-
- Konu Sahibi Glueckwunsch
- #1.661
Benimde kuyruk sokumuma doğru ağrı olduğu oluyor.Ama karında sertleşme yoksa çok sorun olmayabilir yatıp dinlenince geçiyorYani bazen kendime kızmıyor degilim olumsuzlukları kendim çağırıyorum herhalde .... son 1 saattir bele vuran bir agrım var adet sancısı gibidoktorumla konuştum , endol, proluton , magnezyum önerdi ama yarına kadar geçmezse yarın NSTye gel dedi ben belki erken kasılmaları hissediyor olabilirim dedim ama cok agrıdı bebişin hareketlerini vs hissediyorum ama ...
Anladım canım gece uzun süreli devam etmesi tedirgin edici olmuş haliyle. Yarın doktora gidene kadar dinlen canımT tunserD12masal3487 ben yazmamıştım buraya ama dün gece mesane tarafında oldu hatta uyutmadı; uykuya daldığımda gün ağarıyordu öyle söyleyeyim ... ben de mesane üstünde tepiniyor diye düşündüm ... sabah iyiydim , hatta hastane odası icin birseyler bakıyordum internette ... sonra belim ağrımaya başladı ... açıkçası kasılmayı o kadar düsük olayı vs yaşamama rağmen tam ayırdededemiyorum- şöyle anlatayım , ishal olunca beliniz agrır ya , öyle bir agrı ... benim adet dönemlerinde de öyle agrılarım olurdu ... korktum açıkçası çünkü ikizlerden birinin kalbi durduğunda da böyle bir agrıyla gitmiştim ... ama magnezyum ve endolden sonra rahatladım ... işin kötüsü hep eşim nöbetçiyken oluyor böyle şeyler prolutonu anneme yaptıracağım artık akşam .... 1,5 saattir ayaklarımı uzattım kalkmadım yerimden ...su angeltalk denilen aletten almıştık , onunla kalp atışını dinledim içim rahatladı en azından .... agrım tekrarlamaz insallah ... karnım cok gergin olduğu icin o sertleşmeyi de tam anlayamıyorum kısa süreli hissetmek normal zaten rahim hazırlanıyor da benimki bayagı şiddetli ve uzun süreli oldu dinlenmekle de geçmedi .... zaten aslında yorulacak birsey de yapmamıştım (( (belki de agrı eşiğim düsüktür bilmiyorum ((( )
Çok geçmiş olsun ilk 3 aydaki korkular geri geldi anlaşılan balayı bittiGeçen hafta öyle bir korku yaşadım kızlar ama yazmamıştım buraya. O gün yürüyerek sağlık ocağına gittim fazla ayakta kaldım tabii. Anneme gittim ağrım başladı adet oncesi gibi sonra wc de akıntımda tuhaf göründü. Doktora ulaştık hemen görmem gerek dedi haliyle. Apar topar gittik. Çok şükür yolundaymış her şey. Böyle şeyler olabilir en fazla 20 dk yürüyüp 10 dakika oturacaksın dedi. Bir de pozisyonu baskı yapacak şekildeydi. Resmen oturmuştu aşşağıya. Bana da bir proluton yaptılar döndük.
Demem o ki bu haftalarda biraz daha dikkat edeceğiz galiba hareketlerimize. Mesela biraz üstünden şöyle evi toparlayayım dedim o kuyruk sokumu ağrısı başladı hemen. Fazla oturduğumda da oluyor.
Teşekkür ederim canım. Hiç sorma ne zaman bir ohh çekicez bilmiyorum. Eşimde diyor keyfini çıkarsana biraz, bilmiyor aklımdan bin türlü şey geçiyorÇok geçmiş olsun ilk 3 aydaki korkular geri geldi anlaşılan balayı bitti
Gözün aydın canım. Maşallah kuzuyaKızlar cok şükür sıpam iyianasına çekmiş tezcanlı ve hiperaktif sadece babası gibi sakin huylu olaydı iyiydi yine de ilaçları düzenli kullanmak gerek magnezyuma dikkat edeceğim bundan sonra ... bizim hedeflenen Doğum Ağustos sonu ama tabi beyfendi ne zaman dünyaya gelmek ister bilmem Bu arada da dişim kırıldı hep bir aksiyon var ....
Cok geçmiş olsun doğunca yemek lazım o sıpayıKızlar cok şükür sıpam iyianasına çekmiş tezcanlı ve hiperaktif sadece babası gibi sakin huylu olaydı iyiydi yine de ilaçları düzenli kullanmak gerek magnezyuma dikkat edeceğim bundan sonra ... bizim hedeflenen Doğum Ağustos sonu ama tabi beyfendi ne zaman dünyaya gelmek ister bilmem Bu arada da dişim kırıldı hep bir aksiyon var ....
Benim de aynı şekilde, 95-96 bu civarlarda geziyorum. Doktorum çok önemsemiyo, yüksek olmasından iyi diyor ama ben başımı kaldıramıyorum bu sefer.Benimde düşük tansiyon hamilelik arkadaşım oldu .
