-
- Konu Sahibi Glueckwunsch
- #1.001
Canım nasıl geçti?Kızlar cok sevindim güzel haberlere .... ben biraz işimle alakalı şeylere konsantre oldum bu ara cok takip edemiyorum((( biraz kafam dağılsın istedim ... ama tam dagıtamamışım ki uyuyamıyorum 10 saat sonra usg var ... hayatımın en büyük sınavlarından biri gibi .... 2 gün önce dna’yı Sordum tekrar , yapmıyoruz dediler tahmin ettiğim gibi içerde diğeri olduğu için en azından yarın hoca niye yaptırmadın derse cevabım var ama cok heyecanlıyım nino5585 ben de kilo aldığım icin seninki gibi olabilir arkadasım öyle demişti , tam rahat görünmezse 1 hafta sonra çağırıyorlarmış ama benim kalbim dayanmayacak galiba
Sıpa iyiymişCanım nasıl geçti?
HarikaSıpa iyiymiştam biz beklerken tvde kiwi kuşuyla alakalı bir belgesel vardı eşime döndüm ben onu kiwi kuşum diye seveceğim dedim sadece hoca kilo konusunda hızlı gidiyorsun dikkat et , evde egzersiz yap dedi .... şeker yüklemesini önerdi , zaten yaptırmak istiyordum .... eve de glukometre aldık arada ölçüyorum .... Allah şeker hastalarına sabır versin , parmağını del bak zor arada bakıyorum ... Cihat Şen hoca süper , beni cok rahatlattı , hiçbir test yaptıramadım diye cok gergindim ... bir de cok hareketliydi kereta bana cekti hiperaktif babası agırkanlı çünkü... poposu üzerindeydi ... resmen sınıfı geçmiş gibi hissediyorum ... hersey normal diyince Hoca bir sustum o kadar kötüye hazırlamışım ki kendimi Biraz biraz bakmaya başlayacağım artık ....
Gözün aydın bir sınavı daha atlattın darısı başımızaSıpa iyiymiştam biz beklerken tvde kiwi kuşuyla alakalı bir belgesel vardı eşime döndüm ben onu kiwi kuşum diye seveceğim dedim sadece hoca kilo konusunda hızlı gidiyorsun dikkat et , evde egzersiz yap dedi .... şeker yüklemesini önerdi , zaten yaptırmak istiyordum .... eve de glukometre aldık arada ölçüyorum .... Allah şeker hastalarına sabır versin , parmağını del bak zor arada bakıyorum ... Cihat Şen hoca süper , beni cok rahatlattı , hiçbir test yaptıramadım diye cok gergindim ... bir de cok hareketliydi kereta bana cekti hiperaktif babası agırkanlı çünkü... poposu üzerindeydi ... resmen sınıfı geçmiş gibi hissediyorum ... hersey normal diyince Hoca bir sustum o kadar kötüye hazırlamışım ki kendimi Biraz biraz bakmaya başlayacağım artık ....
Maşallah sıpaya:) bizim de haftaya Perşembe. Darısı başımıza artıkSıpa iyiymiştam biz beklerken tvde kiwi kuşuyla alakalı bir belgesel vardı eşime döndüm ben onu kiwi kuşum diye seveceğim dedim sadece hoca kilo konusunda hızlı gidiyorsun dikkat et , evde egzersiz yap dedi .... şeker yüklemesini önerdi , zaten yaptırmak istiyordum .... eve de glukometre aldık arada ölçüyorum .... Allah şeker hastalarına sabır versin , parmağını del bak zor arada bakıyorum ... Cihat Şen hoca süper , beni cok rahatlattı , hiçbir test yaptıramadım diye cok gergindim ... bir de cok hareketliydi kereta bana cekti hiperaktif babası agırkanlı çünkü... poposu üzerindeydi ... resmen sınıfı geçmiş gibi hissediyorum ... hersey normal diyince Hoca bir sustum o kadar kötüye hazırlamışım ki kendimi Biraz biraz bakmaya başlayacağım artık ....
