Ağustos-Eylül 2020 Çılgın Tüp Bebek Anneleri :)

Ya ben sanırım hissediyorum .... 1-2 haftadır gaz dediğim şey bebişmiş meğerse ... böyle gaz olmaz 🤷🏻‍♀️
Gaz sancısı değildir o,artık hissettiriyordur bebiş kendini,yani insan o hissi anlatamiyor ama sanki bir damar atar ya onun gibi bir şey bu gittikçe hafta hafta kuvvetkesecek daha emin olacaksın☺️

Kızlar çoğunuz girmiş detaylı ultrasona bende pazartesiyi bekliyorum doktorum pazartesi ara dedi bende çok heyecanlıyım sanırım bizim bebişte çünkü baya kıpırdaklığını hissediyorum Allahım bu ultrasonuda sağlıklı geçirmeyi nasip etsin bende alışverişine başlamak istiyorum daha rahat kafayla
Bugünleri gördüğümüze şükürler olsun
Herkese hayırlı ramazanlar 🤲🏻

Kızlar çoğunuz girmiş detaylı ultrasona bende pazartesiyi bekliyorum doktorum pazartesi ara dedi bende çok heyecanlıyım sanırım bizim bebişte çünkü baya kıpırdaklığını hissediyorum Allahım bu ultrasonuda sağlıklı geçirmeyi nasip etsin bende alışverişine başlamak istiyorum daha rahat kafayla
sağlıklı sıhhatli bebeğinin haberlerini alalım inş canım
biz ufaktan başladık alışverişe tutamıyorum artık kendimi
ve az önce bebeğimin tekmelerini eşimde hissetti süt içtikten sonra tekmelemeye başladı Bi ümit eşimin elini tekme attığı yere koydum ve şok oldu çok duygulandık🥰😍
pazartesi güzel haberlerle..

Son düzenleme:
sağlıklı sıhhatli bebeğinin haberlerini alalım inş canım
biz ufaktan başladık alışverişe tutamıyorum artık kendimi
ve az önce bebeğimin tekmelerini eşimde hissetti süt içtikten sonra tekmelemeye başladı Bi ümit eşimin elini tekme attığı yere koydum ve şok oldu çok duygulandık🥰😍
pazartesi güzel haberlerle..
Amin canım inşallah
Bende çok şey bakıyorum sepete ekleniyor ama alamadım daha ☺️
çok güzel bir duygu Allahım bu duyguyu yaşattığı için şükürler olsun anlatılmazmış gerçekten 🥰
İnşallah sağ Salim kucağımıza alıp büyütmeğide nasip eder Allahım ozamanda gülüşü konuşması duygulandırır bizleri 😍

Sıpa iyiymiş 🤣🤣🤣 tam biz beklerken tvde kiwi kuşuyla alakalı bir belgesel vardı eşime döndüm ben onu kiwi kuşum diye seveceğim dedim 🤣 sadece hoca kilo konusunda hızlı gidiyorsun dikkat et , evde egzersiz yap dedi .... şeker yüklemesini önerdi , zaten yaptırmak istiyordum .... eve de glukometre aldık arada ölçüyorum .... Allah şeker hastalarına sabır versin , parmağını del bak zor :KK43: arada bakıyorum ... Cihat Şen hoca süper , beni cok rahatlattı , hiçbir test yaptıramadım diye cok gergindim ... bir de cok hareketliydi kereta bana cekti hiperaktif 😬 babası agırkanlı çünkü... poposu üzerindeydi ... resmen sınıfı geçmiş gibi hissediyorum ... hersey normal diyince Hoca bir sustum o kadar kötüye hazırlamışım ki kendimi 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Biraz biraz bakmaya başlayacağım artık ....
Harika 😀 çok sevindim sağlıcakla devam etsin inşallak 🤗

Bende hala girmedim detaylıya malum hastaneye gitmeye korkuyorum virüsten dolayı mümkün olduğunca erteliyorum bir taraftan da merak içindeyim. Galiba 23. Haftaya kadar yapılıyormuş ama önümüzdeki hafta doktorumu arayıp ona göre ayarlayacağım bakalım hayırlısı artık. Güzel haberlerinizi bekliyoruz ☺️☺️

Kızlar sizler adına çok sevindim. Detaylı stresini gerçekten bende çok fazla yaşıyorum. Pazartesi umarım bende geçer not alırım. 😊 İki bebek için ayrı ayrı stres yapıyorum 😃

Kızlar sizler adına çok sevindim. Detaylı stresini gerçekten bende çok fazla yaşıyorum. Pazartesi umarım bende geçer not alırım. 😊 İki bebek için ayrı ayrı stres yapıyorum 😃
Birşey çıkmayacak , için rahat olsun .... ben stresliydim ama bir yandan da bir sorun olsa bu zamana kadar belli olurdu diye içimi rahatlatmaya çalıştım .... dogru da çıktı 😅😅 siz de öyle düşünün ...

