Kuzu ben özel sigorta fln varsa karşılamaz diye öyle dedim, bir de hep aynı yerde yaptırmakta fayda var daha sonrakilerde deKahhve ne vercen devlete git dedi ne bilim gittim bende başka çıkan tahlil olmaz herhalde beta falan istemiş safım evliyim diye sorsa söylerdim zaten 0,00000 diye hahahha
Yani bide devlette de yapıyorlar ne gerek var özele para vermeyeKahhve ne vercen devlete git dedi ne bilim gittim bende başka çıkan tahlil olmaz herhalde beta falan istemiş safım evliyim diye sorsa söylerdim zaten 0,00000 diye hahahha
Üts mobilde kayıtlı değil çıktıEvet kuzucum
Üts mobilde kayıtlı değil çıktıEvet kuzucum
Tamamlayıcı var artı doğuramadığım doğum poliçesi varKuzu ben özel sigorta fln varsa karşılamaz diye öyle dedim, bir de hep aynı yerde yaptırmakta fayda var daha sonrakilerde de
Özelde istemeden yapmıyorum zatenYani bide devlette de yapıyorlar ne gerek var özele para vermeye
Valla cok sıkıntılı o zaman bilemedim çıkması lazım doğru yeri okutuyon demiÜts mobilde kayıtlı değil çıktı
Daha önce eczanelerden aldıklarımı da sorgulattım hepsine kayıtlı değil diyo
Kaç çıkmış sonuçCa
Ca125 istemiş
Ca 125 yüksek çıkmış çikolata kisti muhtemelen birazdan gidip öğreneceğiz
Ammaann bilememek ben, üst'ye de okuttum bi de https://ggbs.tarim.gov.tr/cis/servl...ggbs.takviyeGidaSorgu.html&POPUPTITLE=AnaMenu böyle bi yer var buraya da okuttum, burası hata veriyor gibi oluyor bi taraftan da internette firma isterse üts ye kaydettirmeyebilir diye de yazılar okudum Internette, ürünün üretildiği firmayı aradım dönelim size dediler bekliyoruz dönmeleriniValla cok sıkıntılı o zaman bilemedim çıkması lazım doğru yeri okutuyon demi
O neymiş öle ya firma isterse ürünü kaydettirnezse benim aklıma neyi var da kaydettirmiyor diye gelir yaniAmmaann bilememek ben, üst'ye de okuttum bi de AnaMenu böyle bi yer var buraya da okuttum, burası hata veriyor gibi oluyor bi taraftan da internette firma isterse üts ye kaydettirmeyebilir diye de yazılar okudum Internette, ürünün üretildiği firmayı aradım dönelim size dediler bekliyoruz dönmelerini
Kaç çıkmış sonuç
Yaa ne güzel olumlu, umut verici konuşmuş kuzumCanım doktordan çıktım doktor çikolata kisti gibi dedi 35 olması gereken değer 42 dedi
Altı ay kadar hatta yıl sonuna kadar zaman veriyorum dene dedi doğal yoldan gençsin dedi daha önce gebe de kaldın dedi
Bebee zaten üç dört aydır deniyoruz olmadı hemen ne yapılması gerekiyorsa yapsak dedim o da takviye yazdı bize bana ve eşime yürüyüş yap kilo alma dedi
Önümüzdeki adette geleyim mi dedim hamile kalınca gelirsin dedi çok umutlu
Olumlu konuştu yani doktorlar hep olumlu zaten
Ben ama sürekli gözlerim doluyor neden bu kadar hassas güçsüzüm ya çıktıysa çıktı herkeste var kist daha kötüleri var ama çok fenayımmmmm
Hmm tamam en kısa zamanda baktır ama ihmal etmeYok kuzum ben kanı verdim çıktım. Lokma döktürcektik bugün kayınpederim geldi koşarak eve geldim kahvaltı hazırla et derken. Bakarım yarına olursa randevu giderim
Yok canım bugün yaptım daha silikdi o bence testin kendi çizgisi olsa daha belirgin olurduÇizgi var
Yok canım bugün yaptım daha silikdi o bence testin kendi çizgisi olsa daha belirgin olurduÇizgi var
Bence de napim ya başlıcam içmeye artık, firma bi arasın daO neymiş öle ya firma isterse ürünü kaydettirnezse benim aklıma neyi var da kaydettirmiyor diye gelir yani
Tamam kuzumHmm tamam en kısa zamanda baktır ama ihmal etme
Yapcak bişi yok gözünü kapat iç o kadar para verdin ama arada ses ver bak aklım sende kalırBence de napim ya başlıcam içmeye artık, firma bi arasın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?