kızlar merhaba gökçe geçmiş olsun canım inşallah kötü birşey yoktur bende de sistit vardı antibiyotik kullandım korkma bu arada yarın çıkıyor ikili tarama sonucum inanılmaz heyecan var bende mideme vurdu bugün bayağı bir kötüyüm hepinizi öptüm yarın girerim artık bir daha
Canim aslinda en dogrusu bunu doktoruna sorman. Bende sol tarafta olmustu 12. haftada. Karnimiz buyudugu icin liflerin ve kaslarin gerilmesi yuzunden oluyormus. Bebikin oynasa sizlama hissedecegini sanmiyorum. Bir de bu sizlama surekli mi yoksa arada bir mi?
Veeee anne milleti ben geldim... Cepten yaziyorum size. İdrarda orta dereceli lokosit bulundu. Ancak kendi doktorum idrar yollarindan degilde bobreklerden oldugunu dusunuyor. Hemen ilac aldirtti antibiotik basliyoruz. Yarin zaten kontrolum vardi bunu da degerlendirecekmis doktorum. Tum dilekleriniz icin tesekkur ederim arkadaslar. Birazdan pc den baglanirim once bir karnimizi doyuralim :)
Hiç olmamıştı bugun 2 kere oldu canım belki de dediğin gibidir.
inşallah önemli bir şey çıkmaz, senin ikili test yarındı değil mi:) güzel haberlerini bekliyoruz canım.
15+2 de doktoro gittim bebişimin pipisini gördüm değişme olur mu[/hayır cnm olmaz pipi varsa vardır kızda yanılma oluo ama erkekte pek olmuo kızmı istiodun yoksa :)
kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım
Kızlar ya bugun sağ tarafımda bebegin oldugu yerde biraz sızlama var neden ki acaba oynuyo da ben mi anlamıyorum olabılır mı_?
cocugum beni hic üzmüyor..hamilelegimin tadini cikarmam lazim..ama benim de kocamdan sikayetim var...deli ediyor beniiiiiiiiiiiiiiiiii..sanki ben degil o hamile :) küsme dersen onda,aserme desen onda,dik kafali,inatci..problemli aile cocuguyum benkorkuyorum..ne kadar dogru bir baba diye...benim gibiler icin aile olma durumu biraz daha hassas..yasayanlar bilir umursamayayim tadini cikarayim diyorum,,,sonrada ben sadece kendime mi doguruyorum diyorum..hayata tek mi devam edecegiz...kafam allak bullak,psikolojim cökmüs durumda ve biz adamin hiccc umrunda degiliz..tam 1 haftadir konusmuyoruz..hayir evlat sahibi olmak isteyipte olamayan bir sürü insan var..nitekim bizde 3 yil olamadik..niye kiymet bilinmez ki..kurban oldugum allah sen bilirsin diyorum hayrini
zeldacım, gebelikte herşey istediğimiz gibi gitmediği gibi etrafımızdakilerde istediğimiz gibi olmuyor malesef.. özellikle en büyük dayanağımız olan eşlerimiz. heleki bizim gibi 3-4 yıl çocuk isteyip de sonunda kavuşunca insan herşeyi farklı olacak diye hayal ediyor değil mi.. benim eşimde devamlı bilgisayar oynuyor ama hastalık boyutunda. ben ona kızınca da ben onu anlamaıyor oluyorum malesef:) ben hep tek başıma yada nete bakıyorum ya film izliyorum ya kitap okuyorum. başta dert ediyordum kendime nasıl bukadar ilgisiz alakasız. hergün tartışıyorduk. bekliyordum ki oda benim gibi hergün bebeği düşünerek geçirsin:) ama tatlım Allah bu yüzden anneliği kadınlara vermiş sanırım:) yani onlar baba olduğunu doğduktan sonra anlıycak. ve ozamana kadarda senin yaşadıkların sadece kapris oluyor gözünde.. çok üzücü ama bu senin için değil onun için.. düşünsene şu an senin hergün yaşadığın bu mükemmel his ve duygulardan ne yazikki nasibini alamıyor. ama senin o minicik bebeğin senin her hissettiğini her yaşadığını seninle paylaşıyor. belki çok küçük henüz ama ondan daha fazla yakın bir Allah var sana. bebeğin ilk seni tanıyor baksana sana bağlı sadece sana.. eşim bgn dedi ki kırgınım ya ona, karnımı okşadı bende gülümsedim. bak sadece bebekten konuşunca yüzün gülüyor eminim onu benden daha çok seviyorsun dedi. bende hayır ikinizi de seviyorum dedim :) doğsun bu soruyu tekrar sorucam dediben ilgilenmeyince tersine dönmeye başladı. kıskanmaya başladık hatta:) bak bizim ilk bebeğimiz zeldacım ama ona rağmen eşimin aklı arada bir dank ediyor. senin eşin bu duyguları yaşamış biri olarak ilgisiz davranması bizimkilere göre daha normal yani. hemde o bi doğsun annesi asıl senin gözün kimseyi görmiycek emin ol buna:) sakın bunları düşünüp de kendini de bebeğini de üzme.
Kızlar sabah sabah gitmeden yazayım dedim. Ağrılarımdan sabahı zor ettim. Pubik ağrım belime vuruyor. Hemen doktorumu aradım tam idrar tahlili ver bir de minoset al konuşalım tahliller çıkınca dedi. Şimdi hastaneye gidiyorum. Sanırım idrar yollarından şüpheleniyor. Ciddi bir şey olmadığını düşünüyorum bende zaten ama bu ağrılar böyle devam ederse işkenceye dönüşecek. Dua edin bir çözümü bulunsun... Sonucu öğreneyim haberdar ederim sizi de...
15+2 de doktoro gittim bebişimin pipisini gördüm değişme olur mu
Tesekkurler pampam34 :) emin ol elimden geleni soylediklerini dikkate alip yapacagim..desteginiz icin sonsuz tesekkurler...iyiki variz