-
- Konu Sahibi Glueckwunsch
Hastane çıkışlarının fotoğrafı var mı ?Beşik konusunda ilk etapta onu da almıcam ben hep heves ettiğim ailemizin neredeyse bütün bebişlerinin yattığı hasır beşik var annemde, onu alıcam inşallah. 1 yaşa kadar onda yatabiliyor. Seneye de taşınmayı düşünüyorum tekrar işlerimize geri dönebilirsek inşallah o zaman tam oda takımı alırım yavruma
0-3 aylık aldım, ablam çok kısa bir süre giydiriliyor çok para verme deyince uygun bir şeyler baktım. Bunlar baya bir uygundu kotonda. 3-6 aylık al daha kullanışlı olur, dedi ablam 3 çocuk büyütmüş biri olarak. Bundan sonra 0-3 almıcam.Hastane çıkışlarının fotoğrafı var mı ?
Yerim ben o minik tavşanı0-3 aylık aldım, ablam çok kısa bir süre giydiriliyor çok para verme deyince uygun bir şeyler baktım. Bunlar baya bir uygundu kotonda. 3-6 aylık al daha kullanışlı olur, dedi ablam 3 çocuk büyütmüş biri olarak. Bundan sonra 0-3 almıcam.
Yerim ben o minik tavşanı
60x120 yi en fazla 2,5-3 yaşına kadar kullanır sanırım sonrasında küçük geliyo
Ay bu da çok tatlıymış bohem bi havası var
Corona patlamasaydı bu ay kayınvalidem gelecekti beraber oraya gidecektik işteAy bu da çok tatlıymış bohem bi havası varya ben asıl tam takım battaniyeli falan hastane çıkışını Eminönü'nden almak istiyorum İstanbul’da olanlar bilirler “Eminönü Havuzlu Han” var kızlar her çeşit bebek mağazası ve ürünleri mevcut. Hala umudum var oraya gidip seçerek alıcam
Tek olanlar o kadar olmaz da ikizleri olanlar çıkamaz ya herhalde. Ağırlaşmalar olur iyiceHaziran’da 7. Ayımızda olucaz inşallah o kadar ağırlaşacağımızı sanmıyorum yabunun daha 8-9 u var . Ben de bu gidişle Haziran gibi ancak dışarı çıkılabileceğini sanıyorum. Gerçekten internette seçenek çok az bazı yerlerde kumaş bilgisi de yazmıyor “%100” pamuk içerikli olmasına dikkat ediyorum.
Orası öyle tabi canım kafamız dağılsın diye laflıyoruz. Yoksa sağlıklı doğsun da yavrum, varsın hiç alışverişe gitmeyelim hiç sorun değil. Yeterki kucağımıza alalımKızlar gebeliğimiz güzel devam etsin, doğumumuz sağlıklı bir şekilde ve zamanında olsun, inşallah virüs durumları geçsin de Allah’ın izniyle Doğumdan sonra da olur bu işler. Sıkıntı etmeyin. Çıkmaya falan kalkıp da riske atmayın kendinizi. Strese girmeyin nasıl olacak diye, öyle de güzel olur ki siz bile şaşırırsınız inşallah :)
Aynen öyle biraz motive olalım diye alışveriş muhabbeti açtım .... yoksa iyice hamile olduğumu unuttum benOrası öyle tabi canım kafamız dağılsın diye laflıyoruz. Yoksa sağlıklı doğsun da yavrum, varsın hiç alışverişe gitmeyelim hiç sorun değil. Yeterki kucağımıza alalım
Niye unuttun hayırdır:) bebiş hele bi tak tak ben burdayım anne desin arada. Nasıl hatırlıyorsun:) hiç merak etme yakında hissedersin.Aynen öyle biraz motive olalım diye alışveriş muhabbeti açtım .... yoksa iyice hamile olduğumu unuttum ben
Aynı durum bizde de mevcut,annem dünya kadar kıyafet almış örgü yapmış,ben de aynı şeyi söyledim anneme, birazda bana bırak,sonuç küstü benimle,bir süre trip atti,şimdi bir şey demiyorum,zaten malum virüsten dışarı cikamiyor.Yaa bende sanırım daha tam hissedemiyorum , hamile olduğumu umuttum neredeyse..
bu arada ailem herkes birşeyler alıyor kafasına göreufaktan sinir olmaya başladım.. bugun anneme çıkıştım Bırak da ben de kendi zevkime göre alayım herşeyi gidio kendi kafana göre alma diye.. gitmiş A101 den havlu almış mesela.. zımpara gibidir o bi ufaktan gıcık olma durumlarım başladı, Allah sonumu hayır etsin kendi kafasına göre Müslin bezler filan almış Var mi sizde de böyle durumlar??
Erken daha diyerek erteliyorum bizimkileriYaa bende sanırım daha tam hissedemiyorum , hamile olduğumu umuttum neredeyse..
bu arada ailem herkes birşeyler alıyor kafasına göreufaktan sinir olmaya başladım.. bugun anneme çıkıştım Bırak da ben de kendi zevkime göre alayım herşeyi gidio kendi kafana göre alma diye.. gitmiş A101 den havlu almış mesela.. zımpara gibidir o bi ufaktan gıcık olma durumlarım başladı, Allah sonumu hayır etsin kendi kafasına göre Müslin bezler filan almış Var mi sizde de böyle durumlar??