Ağustos-Eylül 2020 Çılgın Tüp Bebek Anneleri :)

Yükleme testi bildiğim kadarıyla 24-28 hafta arası öneriliyor , 28den sonrası yapılıyor mu , yapılmasının ne gibi yararı/zararı oluyor bir kadındogum uzmanına danışmak lazım ; benim ailede risk olduğu ve kilo da olduğu icin eve almayı düşünüyorduk ; şöyle yaptık , sabah ve akşam açlık şekeri , tokluk 1. Saat ve tokluk 2. Saat şekeri baktık ... yükleme testinde yapıldığı gibi ... yani sanki her yemek bir yükleme gibiydi , tabi ki testin yerine geçmez , normal çıksaydı yine test yaptırırdım ama sınırda yüksek çıkınca zaten sonuc belli diye yaptırmaya gerek görmediler ... şimdi iyi cok sükür ... günde 6 defa ölçünce sıkıntının ne olduğunu da anladık .... artık sadece sabah açlık şekerimi ölçüyorum çünkü hep yüksek olan oydu 🙄 bir de artık ölçülü yiyiyorum 😬😬😬 öyle herşeyi sınırsız yemek yok 🤣🤣 biz eşimle ikimiz cok iştahlıyızdır... herhalde ufaklık da bize çekecek 🙄
Çok teşekkür ederim bilgiler için,uygulayacağım inşallah,nette biraz araştırınca 32. Haftaya kadar bile yapıldığını söyleyen hekimler var,bizde şimdiye kadar risk çıkmamıştı yine de yaptirsaydim keşke diyorum, içim daha rahat olurdu,bakalım inşallah bir sıkıntı çıkmaz.

Günaydın kızlar,çok aç uyanıyorum,uykular haram oldu şimdiden😄 bir şeyler atisririp uyumaya çalışayım tekrar.

Bu arada su gibi akıntı bende de oluyor,aşırı olmadığı,öyle afedersiniz bacaklarınıza kadar akmadığı sürece cok normalmiş,yani benim doktor öyle söylüyor.Bir de artık havalar iyiden iyiye sıcakladi,kullandığınız pedin ya da iç çamaşırınizin islanmasinin bir diğer sebebi ter de olabilir.

Su gelmesi dediğiniz gibi, bardaktan boşalır gibi olur kızlar. Çok defa gördüm hastalardan. Ama benim korkum asıl “Emr”. Bunu doktoruma söylesem şizofren falan der herhalde ama yine de düşünüyorum napim :) Yani Erken Membran Rüptürü. Bu durumda su yavaş yavaş sızıntı şeklinde geliyor ve çoğu zaman kadın idrar kaçırdım falan sanıyor. Alın size endişelenecek yeni bir bilgi 🙈 ama bunda da çoğu zaman kontrole gidildiğinde doktor tarafından farkediliyor. Geç olmuyor yani sızıntı şeklinde olduğu için çoğu zaman hepsi bitmiyor yani suyun. Çok şükür şimdiye kadar öyle bişeyden şüphelenmedim ama şüphelenirsem Rainbow66 Rainbow66 nın dediği gibi eczaneden turnusol kağıdı alır bakarım herhalde.

Benim baştan beri cok sık oluyor 😔😔😔 ama neden şüphelendiğini anladım , birkaç hafta önce internette eczanede amniyon sıvısı olup olmadığına dair bir test satıldığını görmüştüm renk değiştiriyormuş ped gibi birsey .... alsam mı bulabilir miyim diye düşünmüştüm .... sonra arkadaşıma sormuştum , nasıl oluyor diye meraktan , hani böyle bayagı bayagı fazla geliyormuş öyle akıntı gibi degil , bize de bilgi verirsen sevinirim , merak ettiğim bir konu .... erken Doğumdan biraz çekiniyorum ... Ağustos’u görürüm insallah 😃
Dün eşim eczaneleri gezdi ama hiç birinde o pedden bulamadı canım mecburen doktoruma yazdım o da yarın göreyim seni diyince
Bende inşallah Ağustosu görürüm korktum Allah korusun erken gelmesinden o yüzden doktora görünmek istedim şuna doktoru bekliyorum haberdar ederim sizleride inşallah korktuğum değildir

Günaydın kızlar,çok aç uyanıyorum,uykular haram oldu şimdiden😄 bir şeyler atisririp uyumaya çalışayım tekrar.

