-
- Konu Sahibi Glueckwunsch
Evet geçen hafta daha belirgindi. Bu hafta daha az sankiKızlar bebislerinizin tekmelerini,hareketlerini hissedebiliyor musunuz?
Kağan kocatepenin videolarına bakmıştım ilk zamanlar her gün hissedilmeye bilirmis,bazı günler hissedip bir kaç gün hissedememek çok normalmis,hepimizin ilk gebeligi, 23,24 de daha net hissedeceğiz inşallah.Evet geçen hafta daha belirgindi. Bu hafta daha az sankiDoktora sormuştum o hafta ayakları hissettiğim yerdeymiş. Dogrudur demişti
Bi süredir hissediyorum bende, bazen baya belirgin bazen daha derindenKızlar bebislerinizin tekmelerini,hareketlerini hissedebiliyor musunuz?
Evet hissediyorum ben 18.haftadan itibaren. Tık tık ediyo arada. İyiyim ben annecim merak etme diyoKızlar bebislerinizin tekmelerini,hareketlerini hissedebiliyor musunuz?
çok tatlı yaaa minnoşlarımız maşallahAyrıntılı ultrasondan geliyorumbizim sıpa yüzüstü yattığı için yarım kaldı ultrason hopladım zıpladım tatlı yedim ama dönmedi çocuk Poposu normalmiş ama görebildiği yerler normal çok şükür haftaya pazartesi bir daha gideceğiz. böbrek hariç iç organları, kalp ve yüzü kaldı inşallah onlarda da bişey çıkmaz
Desene keyfini hiç bozmamış beyefendi, maşallah onaAyrıntılı ultrasondan geliyorumbizim sıpa yüzüstü yattığı için yarım kaldı ultrason hopladım zıpladım tatlı yedim ama dönmedi çocuk Poposu normalmiş ama görebildiği yerler normal çok şükür haftaya pazartesi bir daha gideceğiz. böbrek hariç iç organları, kalp ve yüzü kaldı inşallah onlarda da bişey çıkmaz
Desene keyfini hiç bozmamış beyefendi, maşallah onabizimki de haftaya, kesin yarım kalır ikisinin uygun pozisyonda olması çok zor bence
Canım ikisi de güzel ya sen hangisi içine sindiyse onu seç bence senin zevkin olsun. Çok şekerlerkızlar bunu kızım için beğendim sipariş vereceğim sizede sormak istiyorum orijinal en alttaki kumaş ellerinde kalmamış gelmeyecekmiş ben mavi ve pembede kararsız kaldım sizce hangisi daha güzel olur battaniye için
Bebeğinle ilgili sıkıntı olmamasına şok sevindimMerhaba kızlar,detaylı ultrasyonu yaptık bugun,çok şükür bir bebeğimle ilgili bir sıkıntı yok ama benim tansiyon problemim olabilirmiş,tuzu yasakladı doktor ve çok dikkat etmem lazımmış bundan sonra,bir de tansiyon aleti alıp günlük takip yapmam lazımmış bakalım inşallah dikkat ederek süreci rahat atlatirim
Bana sorarsan pembeli daha iyi gibi. Ayrıca çok beğendim battaniyeyi. Güle güle kullansın minnoşkızlar bunu kızım için beğendim sipariş vereceğim sizede sormak istiyorum orijinal en alttaki kumaş ellerinde kalmamış gelmeyecekmiş ben mavi ve pembede kararsız kaldım sizce hangisi daha güzel olur battaniye için