- 28 Ocak 2021
- 3.144
- 2.129
- 83
Nane cayiBu ay bende umutluydum ama doktor yumurtlama göremiyorum “sanki” demesi beni üzdüüüüüüolacak inanıyorum en kısa zamanda yaklaştık sanki güzel sona
Kavanoza başka bişi koyuyor muyuz kuru incirin yanına kuzumNane cayi
Hayir otu tohumu
Havuc,avakado,yumurta
Ve lütfen ama lütfen 15 gün yarim lt kavanoz icinde ufak ufak dogranmis 15 tane kuru incir bekletin ve sabah aksam icinden 2 tane alip yiyin
İste o zaman görür doktor yumurtlama nasil oluyormus
Ohaa kız çok iyi iğne verdi mi ? Başka ne dedi doktor20 mm yumurtam olmuş klomen kullanırken 17-18de kalmıştıbana ilaç yaramıyor valla.
Tamam canım sağolasınEvet evet o. Kendileri satış yapmak için bunu söylemeleri çok normal. Onca güvenilir doktor var. Onların verdiği satıcıdaki linklere güvensem de buradan kontrol sağlıyorum
Hamilelik belirtisi de öyle olabiliyor canım, ben sanki olmuşum gibi her an lavaboya giderdim ama akıntı olurdu sadece sonra gebe olduğumu öğrendimimermeri birde benim iki gündür ağrılarım var adet gibi ama asla gelen giden yok sadece akıntım var yumurtlama gibi
Helal olsun ben çoktann bir sürü yapmıştımimermeri birde benim iki gündür ağrılarım var adet gibi ama asla gelen giden yok sadece akıntım var yumurtlama gibi
Evet canım çok duydum sende araştır istersenAA öyle mi ilk defa duydum hemen giderim o zaman
Kavanoza başka bişi koyuyor muyuz kuru incirin yanına kuzum
Yok doğranmış kuru incir üzerine zeytinyağı incirlerin üzerini geçecek kadar, 1 gün ışık görmeyen bir yerde beklicek, yani benim bildiğim buNane cayi
Hayir otu tohumu
Havuc,avakado,yumurta
Ve lütfen ama lütfen 15 gün yarim lt kavanoz icinde ufak ufak dogranmis 15 tane kuru incir bekletin ve sabah aksam icinden 2 tane alip yiyin
İste o zaman görür doktor yumurtlama nasil oluyormus
Oo süperrr, başka ne dedi doktor?20 mm yumurtam olmuş klomen kullanırken 17-18de kalmıştıbana ilaç yaramıyor valla.
Yok doğranmış kuru incir üzerine zeytinyağı incirlerin üzerini geçecek kadar, 1 gün ışık görmeyen bir yerde beklicek, yani benim bildiğim bu
Kızlaarr, ben inciri kabızlık için yapıyordum yumurta da mı çoğaltıyormuş kızlar, yumurta çoğaltmak için bildiğiniz her şeyi üzerime atabilirsiniz
Pardon ben karıştırmayayım, bir türlü adapte olamadım buraya eski yazılanları göremiyorumKavanoza başka bişi koyuyor muyuz kuru incirin yanına kuzum
Yok doğranmış kuru incir üzerine zeytinyağı incirlerin üzerini geçecek kadar, 1 gün ışık görmeyen bir yerde beklicek, yani benim bildiğim bu
Kızlaarr, ben inciri kabızlık için yapıyordum yumurta da mı çoğaltıyormuş kızlar, yumurta çoğaltmak için bildiğiniz her şeyi üzerime atabilirsiniz
Başka kür (ben ilk gebeligimi böyle elde ettim ama catlatma ignesi de olmustum fakat yumurtalarim cok iyi kaliteli büyümüştü)
Bu kür de cok faydali
Doğurganlığı Arttırmak İçin İncir Tarifi
(İncir Havuç Kürü)
7-8 adet kuru inciri sıcağa yakın suda ıslatın ve sonra kendi suyu içerisinde ezin.
2 adet havucu doğrayın, az suda haşlayın ve püre haline getirin.
1 adet çubuk tarçın ve 1 avuç nane yaprağını kaynatıp süzün. (Taze tane yoksa 1 tatlı kaşığı kuru nane de olabilir)
2 bardak elma suyu ve 1 limonun suyunu karıştırın.
Son olarak, tarçınlı nane suyu ve diğer tüm malzemeleri karıştırın.
Hamile kalmak için incir ve havuç kürü, sabahları aç karnına tüketilebilir.
tam bende bunu yazacaktım. Afedersin iç çamaşırım altıma kaçırmış gibi. İnanılmaz bir akıntım var. Testlerim negatif amaHamilelik belirtisi de öyle olabiliyor canım, ben sanki olmuşum gibi her an lavaboya giderdim ama akıntı olurdu sadece sonra gebe olduğumu öğrendim
Yok canısı zeytinyağ ve kuru incif 15 gun bekleyecek serin ve kuru yerde buzdolabi değil güneş görmesin yeter (incir bittikce icine ekle zeytinyagini dökmeKavanoza başka bişi koyuyor muyuz kuru incirin yanına kuzum
Yok canısı zeytinyağ ve kuru incif 15 gun bekleyecek serin ve kuru yerde buzdolabi değil güneş görmesin yeter (incir bittikce icine ekle zeytinyagini dökme)
Reglin gecikti mi canımKızlar
tam bende bunu yazacaktım. Afedersin iç çamaşırım altıma kaçırmış gibi. İnanılmaz bir akıntım var. Testlerim negatif ama
Benim ilki 4-5 ay da oldu ikincisi hemen , ama kaybettim ikisinide. Şimdi 7 aydır olmuyor anlamadım bende
Evet duphaston içtim bittikten sonra ki 8. Günüm hattaReglin gecikti mi canım
Aa hadi ya, kan testi vermiş miydinEvet duphaston içtim bittikten sonra ki 8. Günüm hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?