Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Yaaaa bizim anneler nerede. Kaç gündür kimse görünmüyor... CAN_SIN, abiley, nessssss, irishcoffee ve nickleri aklıma gelmeyen bir sürü anne.. Nerdesiniz ayol?

selam beni soruyorsaniz buralardayim , bir kac gundur mide bulantilarim olmustu ama simdi gecti gibi. ET yiyemiyorum aklima tv de gorunce bile midem bulaniyor. gokcecim dugun fotolarin cok guzeldi yakindan daha guzeldir kesin, ikizler sansli senin gibi guzel anneleri var .benden bu kadar hoscakalin...

Canım valla yiyemediğin şeyleri zorlama.. Ben 2 aydır ne et ne balık ne süt. Ağzıma sürmüyorum. Şimdi sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Ne yesen kardır senin de.. Güzel sözlerin için teşekkür ederim canım. Hepimiz güzeliz çünkü hepimiz anneyiz :)

Kızlar yaklaşık 1 haftadır pubik ağrım var... Yatıyorum geçmiyor ,kalkıyorum geçmiyor, hareket ediyorum geçmiyor... Anlam veremedim bir türlü...

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılanlardanım benimde doğumum ağustos ayı gibi gözüküyor inşallahhh....sizlerle karşılaşmam ii oldu size soracak çook sorum var deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
ben tüp bebekle hamile kalanlardanım o yüzden normalden fazla kaygılıyım 4. denememizde tutturabildim çok şükürr..:)
şuan sat a göre 12 haftalık hamileyim transfer gününe göre ise 11 hafta iki dr a gidiyorum biri onu alıyor diğeri öbürünü benda ortayı söylüyorum soranlara
şimdilik bu kadar yarına iki tarama için gideceğim umarım ii haberlerle dönerim kibkn

tamam canım hesap doğru . 10+2 demek ; 10 hafta bitmiş iki gün de 11. haftadan almışsın demek oluyor.10+6 ya kadar 11. haftada yazacak.allah kucağına almayı nasip etsin

çok teşekkür ederim canım uzun zamandır soru işareti vardı aklımda bu konuda:)

canım benim hayırlı olsun darısı başımıza inşallah :)

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım. ay ne güzel ya hemen yarın gidiyorsun. ben pztsi gidicem çok özledim miniğimi

Kızlar yaklaşık 1 haftadır pubik ağrım var... Yatıyorum geçmiyor ,kalkıyorum geçmiyor, hareket ediyorum geçmiyor... Anlam veremedim bir türlü...

bana da oluyor ama ara ara canım. devamlı değil ama. bazen de göbek deliğimin olduğu yerde ağrı oluşuyor batma hiisi veryior ve geçiyor. geçmiş olsun normal ama bence ara ara çok oluyor bana da. buarada bayadır girememiştim nete yeni fotolar görüyorum güzel mi güzel bir anne görüyorum :) iki minişi henüz görmesemde o göbeğin çok sevimli geliyor gözüme hangi anneye göbek yakışmaz ya, içinde bebek var bebek mükemmel bir duygu bu Rabbime sonsuz şükürler olsun tahta karnıma bakıp bir gün bende anne olurmuyum diye üzülürken şimdi binlerce kez şükürler olsun

Canııımmmm benim hiç geçmiyor ağrım yaaa. Neyse Perşembe gittiğimde sorarım artık.. 1 gün daha dayanırım. Göbiş olayına gelince bence herkes resmini koysun.. Topiğimizin gelişen bebeklerini takip ederiz :) Annelere ne yakışmıştır şimdi o göbekkkk..

Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş. Sen yine SAT tarihini baz al. Benimde tüp bebek ama ultrasonla aynı sayılırız. Önemli olan ultrason anında bebeğin doğum tarihini doğru girmek. Taramanın iyi geçmesini dilerim. İyi haberlerini bekliyoruzzz...

Çok geçmiş olsuuun ve bir daha olmasın kanaman inşallah ve tabiki kimsenin olmasın...Benimde geçen salı kahverengi ve yoğun gelmişti haftası geldi lekenme şeklinde azar azar geliyor...Ki bu normalmiş...Ultrasonda karnımda kanamayı görünce dr'um endişelenme atacak vücudun demişti...Bende aynı şeyi düşünüyorum canım sanırım 9 ay yatacağım gibime geliyor...Neyse bebişlerimiz sağlıklı olsunda yatalım yapacak birşey yok....

Maşallah canım bu ne güzellik...Düğer fotoğrafında da hayıflanmışsın bana şöyle dediler böyle dediler diye sen takma kafana hiç birşey,HARİKULADE görünüyorsun canım...Ben ne yapiyim tam 14 haftalığım ve 3,5 ayda 5 kilo aldım...Hiççç takmıyorum kafama...Hayatım boyunca 60 kiloydum ben boyum da 1.75...5 yıldır fotoğrafçılıkla ilgileniyorum..Bir grubum var bir gün oraya çekime bir gün buraya...Kafama göre takılırdım..Gelelim saçlara senede 3 kez renk değiştiren saçlarımı hamile kalmadan önce kahveye boyattım....Veeee neredeyse 3 aydır kanamalardan dolayı sadece doktor için dışarıya çıkıyoruuuum :)))) Oh be içim rahatlıyor size yazınca...Bunada şükür ne diyeyim en azından bebeişim sağlıklı...

Yaaaa bizim anneler nerede. Kaç gündür kimse görünmüyor... CAN_SIN, abiley, nessssss, irishcoffee ve nickleri aklıma gelmeyen bir sürü anne.. Nerdesiniz ayol?

İşte geldim burdayıııııım ,))
Abileyi bende merak ettim ve özellikle son girişimden bu yana tüm sayfaları inceledim...İnşallah iyidir...

Canım yaa sana karnından yapman için iğne vermişti doktorun. Buna rağmen yatacak mısın anlamadım ben. Bir daha ki kontrolün ne zaman?

Canım ya senin boyuna göre kilon normalmiş. Ama sende ne yapacaksın kanama olunca yatıyorsun mecbur. Hareket yok ki, enerji harcamıyorsun ki kilo olmasın. 3 aydır evden çıkmıyorum diyorsun. Hareketsizlikten ne yesek yarıyor valla. Dediğin gibi bebişin sağlıklı Allah başka zeval vermesin. En kısa zamanda kesilir kanaman inş.

Bir daha ki kontrolüm 16 Şubatta canım16+3 oluyor yani...Karından vurulan iğneler pıhtılaşmayı önlemek içinmiş...Karnımda kanama gördü ya onlarım atılmasını sağlıyormuş...Hareketsizlikten az bile almışım bencede :) Kanamam kesilmiş gözüyle bakıyorum şöyle ki; eskiden kanama olmuş ve orada kalmış şimdi olan bir kanama değil yani o yüzden kahverengi lekenme şeklinde çıkıyor...Ki çıkmasa bana zararlıymış o yüzden çıkabildiği kadar çıksın bakalım :) Bugün kesilir gibi oldu zaten yarın biter muhtemelen...Perşembeyi unutmadım iyi haberlerini bekliyorum cnmmmm ,))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…