Ağustos-Eylül 2020 Çılgın Tüp Bebek Anneleri :)

iyi akşamlar kızlar kg durumlarınız nasıl kaç kg aldınız bügune kadar merak ediyorum
ben şuan 10 kg gördüm.. hafta sonu kontrolumuz var çok özledim be işimi sağlıkla görelim
iyi akşamlar kızlar kg durumlarınız nasıl kaç kg aldınız bügune kadar merak ediyorum
ben şuan 10 kg gördüm.. hafta sonu kontrolumuz var çok özledim be işimi sağlıkla görelim güzel günleri....
Bende 10 kilo aldım 🙈🙈

Bende 6 kilo aldım .Aslında hamilelikten önce daha çok istahliydim. 6 aydır çok keyifli yemek yemiyorum .Nasıl kilo aliyorum hic anladim.Bebeği kilo aldıran yiyecekler tüketiyor musunuz genelde muz,bulgur, süt ürünleri diyorlar. Siz neler tuketiyorsunuz ,onerileriniz var mi ?

Bizim isim belli , Selim olacak inşaAllah :) hepsi adıyla yaşasın ❤🧿

Ben 28. Haftadayım , 7 kilo almışım . Ama asıl bundan sonra alınır diyorlar, inşallah çok almayız , şimdiden nefes alışlarım değişti 🙄 sağlıkla tamamlayalım kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻
ben hiç anlamıyorum sürekli kilo alıyorum bu ara🤭 dikkat etmeye çalışıyorum ekmekte yemiyorum nefes darlığı cabası kilo almak sorun değilde nefes darlığı beni çok yoruyor bakalım bundan sonra ne olacak alalımda bebişlere alalım istiyorım🥰

Bende 6 kilo aldım .Aslında hamilelikten önce daha çok istahliydim. 6 aydır çok keyifli yemek yemiyorum .Nasıl kilo aliyorum hic anladim.Bebeği kilo aldıran yiyecekler tüketiyor musunuz genelde muz,bulgur, süt ürünleri diyorlar. Siz neler tuketiyorsunuz ,onerileriniz var mi ?
ben ekmek tüketmiyorum tüketsemde kahvaltıda sadece hergün 1 tane yumurta balık et süt kefir ara öğünlerde karısık meyve hergün 2 tane ceviz baklagillerden çok tüketiyorum ama bulgur pilavı bezelye yemeğe çalışıyorum arada bir sulu yemek pek tüketmediğim için mercimek çorbası haftada 1 yapmaya çalılıyorum
.. ama aldım başımı gidiyorum kilo konusunda🤣

10 kilo aldım. benim yeme ataklarım oluyor hafta hafta çok ilginç. mesela bir-iki hafta acayip iştahım açılıyor, sonra normale dönüyor, sonra gene iştah artışı vb... bi döngü oluştu. garip :KK48:

Kızlar dişim çekildi bu gün 😩😩 kurtarılamayacak duruma gelmiş 😢 işin ilginç yanı hem uyuşuk şu an hem de alttan hala ağrıyor sanki. Allahım artık rahat ederim inşallah 🙏🙏
Cok geçmiş olsun ... benim diş hekimim - bana teselli olsun diye mi söyledi bilmiyorum ama “eskiler 1 hamilelik 1 diş dermiş” demişti ... 1-2 gün sürebiliyor o ağrı .... sonra kemik kendini iyileştirince geciyor ....

Merhaba kızlar sessizliği bozmuşsunuz maşallah diyelim😄
Bebek hareketleri konusunda ikiz anneleri sanırım daha rahat olacağına daha stresli oluyor benim gibi 😢 bebekler yan yana ultrasonda benim ben hep sağdaki kızımı hissediyorum solda pek hareket hissetmiyorum Buda beni geriyor 😢 plesanta rahmin ön duvarında benim hareketleri etkiliyor olabilirmi acaba 🤔

