Dün bende sordum bastıra bastıra gebelik oluşmasını engelliyor mu diye hayır dedi zararsız dedi. Ama insan neden diye düşünmüyor değil göster canım. Doğum kontrol hapı yazıcam ama gebelik düşünüyorsun dedi. Takibini yaptır büyürse aldır dedi. İnşallah büyümez atar kendiliğinden. Zaten geçmicek olursa soğan suyuna ve hayıt tohumuna tekrar başlıcam
Ay olsamda artık bende kurtulsam şu döngüdenBen hiç göremedim bu sefer
Tekrar duphaston veya söktürücü verir mi acaba yaAllah allah neden gelmiyor acaba seninki. Bence de tekrar git sen kan ver sonra da ne yapacaksa yapsın boş boş beklemek çok zor
Uts vatandaştan kontrol sağlayabiliyosun parasına cok takılma derim benOnu bilemiyorum ama ben direkt kendi sitelerinden alıyorum, Trendyol Hepsiburada'da farklı yerlerde daha uyguna da vardı ama 1000 TL.ye fln düşüyordu o kadarı da artık merdiven altıdır belki diye almadım ama vitaminler.com'da güveniyorum
Sona kalan dona kalırmış yaz ortası napıcaz bilemedim. Harbiden sona kaldınAy olsamda artık bende kurtulsam şu döngüden
Yokya içmişsin zaten duphaston daha başka bir şey vermesi lazımTekrar duphaston veya söktürücü verir mi acaba ya
Ne kadar geciktin ki streste geciktirir daha cokTekrar duphaston veya söktürücü verir mi acaba ya
Bize düşen her ay doktora gitmek sanırım zaten korunmayı bırakınca altı ay verdim ben kendimize ilki öyle oldu çünkü bugün yap yarın hamile kaldım değildi yani
Yaa tüh, ben var ya ona da güvenemedim aslındaUts vatandaştan kontrol sağlayabiliyosun parasına cok takılma derim ben
Bu uygulama değil mi? Bi de eczanede fln da baya korkuttular kendileri satmak için sanırım bilmiyorum, merdiven altı çok oluyor takviye vitaminlerde, adamlar öyle yapıyor ki biz bile anlamıyoruz, karekod sistemi getirdiler artık yeni ürünlerde aman internetten uzak durun fln...Uts vatandaştan kontrol sağlayabiliyosun parasına cok takılma derim ben
Siz tur bindirdiniz bana ahahhahahaha siz gebelik testleri yapmaya başlarken ben yeni yumurtlama sanırım ahahahSona kalan dona kalırmış yaz ortası napıcaz bilemedim. Harbiden sona kaldın
Bu arada günaydın kızlar test sonucum geldi, tabiki de negatifregli bekliyorum
Yok kuzu streslik bir durumum yok. Döngümün döngümün 48. Günü.Duphaston biteli 8. Gün bugün. Ne gelen var ne gidenNe kadar geciktin ki streste geciktirir daha cok
İlaca rağmen ilk defa olmadım gerçekten hayretler içindeyimYokya içmişsin zaten duphaston daha başka bir şey vermesi lazım
Üzülmek yok devamkeeeeee
Ben mutluyum çünkü bu defa cok cok inaniyorum hos ben hep inanıyorum da olsun bu defa da inaniyorum
İnositol alacağım Allah'ın bahşettiği bütün dogal nimetlerden faydalanmaya and ictim
Acil durumlar için yüksek meblağ ödeyip eczaneden bile alınırYaa tüh, ben var ya ona da güvenemedim aslındayani şöyle şimdi çakma bişiy gelirse göndericem yenisi gelicek fln zaman kaybı olarak gördüm neyse dedim verdim siparişi, çünkü bir an önce başlamam gerekiyordu, zaten bunları 2 ay önceden fln başlamak gerekiyor ya benim tedavi başladı başlıcak bile geç kalmıştım
Evet evet o. Kendileri satış yapmak için bunu söylemeleri çok normal. Onca güvenilir doktor var. Onların verdiği satıcıdaki linklere güvensem de buradan kontrol sağlıyorumBu uygulama değil mi? Bi de eczanede fln da baya korkuttular kendileri satmak için sanırım bilmiyorum, merdiven altı çok oluyor takviye vitaminlerde, adamlar öyle yapıyor ki biz bile anlamıyoruz, karekod sistemi getirdiler artık yeni ürünlerde aman internetten uzak durun fln...
Siz tur bindirdiniz bana ahahhahahaha siz gebelik testleri yapmaya başlarken ben yeni yumurtlama sanırım ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?