Ağustos-Eylül 2020 Çılgın Tüp Bebek Anneleri :)

En başından beri ne çektik bu dişten biz Benime 3 gün önce yine başlamıştı özellikle dün gece hiç uyutmadı sabahı zor ettim. Sabah ilk iş dişçide soluğu aldım kadın Doğum Dr. um tedavini yaptırabilirsin hiç sıkıntı olmaz demişti dün neyse bu gün kanal yapacaktı dr normalde ama dişimdeki iki kanaldan biri kapalıymış baya zorladı sonra içerde kanama durmadı öylesine üstünü kapadı pazartesi tekrar gidicem bakalım. Diş köküm de sorunluymuş belki çekilebilirmiş dişim Şu an hafif bir zonklama var ve sadece sıvı şeyler tüketebiliyorum. Artık çekecekse de çeksin implant yapılsın artık yeter daa

Arkadaşlar bebişlerinizin isimleri netleşti mi. Biz eşimin rahmetli babasının ismi Kadir i düşünüyorduk en başta. Eşim sonradan anlamı güzel başka bir isimde koyabiliriz dedi. Ama ben bir türlü içime sinen bir isim bulamadım anlam bakımından özellikle. Öneriniz varsa değerlendirmek isterim

Ya kızlar benim içimde bir sıkıntı var. Şöyle ki, şimdiye kadar acayip rahat olan bende, özellikle şu son zamanlarda acaba bebeğim sağlıklı doğacak mı endişesi başladı. Geçen kontrole gittiğimizde ultrasonda kafatası büyük gibi geldi sonradan bakınca 2 gündür onu araştırıyorum mesela normal mi falan diye. Nitekim normal sınırlar içinde çıktı :) ama içim içimi yiyor, fiziksel farklı bi durum olsaydı ayrıntılı usg de çıkardı dimi?

Bizde daha netleştirmiş değiliz henüz o yüzden isimli bişeyde yaptıramıyorum
2 tanesi arasında gidip geliyoruz şimdilik
biri senin nickin ırmak biri nehir

Bence bir sorun olsaydı doktorun söylerdi diye düşünüyorum içini ferah tutmaya çalış. Kafaları hep büyük zaten Bizim oğlanda kafa ölçümünde bir hafta ilerde çıkıyor Bende netten baktım normal sınırlar içinde. Sona yaklaştık ya endişeler başladı İnşallah sağlıcakla kavuşuruz bebelerimize

Benim kizinda kafa bir hafta önde,göbek bir hafta geri de doktor normal olduğunu söylüyor ama ister istemez endişe ediyor insan

Ya var ya takipsiz gebelere öyle özeniyorum ki, kafalar rahat pırıl pırıl ohhh. Kadın geçen gelmiş sağlık ocağına 20.haftasında hastaneye bhcg baktırmaya bile gitmemiş çubuktan görmüş gebe olduğunu o kadar diyoki bi sıkıntım yok ki niye gideyim. Kafası nasıl rahat İşte bu kadınların gerçekten hiç bir sıkıntısı olmuyo, doğurmaya gidiyolar sadece hastaneye mis gibi Biz de de sakınan göze çöp batıyor işte. Hatırlıyorum da çift doktora giden vardı bu grupta başlarda aman neyse sabah sabah kafa açtım yavruşlarımız sapa sağlam doğsunlar da Allah’ın izniyle şuan tek isteğim bu

Okadar zorluklar yaşadık canım o yüzden hep bu pimpiriklenmekerimiz Bizde böyleyiz napalım
Rabbim sağsalim kucağımıza almamızı nasip etsinde çok az yolumuz kaldı sabır içimizi rahat tutalım

GünaydınKafaya takcak bir konu daha Hiç bir şey söylemedi benim doktorum bu ölçümler hakkında. Normal diyor her şey. İnşallah öyledir. İsim konusunu bu zamana kadar bıraktım ama değişen bir şey olmadı. Değişik bir şey bulamadım Ilk içime sinen olacak büyük ihtimal. Beren hanım❤ Eşimin istediği bir isimde olabilir yanına

Kapı süsü yaptırmak istiyorum ama isim netleşmedi. Bu gidişle yaptıramicam galiba

1 hafta ileri veya geri olması gayet normal demişti doktorum. Gününde sayıyoruz demişti. Endişelenmeyin bence...

Bende de erken doğum endişesi var ya ben bu hafta bebişimin her şeyini yıkamaya başlayacağım. Bir-iki haftaya çanta da hazırlarım diye düşündüm. Yorum okuya okuya deliricez galiba 32de doğan da var sonuçta belli olmaz gibi geliyor... hazır olsun taraftarıyım

Bu arada oğlumun ismi tedaviye başladığım günden Önce belli; Uzay olacak diğer seçeneklerimiz Atlas, Bulut veya Evren idi :)

Evlenir evlenmez ne olduğumu anlamadan kendiliğinden hamile kalsaydım ben de rahat olurdum. Bizimkiler “kıymetli bebek” hastanede bile hemşireler Dr lar öyle diyorlar kendi aralarında. Cümleler şöyle başlıyor “şimdi sizinki kıymetli bebek olduğu için.......”
Başlarda 2 hafta görmesek çıldırıyorduk yaşıyo mu diye. Şimdi çok şükür tekmeleri var bütün gün hareket halindeler de içimiz rahatladı. Ben en çok 5. Aydan sonra sevdim hamileliği endişelerim gitti hareketler gelince çok şükür

Bizim de isim netleşmedi. Babası koysun oğlunun adını diyorum ama onun önerdiği her isme de müdahale ediyorum bir liste oluşturduk lakin karar hala veremedik

Hiç o modlara girme canım dua et bol bol. Ne olacağını Allah bilir sadece. Dr um şöyle bişeden bahsetmişti geçenlerde “bir kadın varmış bütün testleri yaptırmış her şey normal görünüyor, nifty testi bile normal sonra çocuk hiçbir neden yokken anne karnında beyin kanaması geçiriyor beyninde baloncuk oluşuyor, dr aldırın, demiş engelli olacak.” Moralinizi bozmak için yazmadım bu hikayeyi ama her an her şey olabilir Yaradana teslim olup beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. Hepimizin bebişi sağlıklı olur inşallah

Benim de aklım çıkıyor bebeğe bişey olur da farketmezsem diye
Geçen yıl eşimin iş arkadaşı ölü doğurmuştu, bugün de birgün’de bi köşe yazısında okudum eşi ölü doğum yapmış Çok sinirim bozuluyor böyle şeylere

iyi akşamlar kızlar kg durumlarınız nasıl kaç kg aldınız bügune kadar merak ediyorum
ben şuan 10 kg gördüm.. hafta sonu kontrolumuz var çok özledim be işimi sağlıkla görelim güzel günleri....

Bizim isim belli , Selim olacak inşaAllah :) hepsi adıyla yaşasın
Ben 28. Haftadayım , 7 kilo almışım . Ama asıl bundan sonra alınır diyorlar, inşallah çok almayız , şimdiden nefes alışlarım değişti sağlıkla tamamlayalım kucağımıza alalım inşallah

Asım Kağan ımın kapı süsünü yapmış kuzenim. Bugün getirdi, nasıl mutlu oldum anlatamam. O kadar güzel ki bakmalara doyamadım. Anladım ki sadece anne ve babası olarak sadece biz değil bir sürü insan bekliyo kuzumuzu Şimdiden çok şanslı kereta, onu canı gibi sevecek o kadar insan var ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…