Canım doktordan çıktım doktor çikolata kisti gibi dedi 35 olması gereken değer 42 dedi
Altı ay kadar hatta yıl sonuna kadar zaman veriyorum dene dedi doğal yoldan gençsin dedi daha önce gebe de kaldın dedi
Bebee zaten üç dört aydır deniyoruz olmadı hemen ne yapılması gerekiyorsa yapsak dedim o da takviye yazdı bize bana ve eşime yürüyüş yap kilo alma dedi
Önümüzdeki adette geleyim mi dedim hamile kalınca gelirsin dedi çok umutlu
Olumlu konuştu yani doktorlar hep olumlu zaten
Ben ama sürekli gözlerim doluyor neden bu kadar hassas güçsüzüm ya çıktıysa çıktı herkeste var kist daha kötüleri var ama çok fenayımmmmm
Ayyy inşallah ya ovulasyon yaptim işte belki ordan anlaşılıyormus diye yok oda silik gebelik testini bekletiyorum yine bakalımHamilelik belirtisi de öyle olabiliyor canım, ben sanki olmuşum gibi her an lavaboya giderdim ama akıntı olurdu sadece sonra gebe olduğumu öğrendim
Adeti az olduğunu söyledin mi canım?Yok kuzum ha deyince bulunmuyor o iğne
Yapsam negatif cikcak sanki gibi ondan bekliyorumHelal olsun ben çoktann bir sürü yapmıştım
Amh istememiş söylememe rağmenAdeti az olduğunu söyledin mi canım?
Bi de amh ne çıktı
Nasıl istemiyolar ya ben onu anlamadım doktora ilk gittigimde bile direk onu istemişlerdi benden hormonlar falanAmh istememiş söylememe rağmennormal dedi bir gün bile sürebilirmiş
Yaa ne güzel olumlu, umut verici konuşmuş kuzumvalla tebriks
Sen beslenmeni düzenle, ekmek, karbonhidrat vb yeme, eşin de yemesin, yürüyüşlere başlayın, mümkün olduğunca doğal beslen ve her gün aynı saatte kefir iç, içimden bi ses olucak diyor bak
ha bir deee ennn ama ennn önemlisiii;
olumsuz düşünceleri kafadan çıkartbak göreceksin bırak ya sal gitsin olmazsa olmasın kafasına gir bak gerçekten bir dene ne kaybedersin
Yapcak bişi yok gözünü kapat iç o kadar para verdin ama arada ses ver bak aklım sende kalır
İnşallahh değildir canım yarın sabah yapsanaYapsam negatif cikcak sanki gibi ondan bekliyorum
Aa yine baktıramadınAmh istememiş söylememe rağmennormal dedi bir gün bile sürebilirmiş
Umut arıyoruz olmayacak bisi de desen mesela şu an yazsan kesin kimyasaldan sonra olur desen hemen inanırımValla şekerim ona bakarsan her şeyden sonra herşeyin olabileceğini söylüyorlar ama yok olmuyor valla
Ben de aslında okuduklarımdan çok etkileniyorum ki mesela şuan ben de regli olamıyorum normalde gününde tık gelirdi ama buraya bakmadan da edemiyorum enteresan bi şekilde...
Amh gec çıkıyor diye biliyorum çıkmamış olabilir mi dahaYok kız ben devlete gittim amh için. Yine onun harici herseye bakmış
Hormonlara bakalım dedi. Bende amh isteyebilir miyiz dedim hormon lar yeterli dedi banaNasıl istemiyolar ya ben onu anlamadım doktora ilk gittigimde bile direk onu istemişlerdi benden hormonlar falan
ArasaNillGerek A alyanil oylamabaslay Candy7777 goldBride
Kızlar çok afedersiniz çok fena ishal olmuşum hayatımda bu 2 ya da 3'tür, normalde de bugün adet olmam lazımdı, sizce gecikmesinde bir etkisi var mıdır?
ArasaNillGerek A alyanil oylamabaslay Candy7777 goldBride
Kızlar çok afedersiniz çok fena ishal olmuşum hayatımda bu 2 ya da 3'tür, normalde de bugün adet olmam lazımdı, sizce gecikmesinde bir etkisi var mıdır?
Ben cumartesi test yapip bilgilendiricembademlicikolata Lorelailai cookiep morciveert Cemile hatun I iremhm sonsuzlugunyanks Y yagmursonmz kimyonkokusu espressoc N neysh E efnan213 D Dileekkg UzayKeki @LLmelek vaveylakin ArasaNillGerek A alyanil Coocoo kisgunesim1101 E elifffffE nedesembilemedim33 esmanurrrr B basucukelebegi O ogretmennnhaniiimm1 M merve0001 M miracler Reed Flowers hayatbeninedenyoruyosun G gaydiragubbakcemile M Momyteam Bilgee1 beezuus MehmetinAnnesii esraden Denizz41 E ertyul yasemincimmm minerva94 brcmmmm Y Yalnizbirkedi Gzde3594 K kanguruf
Herkesi etiketleyene kadar canım çıktı. Kızlar gününüz geçmiş, tabloyu aktif tutalım lütfen güzel haberi olan yok mu? Ya da sat bat güncelleyecek olan. Ses verinnn ️ ️ ️
Ben hamileyiiiiimmbademlicikolata Lorelailai cookiep morciveert Cemile hatun I iremhm sonsuzlugunyanks Y yagmursonmz kimyonkokusu espressoc N neysh E efnan213 D Dileekkg UzayKeki @LLmelek vaveylakin ArasaNillGerek A alyanil Coocoo kisgunesim1101 E elifffffE nedesembilemedim33 esmanurrrr B basucukelebegi O ogretmennnhaniiimm1 M merve0001 M miracler Reed Flowers hayatbeninedenyoruyosun G gaydiragubbakcemile M Momyteam Bilgee1 beezuus MehmetinAnnesii esraden Denizz41 E ertyul yasemincimmm minerva94 brcmmmm Y Yalnizbirkedi Gzde3594 K kanguruf
Herkesi etiketleyene kadar canım çıktı. Kızlar gününüz geçmiş, tabloyu aktif tutalım lütfen güzel haberi olan yok mu? Ya da sat bat güncelleyecek olan. Ses verinnn ️ ️
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?