Ağustos-Eylül 2020 Çılgın Tüp Bebek Anneleri :)

Benimde kuyruk sokumuma doğru ağrı olduğu oluyor.Ama karında sertleşme yoksa çok sorun olmayabilir yatıp dinlenince geçiyor

Kizlar o kuyruk sokumu ağrısı bir kaç gündür bende de var,kasılmaya mi isaretmis,ilk defa gece adet gibi ufak sancım da oldu,yarın gidince bende sorayim doktoruma, ama karnım sertleşmedi hic

T tunserD12 masal3487 ben yazmamıştım buraya ama dün gece mesane tarafında oldu hatta uyutmadı; uykuya daldığımda gün ağarıyordu öyle söyleyeyim ... ben de mesane üstünde tepiniyor diye düşündüm ... sabah iyiydim , hatta hastane odası icin birseyler bakıyordum internette ... sonra belim ağrımaya başladı ... açıkçası kasılmayı o kadar düsük olayı vs yaşamama rağmen tam ayırdededemiyorum- şöyle anlatayım , ishal olunca beliniz agrır ya , öyle bir agrı ... benim adet dönemlerinde de öyle agrılarım olurdu ... korktum açıkçası çünkü ikizlerden birinin kalbi durduğunda da böyle bir agrıyla gitmiştim ... ama magnezyum ve endolden sonra rahatladım ... işin kötüsü hep eşim nöbetçiyken oluyor böyle şeyler prolutonu anneme yaptıracağım artık akşam .... 1,5 saattir ayaklarımı uzattım kalkmadım yerimden ...su angeltalk denilen aletten almıştık , onunla kalp atışını dinledim içim rahatladı en azından .... agrım tekrarlamaz insallah ... karnım cok gergin olduğu icin o sertleşmeyi de tam anlayamıyorum kısa süreli hissetmek normal zaten rahim hazırlanıyor da benimki bayagı şiddetli ve uzun süreli oldu dinlenmekle de geçmedi .... zaten aslında yorulacak birsey de yapmamıştım (( (belki de agrı eşiğim düsüktür bilmiyorum ((( )

Anladım canım gece uzun süreli devam etmesi tedirgin edici olmuş haliyle. Yarın doktora gidene kadar dinlen canım

Geçen hafta öyle bir korku yaşadım kızlar ama yazmamıştım buraya. O gün yürüyerek sağlık ocağına gittim fazla ayakta kaldım tabii. Anneme gittim ağrım başladı adet oncesi gibi sonra wc de akıntımda tuhaf göründü. Doktora ulaştık hemen görmem gerek dedi haliyle. Apar topar gittik. Çok şükür yolundaymış her şey. Böyle şeyler olabilir en fazla 20 dk yürüyüp 10 dakika oturacaksın dedi. Bir de pozisyonu baskı yapacak şekildeydi. Resmen oturmuştu aşşağıya. Bana da bir proluton yaptılar döndük.

Demem o ki bu haftalarda biraz daha dikkat edeceğiz galiba hareketlerimize. Mesela biraz üstünden şöyle evi toparlayayım dedim o kuyruk sokumu ağrısı başladı hemen. Fazla oturduğumda da oluyor.

Çok geçmiş olsun ilk 3 aydaki korkular geri geldi anlaşılan balayı bitti

Çok geçmiş olsun ilk 3 aydaki korkular geri geldi anlaşılan balayı bitti
Teşekkür ederim canım. Hiç sorma ne zaman bir ohh çekicez bilmiyorum. Eşimde diyor keyfini çıkarsana biraz, bilmiyor aklımdan bin türlü şey geçiyor Çok zorlu yollardan geldiğimiz için normal gebeler gibi davranamıyoruz haliyle. İnşallah her şey çok güzel olacak doğum anılarımızı paylaştığımız günleri göreceğiz

Kızlar cok şükür sıpam iyi anasına çekmiş tezcanlı ve hiperaktif sadece babası gibi sakin huylu olaydı iyiydi yine de ilaçları düzenli kullanmak gerek magnezyuma dikkat edeceğim bundan sonra ... bizim hedeflenen Doğum Ağustos sonu ama tabi beyfendi ne zaman dünyaya gelmek ister bilmem Bu arada da dişim kırıldı hep bir aksiyon var ....