Bu arada su gibi akıntı bende de oluyor,aşırı olmadığı,öyle afedersiniz bacaklarınıza kadar akmadığı sürece cok normalmiş,yani benim doktor öyle söylüyor.Bir de artık havalar iyiden iyiye sıcakladi,kullandığınız pedin ya da iç çamaşırınizin islanmasinin bir diğer sebebi ter de olabilir.
Açıkçası terden şüphelenmedim değil ama popo tarafında hiçbişey yoktu sadece önde baya ıslaklık olunca aklıma takıldı bakalım doktordayız ne diyecek hem görmüş olurum kızçeyi ☺️

Su gelmesi dediğiniz gibi, bardaktan boşalır gibi olur kızlar. Çok defa gördüm hastalardan. Ama benim korkum asıl “Emr”. Bunu doktoruma söylesem şizofren falan der herhalde ama yine de düşünüyorum napim :) Yani Erken Membran Rüptürü. Bu durumda su yavaş yavaş sızıntı şeklinde geliyor ve çoğu zaman kadın idrar kaçırdım falan sanıyor. Alın size endişelenecek yeni bir bilgi 🙈 ama bunda da çoğu zaman kontrole gidildiğinde doktor tarafından farkediliyor. Geç olmuyor yani sızıntı şeklinde olduğu için çoğu zaman hepsi bitmiyor yani suyun. Çok şükür şimdiye kadar öyle bişeyden şüphelenmedim ama şüphelenirsem Rainbow66 Rainbow66 nın dediği gibi eczaneden turnusol kağıdı alır bakarım herhalde.
Evet tamda korktuğum o sızıntı zaten diğer türlü baya su gelmesi gerekiyormuş dün eşim baya eczane dolaştı ama bulamadı o pedlerden doktora yazınca gel deyince bende kontrol edilmek istedim bakalım inşallah bi sıkıntı yoktur çok erken daha 🙄

Kızlar muayene oldum doktor bi sıkıntın yok gayet suyunda iyi rahim ağzı uzunluğunda iyi akıntı olmuştur bu haftalarda normal kendini yorma madem uzun süre ayakta durma dikkat et dedi
Kilosuna boyuna baktı haftasıyla gayet uyumlu dedi şükürler olsun
Çok şükür rahatlamissindir doktora gitmekle iyi yapmışsın şansa bırakmamak lazım az kaldı son aylar 34.haftaya kadar dayansinlar sonrasını tekrar konuşuruz 😊

Çok şükür rahatlamissindir doktora gitmekle iyi yapmışsın şansa bırakmamak lazım az kaldı son aylar 34.haftaya kadar dayansinlar sonrasını tekrar konuşuruz 😊
Evet canım Allah’a şükürler olsun çok rahatladım hem minik kızımıda gördüm gerçi yine eller hep yüzündeydi ama görmek bile yetti doktor 1 ay sonraya çağırdı ozamana kadarda bi sıkıntı çıkmaz inşallah ☺️

selam kızlar gecelik almayanlar suwen de indirim var ben aldım sizde bakın isterseniz
benim aldıklarım..

Eklentiler

• Screenshot_20200617_104259_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200617_104259_com.android.chrome.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20200617_104307_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200617_104307_com.android.chrome.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20200617_104320_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200617_104320_com.android.chrome.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 34
Kendimi hep “şimdi doğsa yaşar sıpam” diye rahatlatıyorum 😅😅😅 hep söylediğimiz gibi .... nerelerden nerelere geldik ... hayal gibiydi ....
😂😂 aynı ben. Şuan da yeni bir konu açıyorum arkadaşlar, acaba bu gruptan ilk kim doğurur acaba? Doğuran yazsın he mutlaka

Allah razı olsun yeni bişey öğrendik 😄 bilmiyordum azar azar gelebildiğini neyse ben bu bilgiyi sileyim hafızamdan 😁

Benim doktorum 34 haftadan önce doğum konuşmayalım dedi😄 Beyin duymasın aman zamanını beklesin bebişler. Gecelik alamamıştım henüz hemen bakayım😉

Yani bazen kendime kızmıyor degilim olumsuzlukları kendim çağırıyorum herhalde .... son 1 saattir bele vuran bir agrım var adet sancısı gibi :KK43: doktorumla konuştum , endol, proluton , magnezyum önerdi ama yarına kadar geçmezse yarın NSTye gel dedi :KK43: ben belki erken kasılmaları hissediyor olabilirim dedim ama cok agrıdı :KK43: bebişin hareketlerini vs hissediyorum ama ...

X