Başta midesi bulanan arkadaşlar ... tekrar mide bulantısı başlayan oldu mu ??? Benim yine az az midem bulanıyor 😒😒 öyle ilaçlık degil ama ... Nadiren ama bazen rahatsız ediyor ... eskilerin söylediği çocuk tüyleniyor gibi birsey mi 😃🤣 daha da ileriki aylarda karın büyüdükçe yemeklere yer kalmadığı için olabileceği yazıyordu ama o kadar da büyümedim henüz 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Yine de kilo aldığım için tüm semptomları erken hissediyorum 😒 6 aya giriyoruz benim 8-9 aylık gibi belim agrıyor yürürken nefes nefese kalıyorum mesela ... eğer ikinci çocuk olursa arada iyice kilo verip öyle denerim 🙄🙄

Başta midesi bulanan arkadaşlar ... tekrar mide bulantısı başlayan oldu mu ??? Benim yine az az midem bulanıyor 😒😒 öyle ilaçlık degil ama ... Nadiren ama bazen rahatsız ediyor ... eskilerin söylediği çocuk tüyleniyor gibi birsey mi 😃🤣 daha da ileriki aylarda karın büyüdükçe yemeklere yer kalmadığı için olabileceği yazıyordu ama o kadar da büyümedim henüz 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Yine de kilo aldığım için tüm semptomları erken hissediyorum 😒 6 aya giriyoruz benim 8-9 aylık gibi belim agrıyor yürürken nefes nefese kalıyorum mesela ... eğer ikinci çocuk olursa arada iyice kilo verip öyle denerim 🙄🙄
Bende artık zor nefes alıyorum hiç bi iş yapamıyorum. hiç böyle hamilelik hayal etmemiştim çok erken ağırlaştım :KK43: bizimkilere görüntülüden karnımı gösterdim şok oldular 6 7 aylık rahat var 😁

Bende artık zor nefes alıyorum hiç bi iş yapamıyorum. hiç böyle hamilelik hayal etmemiştim çok erken ağırlaştım :KK43: bizimkilere görüntülüden karnımı gösterdim şok oldular 6 7 aylık rahat var 😁
Ben de öyleyim işte :KK43: hadi senin ikiz mazeretin var bana ne oluyor ... zaten herseyi ufaklığa atıyorum , o acıktı o istedi diye 🤣🤣🤣
Hayaller ve gerçekler benim icin de biraz farklı oldu.... cici cici hamile kıyafetleri alıp gezecektim 😋😋

kızlar bende 1 aydır maşallah güzel yiyorum 2 kg aldım toplamda 4 kg şimdilik iyi gidiyorum sanki ama yürüyüş yaparken belim sırtım çok ağrıyor soluk soluğa kalıyorum doktor normal yürüdükçe geçecek dedi inş geçer bu aralar mutfakta aktifim bolca 🤣yapıp yapıp yeme konusunda ama hareketleride ihmal etmiyorum süpürge hariç ağır olmayan ev işi yapıyorumev içi aktivitede bukadar olur🥰

Hepimiz aynı semptomları gösterdiğimize göre bu normalmiş 😁😁 ben de nefes nefese kalıyorum bişe yapınca ve belim sırtım çok ağrıyor. Yemek yaptım şimdi uzanıyorum koptu bellerim. Karnım da kocaman oldu 😍
Buarada Rainbow66 Rainbow66 detaylı ultrason ne kadar sürdü?

Nefes nefese kalmak son haftalarda iyice arttı bende. Mutfağa gidip gelirken bile yoruluyorum. Bugün mutfakta ayakta kaldım biraz belim kopuyor şimdi. Bir de sık idrara çıkma var bu aralar. Gece 2 hatta 3 kez kalkıyorum. Baskı fazlalaştı sanki. Sizlerde nasıl durumlar?

Nefes nefese kalmak son haftalarda iyice arttı bende. Mutfağa gidip gelirken bile yoruluyorum. Bugün mutfakta ayakta kaldım biraz belim kopuyor şimdi. Bir de sık idrara çıkma var bu aralar. Gece 2 hatta 3 kez kalkıyorum. Baskı fazlalaştı sanki. Sizlerde nasıl durumlar?
İdrara çıkma sıklığım 2.trimesterın başında daha fazlaydı. Şuan eski rutinime yakın durumdayım. Beni açıkçası tek zorlayan şey şu, siyatik sinirime baskı yapıyor muhtemelen bebek, yattığım zaman hiç birşey yok ama sol ayağımla yere basar basmaz çok canım yanıyor, elektrik çarpması gibi. doktorum birkaç pilates hareketi önerdi geçen gittiğimde. İnanılmaz iyi geldi, hala acı oluyor evet ama ciddi anlamda şiddeti azaldı.

X