Teşekkür ederim :) ya şöyle oldu , tüp bebek transferi ile benim bu diş olayı başta çakıştı , tam diş çekildi , kanal bitti , meğerse kanal tedavisinin sonunda 1 aylık geçici dolgu yapılıyormuş .... sonra kalıcıya geçiliyormuş .... benim tam transfer haftamdan 1 hafta öncesiydi öyle ucu ucuna hesaplamışım ama tabi evdeki hesap çarşıya uymadıCok geçmiş olsun doğunca yemek lazım o sıpayı.Dis olayı hamilelik arkadaşın gibi oldu senin gerçekten hiç yakanı bırakmadı. Ne olacak şimdi yaptirabilecek misin? Yapılabiliyor sa 2.dalga covit gelmeden aradan çıkarmak lazım. Benimde düşük tansiyon hamilelik arkadaşım oldu .
Günde 1 tane soda 1 bardak az tuzlu ayran içiyorum o sayede daha rahat geçiyor yoksa dediğin gibi oluyorumBenim de aynı şekilde, 95-96 bu civarlarda geziyorum. Doktorum çok önemsemiyo, yüksek olmasından iyi diyor ama ben başımı kaldıramıyorum bu sefer.
İnşallah kurtulur dişin .Dediğin gibi bunlar küçük şeyler topikte bundan sonraki konuşmalarımız bebeislerimizin kilosu olur herhalde çok kilo almadan bebeği besleme tüyoları varsa paylaşalımTeşekkür ederim :) ya şöyle oldu , tüp bebek transferi ile benim bu diş olayı başta çakıştı , tam diş çekildi , kanal bitti , meğerse kanal tedavisinin sonunda 1 aylık geçici dolgu yapılıyormuş .... sonra kalıcıya geçiliyormuş .... benim tam transfer haftamdan 1 hafta öncesiydi öyle ucu ucuna hesaplamışım ama tabi evdeki hesap çarşıya uymadıo 1 aylık dolguyu ben 3-4 ay kullanmak zorunda kaldım (ilk 3 ay ben risk almak istemedim bebek açısından) , e sonra da corona patladı (((( oldu mu sana 6 ay ... e diş de bir yere kadar dayanabildi üzerinize afiyet sabah simit somunu kemirirken sen çat ... 2 ay daha dayanaydı iyiydi , işin kötüsü sanırım kökten gitti ... sallanıyor ve biraz acıyor neyseki diş hekimim de arkadasım gibi oldu , cok yoğun olmasına rağmen yarına yer buldum , gebelik süreçlerimi biliyor , ilk seni alalım dedi sağolsun .... valla dedim ne yaparsanız teslimim artık insallah çekmek zorunda kalmaz birini çekmiştik bunu kurtarmak icin cok uğraştık ....
Düşük tansiyon gerçekten yüksekten cok daha iyi ... tuzlu ayran tedavisi , öbürü daha sıkıntı
Ufak şeylerle uğraşıyoruz bakmayın benim uzun uzun yazdığıma içimi size döküyorum , Allah hepimizi büyük dertlerden korusun ... ufaklıkları da :))))
Teşekkür ederim :) ya şöyle oldu , tüp bebek transferi ile benim bu diş olayı başta çakıştı , tam diş çekildi , kanal bitti , meğerse kanal tedavisinin sonunda 1 aylık geçici dolgu yapılıyormuş .... sonra kalıcıya geçiliyormuş .... benim tam transfer haftamdan 1 hafta öncesiydi öyle ucu ucuna hesaplamışım ama tabi evdeki hesap çarşıya uymadıo 1 aylık dolguyu ben 3-4 ay kullanmak zorunda kaldım (ilk 3 ay ben risk almak istemedim bebek açısından) , e sonra da corona patladı (((( oldu mu sana 6 ay ... e diş de bir yere kadar dayanabildi üzerinize afiyet sabah simit somunu kemirirken sen çat ... 2 ay daha dayanaydı iyiydi , işin kötüsü sanırım kökten gitti ... sallanıyor ve biraz acıyor neyseki diş hekimim de arkadasım gibi oldu , cok yoğun olmasına rağmen yarına yer buldum , gebelik süreçlerimi biliyor , ilk seni alalım dedi sağolsun .... valla dedim ne yaparsanız teslimim artık insallah çekmek zorunda kalmaz birini çekmiştik bunu kurtarmak icin cok uğraştık ....
Düşük tansiyon gerçekten yüksekten cok daha iyi ... tuzlu ayran tedavisi , öbürü daha sıkıntı
Ufak şeylerle uğraşıyoruz bakmayın benim uzun uzun yazdığıma içimi size döküyorum , Allah hepimizi büyük dertlerden korusun ... ufaklıkları da :))))
Seninki neydi ? Ben tam kalıcı dolguya gidecektim covid patladı ... sonra da bu oldu .... bugün birseyler yaptılar ama Doğum sonrası çekilmesi gerekebilir belki ibsallah da gerekmez....Benim mart başından beri diş tedavim ancak bugün itibariyle bitti nihayet... resmen 3 aydır her hafta gittim dişçiye ☹
Seninki neydi ? Ben tam kalıcı dolguya gidecektim covid patladı ... sonra da bu oldu .... bugün birseyler yaptılar ama Doğum sonrası çekilmesi gerekebilir belki ibsallah da gerekmez....
Valla benimki de aynı uyurken hiç hissetmedim dahaYa kızlar benim oğlan tembel mihiç beni tekmeleriyle falan uyandırmıyor. O kadar sert değil yani hareketleri, beni uyandıracak canımı acıtacak kadar değil hareketleri.
Evet bunu bende çok merak ediyorumaynı ben. Şuan da yeni bir konu açıyorum arkadaşlar, acaba bu gruptan ilk kim doğurur acaba? Doğuran yazsın he mutlaka