çok tesekkür ederim canım ama pembeli kumaşı bitmiş mavi kalmış bşrtek yaptırmadım 4 ay var daha bekleyeceğim bakalım olmazsa basit birsey ben bulabilirsem kumaşı burada terziye yaptırırım çünkü çok içime sinmişti ve çok beğenmiştim aynı yere isimli tavşan tulum siparişi verdimBana sorarsan pembeli daha iyi gibi. Ayrıca çok beğendim battaniyeyi. Güle güle kullansın minnoş
bende çok istiyorum bu takımlardan henüz karar veremedim güle güle kullansın prensBen de dün hastane çıkışı siparişi verdim. El nakışıyla küçük prens nakışı ve isim işlenecek. Fotoğraflardan çok sindi içime. İnşallah gelince farklı bir sürprizle karşılaşmambu şekilde 12 parça toplamda.Eki Görüntüle 2623597
Bana güven verdi kadın ya. Hem yorumlarda çok iyi. Bakalım gelince görücezbende çok istiyorum bu takımlardan henüz karar veremedim güle güle kullansın prens❤çok güzel bende simdi siteye bakacağım
Sıpa iyiymiştam biz beklerken tvde kiwi kuşuyla alakalı bir belgesel vardı eşime döndüm ben onu kiwi kuşum diye seveceğim dedim sadece hoca kilo konusunda hızlı gidiyorsun dikkat et , evde egzersiz yap dedi .... şeker yüklemesini önerdi , zaten yaptırmak istiyordum .... eve de glukometre aldık arada ölçüyorum .... Allah şeker hastalarına sabır versin , parmağını del bak zor arada bakıyorum ... Cihat Şen hoca süper , beni cok rahatlattı , hiçbir test yaptıramadım diye cok gergindim ... bir de cok hareketliydi kereta bana cekti hiperaktif babası agırkanlı çünkü... poposu üzerindeydi ... resmen sınıfı geçmiş gibi hissediyorum ... hersey normal diyince Hoca bir sustum o kadar kötüye hazırlamışım ki kendimi Biraz biraz bakmaya başlayacağım artık ....
Yok kafam bayagı rahatladı ... en azından cok büyük bir sorun yok... ufak şeyler olsa bile hallolur ... normalde de aslında cok rahat bir insandım da son 1,5 yıldır yaşadıklarım biraz beni bu hale getirdi sanırımHarikaCanım çok sevindim. Kiwi kuşun sağlıkla gelsin inşallah Artık endişe etmezsin
Daha önceden kist ameliyatı olmustum Doğumla karşılaştırılmaz tabiGözün aydın bir sınavı daha atlattın darısı başımızageriye doğum kaldı inşallah
Güzel haberlerini bekliyorum :)Rainbow66 gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün miniklerimiz. Tatil dolayısıyla haftaya kaldı bizim kontrol. İnşallah bizde iyi haberleri alırız
YokMaşallah sıpaya:) bizim de haftaya Perşembe. Darısı başımıza artık ❣ Kiwikuş vesikalık verdi mi size
Su 4 gün de işle alakalı yazıları bitirip artık Pazartesi’yle beraber biraz daha bebişe yoğunlaşacağım yoksa kızacak bana anne biraz benimle ilgilen diyeÇok sevindim minik kuşa, sağlıkla gelişini beklemek kaldı artık
artık sıkıntı yaratma kendine.n ben odasına başladım bile daha tam sınavdan geçmedenfiziksel herhangi bir kusurunun olmaması ve beyninde sıvı vs de olmaması çok rahatlattı beni tüm maaşımı harcadım iki günde
Hepimiz için geçerli, artık gebeliğin keyfini sürme ve hazırlıklara başlama zamanı
Evet farkettim :))Fotoğraf yükledim ilk defa
Ben de hissediyorum canım her gün düzenli olmasa da bazı günler baya baya hissettiriyor çok güzel bir duyguYa ben sanırım hissediyorum .... 1-2 haftadır gaz dediğim şey bebişmiş meğerse ... böyle gaz olmaz
Bebiştir oooYa ben sanırım hissediyorum .... 1-2 haftadır gaz dediğim şey bebişmiş meğerse ... böyle gaz olmaz