Gözün aydın canım. Maşallah kuzuya Hareketli olmasalar bu sefer onu takacaktık kafaya Sağlıkla büyüsünler de
Bu haftalarda daha hızlı kilo alacaklar. Artık kilo kelimesine geçtik gramdan Biz biraz ağırlaşmış olacağız ama olsun. Yata kalka büyütürüz günlerine kadar inşallah

Cok geçmiş olsun doğunca yemek lazım o sıpayı.Dis olayı hamilelik arkadaşın gibi oldu senin gerçekten hiç yakanı bırakmadı. Ne olacak şimdi yaptirabilecek misin? Yapılabiliyor sa 2.dalga covit gelmeden aradan çıkarmak lazım. Benimde düşük tansiyon hamilelik arkadaşım oldu .

Teşekkür ederim :) ya şöyle oldu , tüp bebek transferi ile benim bu diş olayı başta çakıştı , tam diş çekildi , kanal bitti , meğerse kanal tedavisinin sonunda 1 aylık geçici dolgu yapılıyormuş .... sonra kalıcıya geçiliyormuş .... benim tam transfer haftamdan 1 hafta öncesiydi öyle ucu ucuna hesaplamışım ama tabi evdeki hesap çarşıya uymadı o 1 aylık dolguyu ben 3-4 ay kullanmak zorunda kaldım (ilk 3 ay ben risk almak istemedim bebek açısından) , e sonra da corona patladı (((( oldu mu sana 6 ay ... e diş de bir yere kadar dayanabildi üzerinize afiyet sabah simit somunu kemirirken sen çat ... 2 ay daha dayanaydı iyiydi , işin kötüsü sanırım kökten gitti ... sallanıyor ve biraz acıyor neyseki diş hekimim de arkadasım gibi oldu , cok yoğun olmasına rağmen yarına yer buldum , gebelik süreçlerimi biliyor , ilk seni alalım dedi sağolsun .... valla dedim ne yaparsanız teslimim artık insallah çekmek zorunda kalmaz birini çekmiştik bunu kurtarmak icin cok uğraştık ....

Düşük tansiyon gerçekten yüksekten cok daha iyi ... tuzlu ayran tedavisi , öbürü daha sıkıntı
Ufak şeylerle uğraşıyoruz bakmayın benim uzun uzun yazdığıma içimi size döküyorum , Allah hepimizi büyük dertlerden korusun ... ufaklıkları da :))))

İnşallah kurtulur dişin .Dediğin gibi bunlar küçük şeyler topikte bundan sonraki konuşmalarımız bebeislerimizin kilosu olur herhalde çok kilo almadan bebeği besleme tüyoları varsa paylaşalım

Benim mart başından beri diş tedavim ancak bugün itibariyle bitti nihayet... resmen 3 aydır her hafta gittim dişçiye

Benim mart başından beri diş tedavim ancak bugün itibariyle bitti nihayet... resmen 3 aydır her hafta gittim dişçiye ☹
Seninki neydi ? Ben tam kalıcı dolguya gidecektim covid patladı ... sonra da bu oldu .... bugün birseyler yaptılar ama Doğum sonrası çekilmesi gerekebilir belki ibsallah da gerekmez....

Teyzeler biz bugün kontrole gittik 1 ay sonrasında nihayet:) bebişimiz 1400gr olmuş bile. Geçen ay 700küsür gramdı. Maşallah ya ne çabuk büyümüş çok şaşırdım inşallah gelişimi bu şekilde güzel güzel devam eder ve zamanı geldiğinde hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli. Tek sıkıntımız şuanlık pozisyonu ters gözüküyor bakalım ne olacak sonumuz?

Seninki neydi ? Ben tam kalıcı dolguya gidecektim covid patladı ... sonra da bu oldu .... bugün birseyler yaptılar ama Doğum sonrası çekilmesi gerekebilir belki ibsallah da gerekmez....

2 Diş kökünde iltihap. İlk zamanlar antibiyotik kullandım ama o kadar inatçı çıktı ki kurumayınca her hafta gittim ilaç koydu kapadı tekrar sonraki hafta aynı döngü... ancak yeni kapadık dün.
Kendi kendime nazar değdirdim ya rahat hamilelik geçiriyorum diyip durdum habire ama sonunda ne enfeksiyonlar bitti ne, Serklajdan dönen rahim kısalması... neler neler geçirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…