-
- Konu Sahibi Glueckwunsch
- #1.701
iyi akşamlar kızlar kg durumlarınız nasıl kaç kg aldınız bügune kadar merak ediyorum
ben şuan 10 kg gördüm.. hafta sonu kontrolumuz var çok özledim be işimi sağlıkla görelim
Bende 10 kilo aldımiyi akşamlar kızlar kg durumlarınız nasıl kaç kg aldınız bügune kadar merak ediyorum
ben şuan 10 kg gördüm.. hafta sonu kontrolumuz var çok özledim be işimi sağlıkla görelim güzel günleri....
ben hiç anlamıyorum sürekli kilo alıyorum bu araBizim isim belli , Selim olacak inşaAllah :) hepsi adıyla yaşasın ❤
Ben 28. Haftadayım , 7 kilo almışım . Ama asıl bundan sonra alınır diyorlar, inşallah çok almayız , şimdiden nefes alışlarım değiştisağlıkla tamamlayalım kucağımıza alalım inşallah
ben ekmek tüketmiyorum tüketsemde kahvaltıda sadece hergün 1 tane yumurta balık et süt kefir ara öğünlerde karısık meyve hergün 2 tane ceviz baklagillerden çok tüketiyorum ama bulgur pilavı bezelye yemeğe çalışıyorum arada bir sulu yemek pek tüketmediğim için mercimek çorbası haftada 1 yapmaya çalılıyorumBende 6 kilo aldım .Aslında hamilelikten önce daha çok istahliydim. 6 aydır çok keyifli yemek yemiyorum .Nasıl kilo aliyorum hic anladim.Bebeği kilo aldıran yiyecekler tüketiyor musunuz genelde muz,bulgur, süt ürünleri diyorlar. Siz neler tuketiyorsunuz ,onerileriniz var mi ?
Cok geçmiş olsunKızlar dişim çekildi bu günkurtarılamayacak duruma gelmiş işin ilginç yanı hem uyuşuk şu an hem de alttan hala ağrıyor sanki. Allahım artık rahat ederim inşallah
Cok geçmiş olsun ... benim diş hekimim - bana teselli olsun diye mi söyledi bilmiyorum ama “eskiler 1 hamilelik 1 diş dermiş” demişti ... 1-2 gün sürebiliyor o ağrı .... sonra kemik kendini iyileştirince geciyor ....Kızlar dişim çekildi bu günkurtarılamayacak duruma gelmiş işin ilginç yanı hem uyuşuk şu an hem de alttan hala ağrıyor sanki. Allahım artık rahat ederim inşallah
Çok teşekkür ederimCok geçmiş olsun
Demekki doğruymuş şahsen onayladımCok geçmiş olsun ... benim diş hekimim - bana teselli olsun diye mi söyledi bilmiyorum ama “eskiler 1 hamilelik 1 diş dermiş” demişti ... 1-2 gün sürebiliyor o ağrı .... sonra kemik kendini iyileştirince geciyor ....
Benim de öyle ; o yüzden geç hissettim , bir de ciltaltı yağ dokusundan , ama şimdi bayagı bayagı hissediyorum hatta bazen acıtacak kadarMerhaba kızlar sessizliği bozmuşsunuz maşallah diyelim
Bebek hareketleri konusunda ikiz anneleri sanırım daha rahat olacağına daha stresli oluyor benim gibibebekler yan yana ultrasonda benim ben hep sağdaki kızımı hissediyorum solda pek hareket hissetmiyorum Buda beni geriyor plesanta rahmin ön duvarında benim hareketleri etkiliyor olabilirmi acaba
Sanırım o yüzden benimde göbekte yağ birikiminin hepsi detaylıda bile zor olmuştuBenim de öyle ; o yüzden geç hissettim , bir de ciltaltı yağ dokusundan , ama şimdi bayagı bayagı hissediyorum hatta bazen acıtacak kadariki tane olmasıyla alakalı olabilir belki ? Benim bir tanesine dar geliyor sanki erken gelecek diye korkuyorum iki tane olunca çocuklar yerimiz dar annemizi zora sokmayalım azıcık uslu duralım diyor olabilirler
Bunlarda sıkmış ,çok sevklisin. Allah bilmişte kız vermiş herhalde .Cici cici süsler gezdirirsinI Irmak_03 çok geçmiş olsun canım ❤
kilo alımlarımız hemen hemen aynı demekki sorun yok kızçelerbu aralar çok tatlış hissediyorum tombik tombik sağlıkla gelsin pıtırcıklarımız
bu arada indirimler sürekli karsıma çıkıyor lcw den de bir gecelik aldım gayet uygun fiyatları almayan baksın
benim kızcem olacak diye pembeyi aldım bu arada suwen den aldıklarım geldi çok rahat ve şık elbise gibi...