- 21 Ocak 2024
- 779
- 479
- 28
Yumurtlama gördükten sonra adete yakın tekrar pik oldu ovu testin canım yani bu gebelik olabilir demek mi oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama gördükten sonra adete yakın tekrar pik oldu ovu testin canım yani bu gebelik olabilir demek mi oluyor
Yumurtan mı çatlayacak acaba. Ama bence bir de gebelik testi yapmadan tarafımAy kızlar kasıklarıma bişeyler oluyor resmen adet olacağım zaman bile ağrım sancım olmaz batıyor ağrıyor garip bişeyler oluyor
Sabahtan beri 6 tane havuç yedim çatlayacak olabilir yarında tekrarlayayımda ovulasyonu yine pikse ertesi günde gebelik yapacağımYumurtan mı çatlayacak acaba. Ama bence bir de gebelik testi yapmadan tarafım
Çatlama öncesi yapılan ilişkiler daha önemli bişey kaçırmadın yani canım. Bence senin yumurtan çatladı bi kaç saat sonra tekrar yap ovü silikleşmeye başlamış olurKızlar ya sanırım çatladı yumurta dün gece ilişki olduğu için bugün olmayacak muhtemelen yarın sabah olsa kaçırmış olur muyum sizce
Evet cano bende öyle düşünüyorum bide yarın sabah olur artık bebişte olsun inşallahÇatlama öncesi yapılan ilişkiler daha önemli bişey kaçırmadın yani canım. Bence senin yumurtan çatladı bi kaç saat sonra tekrar yap ovü silikleşmeye başlamış olur
Aaa yok canım önceden test yapmayı hiiiçç düşünmüyorum geçen ay yaptım ağzımın payını aldım. Kimyasalı hiç öğrenmiyim daha iyi test yapmasaydım iki gün gecikmeyle adet oldum derdim öğrenince kötü oluyor insan. Durabilirsem bir hafta beklemeyi deniycem. İnşallah bat yaklaştığında bu sözlerimi unutup test yapıyorkene bulmam kendimiSat 23 Haziran - bat 22 Temmuz. Candy7777 hayırlı uğurlu olsun torpik bat larımız seninle aynı test yaparsan haber et ben bu ay söz verdim kendime erken yapmayacağım diye inşallah
Bende öyleydim kimyasalda. Test yapmicam demiştim geç döllenme olmuştu. 10 gün adet olmamıştımAaa yok canım önceden test yapmayı hiiiçç düşünmüyorum geçen ay yaptım ağzımın payını aldım. Kimyasalı hiç öğrenmiyim daha iyi test yapmasaydım iki gün gecikmeyle adet oldum derdim öğrenince kötü oluyor insan. Durabilirsem bir hafta beklemeyi deniycem. İnşallah bat yaklaştığında bu sözlerimi unutup test yapıyorlen bulmam kendimi
Hahaha o da var geç döllenme olursa test yaptığımda yine silik çizgiyle karşırım pcos olunduğu için bu mümkünBende öyleydim kimyasalda. Test yapmicam demiştim geç döllenme olmuştu. 10 gün adet olmamıştım
Haydi rast gele minnoş takipteyim seniKızlar sat bat yazarken beni etiketleyin lütfen. Konuşma çok olunca arada kaçırıyorum
Evet benim gibiHahaha o da var geç döllenme olursa test yaptığımda yine silik çizgiyle karşırım pcos olunduğu için bu mümkün
Yaaa canım benim belki uğurlu gelir diye açmak istedimHaydi rast gele minnoş takipteyim seni
Gelir inşallah bu ay listedeki herkes gönlündekine kavuşsun çok aminYaaa canım benim belki uğurlu gelir diye açmak istedim
Amin canım hamilelerin duası kabul olurmuşGelir inşallah bu ay listedeki herkes gönlündekine kavuşsun çok amin
Geç mi yumurtladın acaba olabilir mi öyle bişey