- 22 Mart 2023
- 3.370
- 1.793
- 53
- 30
Hah aynen tam da bundan dolayı bıkmadılar bence de canım. Bu sefer gözle görülür 4 aydır azalma var geldim şimdi randevum gelince söyleyeceğim bakalımCanım bende geçen aralıkta bir Sürü gebelik öncesi test istemişti doktor bende dedim neden amh istemediniz diye. Banada hem alttan hem karından bakmıştı ve şöyle dedi biz muayenede bir sorun olduğunu düşündüğümüz kişilerde isteriz dedi senin yumurtalıkların iyi görünüyor gerek yok dedi ve bakmadı. Sana da bu sebepten bakılmamış olabilir
Desene çifte bayram olacak inşallah9 eylül dr İzmiri kurtuluşu bacım hahahhabende burdan güzel bi hediye bekliyorum şöyle minnacık minnakkkk
Aynen sonundaaaOhhh be sonundaAhhh canım benim inşalllahhhh
EvetErkek diye mi tahmin ediyorsun?
Hahhahah hadi inşallah beybisiDesene çifte bayram olacak inşallah
Kızlar doktorların önerdiği vitaminleri eczane dışında vitaminler.com'dan alabilirsiniz bi tık daha uygun oluyo, ben yıllardır oradan alırım, eczanelerde 2.000 TL olan yeni takviyemi oradan 1500'e aldım kargo bekliyorumAklimda olsun ben de alternatif arıyorum canim doktorun önerdiği cok pahali dedigim gibi
İcerikler aslinda ayni neden anlastiklari firmayı öneriyorlar anlamıyorum
Aaa goldbride beni eklemeyi unutmuşsun kırıldımOhhh be sonundaAhhh canım benim inşalllahhhh
Onların hepsiburadada satışı var sanırım birkaç defa bana da denk geldi.Kızlar doktorların önerdiği vitaminleri eczane dışında vitaminler.com'dan alabilirsiniz bi tık daha uygun oluyo, ben yıllardır oradan alırım, eczanelerde 2.000 TL olan yeni takviyemi oradan 1500'e aldım kargo bekliyorum
Günaydın şekerim
Yaaa öylemii bende dün oldum
Aaa goldbride beni eklemeyi unutmuşsun kırıldımhadi hayırlısı çok şükür
Onu bilemiyorum ama ben direkt kendi sitelerinden alıyorum, Trendyol Hepsiburada'da farklı yerlerde daha uyguna da vardı ama 1000 TL.ye fln düşüyordu o kadarı da artık merdiven altıdır belki diye almadım ama vitaminler.com'da güveniyorumOnların hepsiburadada satışı var sanırım birkaç defa bana da denk geldi.
Hadi inşallah güzel haberlerle canım
Bu arada günaydın kızlar test sonucum geldi, tabiki de negatifregli bekliyorum
İnşallah canım doktordan doktora cihazdan cihaza değişiklik çok oluyor yine neler dediğini paylaşırım
Evet canım kesinlikle farklı konuşuyorlar bide
Ben ovülasyon döneminde olduğum için bazen yumurta kistik görüntü veriryormuş kist olmuyormuş inşallah öyledir gece baya YouTube’da doktor dinledim ayrı ayrı çok büyük olmadığı sürece bi sıkıntı yaratmıyor sadece tabiki doktor kontrolü önemli ben dört aydır korunmuyoruz kürtaj sonrası bi baksın bakalım ne var neden olmuyor dört aydır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?