Merhaba kızlar sessizliği bozmuşsunuz maşallah diyelim😄
Bebek hareketleri konusunda ikiz anneleri sanırım daha rahat olacağına daha stresli oluyor benim gibi 😢 bebekler yan yana ultrasonda benim ben hep sağdaki kızımı hissediyorum solda pek hareket hissetmiyorum Buda beni geriyor 😢 plesanta rahmin ön duvarında benim hareketleri etkiliyor olabilirmi acaba 🤔
Benim de öyle ; o yüzden geç hissettim , bir de ciltaltı yağ dokusundan , ama şimdi bayagı bayagı hissediyorum hatta bazen acıtacak kadar 😥 iki tane olmasıyla alakalı olabilir belki ? Benim bir tanesine dar geliyor sanki erken gelecek diye korkuyorum iki tane olunca çocuklar yerimiz dar annemizi zora sokmayalım azıcık uslu duralım diyor olabilirler 😃😃

I Irmak_03 çok geçmiş olsun canım ❤
kilo alımlarımız hemen hemen aynı demekki sorun yok kızçeler🤭bu aralar çok tatlış hissediyorum tombik tombik sağlıkla gelsin pıtırcıklarımız👼🥰
bu arada indirimler sürekli karsıma çıkıyor lcw den de bir gecelik aldım gayet uygun fiyatları almayan baksın
benim kızcem olacak diye pembeyi aldım bu arada suwen den aldıklarım geldi çok rahat ve şık elbise gibi...

Eklentiler

• Screenshot_20200622_185356_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200622_185356_com.android.chrome.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20200622_185340_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200622_185340_com.android.chrome.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 25
Benim de öyle ; o yüzden geç hissettim , bir de ciltaltı yağ dokusundan , ama şimdi bayagı bayagı hissediyorum hatta bazen acıtacak kadar 😥 iki tane olmasıyla alakalı olabilir belki ? Benim bir tanesine dar geliyor sanki erken gelecek diye korkuyorum iki tane olunca çocuklar yerimiz dar annemizi zora sokmayalım azıcık uslu duralım diyor olabilirler 😃😃
Sanırım o yüzden benimde göbekte yağ birikiminin hepsi detaylıda bile zor olmuştu 😃 Aslında kendi kendimi panikletiyorum bu his doğurana kadar geçmeyecek belli ki. Hiçbir şey bilmeyen araştırmayan hamilelerden olmak isterdim 😃 Uslu uslu dursunlar evet şimdilik annelerini zorlamadılar minikler 👶👧 Erken gelecek korkusu bendede haliyle fazlasıyla mevcut keşke olmasa ama.

Rainbow66 Rainbow66 merhaba canım,şeker hakkında daha önce konusmustuk,sanirkm sen de takip ediyorsun günlük şekerini,bana yapılan yüklemede şeker çıktı,dahiliye ve diyetisyene gitirm öncelikle diyet uygulanacak dendi,üç dört gündür uyguluyorum,açlık,birinci saat,2. Saat şeklinde günde dokuz kere😒 birinci saat acligim genelde 10-110 arası bazen de doksanlarda çıkıyor ikinci saatim de 85-100 arası çıkıyor,açlık referans değerleri içinde,cuma günü dahiliye görecek sonuçları ama neden böyle düşük çıkıyor anlamış değilim,sadece bir ara öğünde visneyi fazla yememden dolayı 166 oldu onun dışında hep düşük gibi,yani referans degerlerinden düşük gibi😔

I Irmak_03 çok geçmiş olsun canım ❤
kilo alımlarımız hemen hemen aynı demekki sorun yok kızçeler🤭bu aralar çok tatlış hissediyorum tombik tombik sağlıkla gelsin pıtırcıklarımız👼🥰
bu arada indirimler sürekli karsıma çıkıyor lcw den de bir gecelik aldım gayet uygun fiyatları almayan baksın
benim kızcem olacak diye pembeyi aldım bu arada suwen den aldıklarım geldi çok rahat ve şık elbise gibi...
Bunlarda sıkmış ,çok sevklisin. Allah bilmişte kız vermiş herhalde .Cici cici süsler gezdirirsin 😊

X