- 21 Kasım 2012
- 2.376
- 3
kızlar bu gün ikili tarmam vardı ense 1 mm burub 2.4 mm boy 58 mm çıktı sizce nasıl yarında kan vereceğim tam 12. haftadaydım
Canim gayet iyi olcumleri. Allah saglikla da kucagina aldirsin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu gün ikili tarmam vardı ense 1 mm burub 2.4 mm boy 58 mm çıktı sizce nasıl yarında kan vereceğim tam 12. haftadaydım
16+3 mü maşallah kocaman ya:) bizimki daha son vagonlarda teyzesi:) buarada o kahverengilikler bende ara ara falan ama 9 gün sürdü şaka maka. baya bi sürüyor atılması demekki. Allah tekrarını yaşatmasın inşallah canım hiçbirmize bende pztsi gidicem. 2li teste. bgn daha çarşamba.çok var daha ya. geçmiyo günler resmen
Kizlar galiba ben bebiklerimin hareketlerini hissediyorum. Sagimda kipir kipir duruyor sonra yine devam ediyor. Gaz olmadigina eminim.
peki gökçecim boy biraz fazlamı ne 12. haftada 41 mm diyor günlük ama
Opssssssssss süperrr nasıl bir duyguuu
Gunaydın kızlar... gökçe sanırım bende bu sabah hissettim sağ tarafıma yatıyodum 3kere pıtpıt diye vurdu sanki et oynaması gibi bisey dimi_?
2'li testin sonucunu alan var mı?
Benim ki 36.800'de 1 çıktı.
2'li testin sonucunu alan var mı?
Benim ki 36.800'de 1 çıktı.
Kızlar günaydın. Bugün ölçümlerimiz var. Ancak bebiklerimi görmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki heyecandan dün gece çok fazla uyuyamadım. Bir an önce görmek için sabırsızlanıyorum. Şimdi hazırlanıyorum yola çıkacağım. Gelişmeleri cepten haberdar ederim size. Ayyyyy çok heyecanlıyım valla...
canım bende sonuçlarımın çıkmasını bekliyorum çıksa gideceğim gün içinde haberleşelim
Canım sordum şimdi. Riski çok çok az demek dedi. Yani bebek gayet sağlıklıymış. 36.800 de 1 ihtimal bebekte down sendromu ihtimali var demekmiş. Ama bu gözünüzde büyümesin dedi. Çok az risk gurubuna giriyor dedi. Hem de çok çok azmış :) Ayyy çok sevindim. Darısı bizimde başımıza. Hayırlı olsun canım.
Süpersin çok sevindim:)
İnan bende senin kadar sevindim. Hepimiz sağlıklı olalım bebeklerimiz sağlıklı olsun, güzel haberler verelim. Kendi çocuklarıma da bu kadar sevinirdim. Şimdi sıra bizde.. Ölçüm yaptırıp sonuç alacaklarda.
İnşallah güzel haberlerini bekliyorum. Bu arada ben özelde yaptırdım ertesi gün cevap çıkmıştı.
Canım bende özele gidiyorum. Özel muayenehane özel laboratuar. İsyan ettim 3 güne ama gerekli diyince bir şey diyemedim. Belki benimkiler ikiz olduğu içindir. Yoksa arkadaşım oyalamaz beni.