Teşekkür ederim :) ya şöyle oldu , tüp bebek transferi ile benim bu diş olayı başta çakıştı , tam diş çekildi , kanal bitti , meğerse kanal tedavisinin sonunda 1 aylık geçici dolgu yapılıyormuş .... sonra kalıcıya geçiliyormuş .... benim tam transfer haftamdan 1 hafta öncesiydi öyle ucu ucuna hesaplamışım ama tabi evdeki hesap çarşıya uymadı
o 1 aylık dolguyu ben 3-4 ay kullanmak zorunda kaldım (ilk 3 ay ben risk almak istemedim bebek açısından) , e sonra da corona patladı
(((( oldu mu sana 6 ay ... e diş de bir yere kadar dayanabildi üzerinize afiyet sabah simit somunu kemirirken sen çat ... 2 ay daha dayanaydı iyiydi , işin kötüsü sanırım kökten gitti ... sallanıyor ve biraz acıyor neyseki diş hekimim de arkadasım gibi oldu , cok yoğun olmasına rağmen yarına yer buldum , gebelik süreçlerimi biliyor , ilk seni alalım dedi sağolsun .... valla dedim ne yaparsanız teslimim artık
insallah çekmek zorunda kalmaz birini çekmiştik bunu kurtarmak icin cok uğraştık ....
Düşük tansiyon gerçekten yüksekten cok daha iyi ... tuzlu ayran tedavisi , öbürü daha sıkıntı
Ufak şeylerle uğraşıyoruz bakmayın benim uzun uzun yazdığıma içimi size döküyorum , Allah hepimizi büyük dertlerden korusun ... ufaklıkları da :))))