat güncelleyecek olan. Ses verinnn ️ ️ ️
İyi olmana sevindim canımIyi olmana sevindim canim ben de iyiyim cok sukurTurkiye’den geldim hemen calismalara baslayalim istedim ama sonradan esiminin antibiyotik kullandigini hatirladim. Devam edip etmemek de kararsiz kaldik
Bu donemde eslerin antibiyotik kullanmasi spermleri etkiler mi? Ya da dollenme durumunda fetusu olumsuz etkiler mi? Bu konuda bilgisi olan var mi?
Tebrik ederim inşeallah sağ salim kucağınıza alırsınız kolaylıklaMerhabalar ben gebeyimbat 27 temmuz
Yaaa çok tatlı hele şu çiçekli olana bayıldım ellerine sağlık canım inşallah hamile kalınca koskoca 9 ayın olacak bebişine örmek içinEline saglik canım çok şeker olmuş inşallah giydirmek de nasip olur bebisinize bende kendi çapımda örmeye çalıyorum ama daha çok stres ediyor beni kendimle yarışıyor gibiyim hemen bitsin istiyorumbenim bebiş gelmeye niyetlenmeyince bende yegenlerime verdim yaptiklarimi
Aynen hele bı olsun daha neler örmem ki biran önce gelsin meleklerimiz yeter ki onlara herşey fedaYaaa çok tatlı hele şu çiçekli olana bayıldım ellerine sağlık canım inşallah hamile kalınca koskoca 9 ayın olacak bebişine örmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?